- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
-
Ya ben bu akşam gebelik testi yapıp komidinin üstüne koymuştum mutfağa gidip yemekleri ocağın üstüne koyup gelene kadar kedim yok etmiş nereye soktu bulamıyorumBende öyle tahmin ediyorum bakalım artık pazar günü yaparım bi daha test
Bu kediler çok fena yuvasına götürmüş olabilirYa ben bu akşam gebelik testi yapıp komidinin üstüne koymuştum mutfağa gidip yemekleri ocağın üstüne koyup gelene kadar kedim yok etmiş nereye soktu bulamıyorum
Yok canım evin her tarafı onun yuvası belli bir yeri yok yatak olarak 3 tane yatağı var onların dışında her yerde yatıyor maşallahBu kediler çok fena yuvasına götürmüş olabilir
O zaman evin heryerine bakıcan artıkYok canım evin her tarafı onun yuvası belli bir yeri yok yatak olarak 3 tane yatağı var onların dışında her yerde yatıyor maşallah
Bende 31 ekim de çatlatma iğne oldum. benim ara sıra kasıklarda batma oluyor ve sanki adet olacağım gibi, başka hic bir belirti yok. normalde pazar günü test yapacaktım ama bende hayal kırıklığı yaşamamak için adeti bekleyeceğim gelmezse o zaman test yapacağım diye düşünüyorum
Canım senin erken mi oldu acaba çünkü daha aramızda bir gün vardı seninle ve ben iğneden 17 gün sonra oluyorum da merak ettimBenim bugün adetim geldi , kismet bu ay olmadı. inşallah sizden hayırlı güzel haberler gelir
Test yapmış mıydınBenim bugün adetim geldi , kismet bu ay olmadı. inşallah sizden hayırlı güzel haberler gelir
Evet banada erken geldi acaba yerleşme kanaması olabilir mi normal adet mi görüyosun az mı geldiBenim bugün adetim geldi , kismet bu ay olmadı. inşallah sizden hayırlı güzel haberler gelir
Bende acaba dedimEvet banada erken geldi acaba yerleşme kanaması olabilir mi normal adet mi görüyosun az mı geldi
Sen dünde test yaptın mı canımEvet banada erken geldi acaba yerleşme kanaması olabilir mi normal adet mi görüyosun az mı geldi
Evet yaptımSen dünde test yaptın mı canım
bugün test yapacaktım , ama sabah uyandiğimda adetim geldiğini fark ettim. genelde adetkerim 34-40 gün arasi geliyor bugün de 36. gün . yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorumTest yapmış mıydın
Anladım canım hayırlısı olsun ya moralini bozmabugün test yapacaktım , ama sabah uyandiğimda adetim geldiğini fark ettim. genelde adetkerim 34-40 gün arasi geliyor bugün de 36. gün . yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum
Aynen hayırlısı olsun, çok üzülmedim açıkçası negatif görmeden en az adet geldiAnladım canım hayırlısı olsun ya moralini bozma
Umarım canım herkes için hayırlısı olsunAynen hayırlısı olsun, çok üzülmedim açıkçası negatif görmeden en az adet geldi. bu benim ilk çatlatma iğne deneyimi. Bende sizin gibi 8 haftaliken kürtaj oldum. İnşallah sizden güzel haberler gelir
Anladım canım hayırlısı olsun ya moralini bozma
Hayırlısı olsun canım valla bugün benim dün düşmeye bağlı bütün vücudum ağrıyor herşey birbirine karıştıbugün test yapacaktım , ama sabah uyandiğimda adetim geldiğini fark ettim. genelde adetkerim 34-40 gün arasi geliyor bugün de 36. gün . yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum
Canım inşallah Aralık ayı sana hayırlı olur yeni yıla bebisinle girersinAynen hayırlısı olsun, çok üzülmedim açıkçası negatif görmeden en az adet geldi. bu benim ilk çatlatma iğne deneyimi. Bende sizin gibi 8 haftaliken kürtaj oldum. İnşallah sizden güzel haberler gelir
İnşallah canım, teşekkür ederimCa
Canım inşallah Aralık ayı sana hayırlı olur yeni yıla bebisinle girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?