- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
-
Amin canım hepimizin inşallah hayırlı haberlerini alalımÇok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun. Korkma sakın hiç bişey olmaz Allahın izniyleteste de az gün kalmış güzel haberlerini bekliyoruz
Aynı durumdayız canım bende bekliyorum 2 gün önce idrar testi yaptım negatif iğnenin 6. Günü yapmıştım idrarda silik çizgi vardı iğne etkisinden dolayıBende 31 ekim de çatlatma iğne oldum. benim ara sıra kasıklarda batma oluyor ve sanki adet olacağım gibi, başka hic bir belirti yok. normalde pazar günü test yapacaktım ama bende hayal kırıklığı yaşamamak için adeti bekleyeceğim gelmezse o zaman test yapacağım diye düşünüyorum
İğnenin etkisi canım benim 6. Gün idrarda bile pozitifti 11. Günü idrar testi tek çizgiydiKizlar esimin zoruyla test yaptik bugun 5.gün 37 cikti deger. Sizce yukselir mi düşer mi ignenin etkisi mi
Kaçıncı günün senin canımKızlar benim de alt karın bölgemdeki batmalar aynen devam ediyor. Ama asıl bu iğne yada klomen benim aşırı iştahımı açtı, daha şimdiden kilo aldım. Siz de de kilo sorunu oldu mu? Bu her denemede böyle olacalsa işimiz var
İğneden sonra 6. Günüm 6 kasımda iğne oldumKaçıncı günün senin canım
Ne zaman kan vereceksin peki yada idrar testi yapacak mısınBenim pazar günü tam 14 günüm iğne etkisi geçmişti 10 gün test yaptığımda hatta dün eve gidince tekrar baktım bembeyaz kuruma çizgisi olmuştu silik çizgi bile yoktu
Canım biraz psikolojik olarak da etkilenmişsin bence bu kadar kafana takıp vücudunu dinleme Allah korusun düşmekten değil stresten bi şey olacakAma düştükten sonra çok karnım ağrıyor sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum acaba var mı birşey diye
Pazar günü canımNe zaman kan vereceksin peki yada idrar testi yapacak mısın
Hadi bakalım hayırlısı inşallah hamilesindirPazar günü canım
İnşallah hepimiz hamileyizdir canımHadi bakalım hayırlısı inşallah hamilesindir
Ben 2.günden itibaren hergün yaptım silikleşmeyi takip etmek içinKızlar test yapan varmı iğne etkisini kontrol etmek için
Geçti mi CanımBen 2.günden itibaren hergün yaptım silikleşmeyi takip etmek için
Yani geçmek üzere sanırım 8.gün ama hala silik çizgi var bakalım umarım koyulaşır silikleşmezGeçti mi Canım
Sonucunuz ne oldu pekiİğnenin etkisi canım benim 6. Gün idrarda bile pozitifti 11. Günü idrar testi tek çizgiydi
Pazar günü tamamen negatife döner bence canımEki Görüntüle 2951115 Kızlar size fikir olması adına idrar testlerini paylaşıyorum 2.günden itibaren hergün yapılan testler bunlar
Bende öyle tahmin ediyorum bakalım artık pazar günü yaparım bi daha testPazar günü tamamen negatife döner bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?