- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
-
Yumurta catladigi için oluyor iğnenin içinde betahcg olduğu için mide bulantısı kusma normalKizlar 8 inde vuruldum bugun 4.gün kusuyorum bu normal mi
Ah insallah gebeliktendirYumurta catladigi için oluyor iğnenin içinde betahcg olduğu için mide bulantısı kusma normal
Ayy allah korusun çok dikkatli olÖyle böyle düşmedim ön dişimin yarisi kırıldı dudağım kesildi
Canım geçmiş olsun doktora gittin miÖyle böyle düşmedim ön dişimin yarisi kırıldı dudağım kesildi
Aradım canım kanama olmadıkça korkma dedi parol al dinlen dedi ben zaten duphaston kullanıyorum 10 gündür bakalım bekliyorum karın ağrısı var biraz yattım dinleniyorumCanım geçmiş olsun doktora gittin mi
Geçmiş olsun canım bende çok fena grip oldum ilaç kullanmıyorum bekliyorumAradım canım kanama olmadıkça korkma dedi parol al dinlen dedi ben zaten duphaston kullanıyorum 10 gündür bakalım bekliyorum karın ağrısı var biraz yattım dinleniyorum
İnşallah öyledir benimde ara ara hep kasık ağrım oldu yumurta çatlamasından olabilirAh insallah gebeliktendir
Yok canım bekliyorum pazara kadar pazar 14 gün oluyorKan testi verdin mi sen
Bende 31 ekim de çatlatma iğne oldum. benim ara sıra kasıklarda batma oluyor ve sanki adet olacağım gibi, başka hic bir belirti yok. normalde pazar günü test yapacaktım ama bende hayal kırıklığı yaşamamak için adeti bekleyeceğim gelmezse o zaman test yapacağım diye düşünüyorumMerhaba kızlar bende aranıza yeni katılıyorum 31 Ekim de çatlatma iğnem oldu ilk defa bı ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum 3 yumurtam oluşmuştu ilk günlerde kasıklarda batmalar çok oldu şimdi ise inanılmaz akıntım adet olacakmışım gibi ağrılarım var dün idrar testi yaptırdım negatif pazartesi adet olmam gerekiyor kan testi yaptırmaya çekiniyorum hayal kırıklığı yaşamayım diye
Düşebilir canım çünkü çok erken 10-13 günde tekrar yapKizlar esimin zoruyla test yaptik bugun 5.gün 37 cikti deger. Sizce yukselir mi düşer mi ignenin etkisi mi
Valla canım ne söylesek yalan olur şuan ama hamilede olabilirsin en mantıklısı 2 gün sonra artmış mı diye tekrar yapmak inşallah artarKizlar esimin zoruyla test yaptik bugun 5.gün 37 cikti deger. Sizce yukselir mi düşer mi ignenin etkisi mi
Senin kaçıncı günün canımValla canım ne söylesek yalan olur şuan ama hamilede olabilirsin en mantıklısı 2 gün sonra artmış mı diye tekrar yapmak inşallah artar
Benim bugün 8. GünümSenin kaçıncı günün canım
İyi misin ağrıların nasıl geçti mi birazBenim bugün 8. Günüm
Valla o kadar beni zorlayacak bir ağrım yok arada belime doğru ağrıyo sadece bazen midem ekşiyo ama işte bekliycem Pazartesi kan verrim belki bendeİyi misin ağrıların nasıl geçti mi biraz
Benim pazar günü tam 14 günüm iğne etkisi geçmişti 10 gün test yaptığımda hatta dün eve gidince tekrar baktım bembeyaz kuruma çizgisi olmuştu silik çizgi bile yoktuValla o kadar beni zorlayacak bir ağrım yok arada belime doğru ağrıyo sadece bazen midem ekşiyo ama işte bekliycem Pazartesi kan verrim belki bende
Çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun. Korkma sakın hiç bişey olmaz Allahın izniyleYa kızlar ben bu sabah yüzüstü yere düştüm ve batima son 4 günüm
Benim sabahları uykumdan uyanıyorum sanki gaz dolmuş gibi dün temizlik yapmıştım o zaman ağrım oldu benim de o kadarValla o kadar beni zorlayacak bir ağrım yok arada belime doğru ağrıyo sadece bazen midem ekşiyo ama işte bekliycem Pazartesi kan verrim belki bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?