Çatlatma iğnesi

Var valla canım midem çok bulanıyor ama kusma yok gunduzleri daha cok oluyor bazen ne yemek yiyesim geliyor ne yapasım geliyor hicbisey istemiyor canım doktoruma söyledim prilam hap yazdı bulantı için dün içtim baya bir rahatlattı dünden beri mide bulantım kalmadi yemek fln da yiyebiliyorum
Anladım canım 🥰

11.gün erken olabilir canım iğnenin etkisinden pozitiflik olabiliyormuş benimde 9.gün iğneden sonra bekliyorum daha
Canım 9.gün negatife dönmüştüm ben erken gebelik testinde o yüzden merak ettim açıkçası. Resimde belli mi bilmiyorum ama belki de ben görmek istediğim için görüyorumdur 😂😂

Eklentiler

• IMG_2131.jpeg
    IMG_2131.jpeg
    121 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba arkaşlar ben ayın 15inde çatlatma iğnesi yaptım bu gün iğnenin 14üncü günü ara ara kasık batmalarım bel ağrılarım oluyor adetime 3 gün var ani bir harekette bile kasıklarımda batma oluyor iğneden sonra hamile kalanlar belirtilerinizi paylaşabilir misiniz😌
Batmalar hangi gün başladı? Benim 6. Günü sabahtan beri batmalar var

Merhaba arkaşlar ben ayın 15inde çatlatma iğnesi yaptım bu gün iğnenin 14üncü günü ara ara kasık batmalarım bel ağrılarım oluyor adetime 3 gün var ani bir harekette bile kasıklarımda batma oluyor iğneden sonra hamile kalanlar belirtilerinizi paylaşabilir misiniz😌
Sonucunuz nedir?

Beta hcg değeriniz kaç çıktı acaba merak ettim bende 20 Aralıkta catlatma iğnesi yaptım doktorum iğneden sonra 14. Gün kan vermemi söyledi verdim 277 çıktı hcg iki gün sonra tekrar verdim 646 çıktı sonra tekrar verdim dün 1605 çıktı yarın tekrar vericem carsamba da ultrasonla bakacak bu arada hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
Gebeliği öğrenmeden önce bir belirtiniz oldu mu?

X