- 1 Nisan 2021
- 269
- 105
- 31
- Konu Sahibi teacherirem
Tabi ki olur neden olmasıntek ilişki sabah, iğne gecesinde oldu çatlama da muhtemel iğneyle beraber oldu bu şekilde ihtimal olabilir mi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki olur neden olmasıntek ilişki sabah, iğne gecesinde oldu çatlama da muhtemel iğneyle beraber oldu bu şekilde ihtimal olabilir mi ki
Benim dün gece öyleydi hala da var kasıklarım çok ağrıyo ama normalmiş kanama olmadığı sürece rahim kendini genişletiyomuş sanırım hiç evde test yaptın mıEt valla hamilelerin duası kabul olurmuş belirtilerimiz bile ayni. Mesela ben ilk ayagi kalkinca dik duramiyorum kasik agrisindan sonra geciyor gögüsler de felaket
Evet canım bugün 4 gün dün akşam test yaptım negatif canım ama ovulasyon testi yine pik olmaya başladı dün bende iki poşet taşıdım sağ kasigima öyle bir ağrı girdi ki anlatamadim valla ben de anlamadım haftasonu beklicem artık kan içinKaçıncı günün canım adet gecikti demi senin
Bekle bakalım bazen kanda bile geç çıkabiliyo yada belki sonradan tekrar yumurtladın belli olmaz yani adet olmadığın sürece umut vardırEvet canım bugün 4 gün dün akşam test yaptım negatif canım ama ovulasyon testi yine pik olmaya başladı dün bende iki poşet taşıdım sağ kasigima öyle bir ağrı girdi ki anlatamadim valla ben de anlamadım haftasonu beklicem artık kan için
Ovu testinde de gebelik belli oluyo yakızlar merhaba bugün iğnenin 10. günü bi ovulasyon yaptım az önce pik gösteriyo bu ne anlama geliyo olabilir?
normal elimde yok ama sanırım bu yumurta çatlamamış demek oluyo değil mi?Ovu testinde de gebelik belli oluyo ya
Normal testin var mı
Canım o iğneden dolayı pik oluyornormal elimde yok ama sanırım bu yumurta çatlamamış demek oluyo değil mi?
inşallah öyledir cnm acaba çatlamadımı diye korkuyorumCanım o iğneden dolayı pik oluyor
gebelik de olabilir iğnenin etkisi geçtiysenormal elimde yok ama sanırım bu yumurta çatlamamış demek oluyo değil mi?
Ay ne guzel bir haber. Şimdi okudum. Çok sevindim. Hamilelik haberleri beni çok mutlu ediyor ya. InsaAllah saglikli ilerler. Artik buralarda çok fazla dolanma derim. Olumshz hersey etki edicekdir. Tadini çikarKızlar kan verdim 42 çıktı
Yapmadim ovulasyon yaptim ama oda ayni sey degil malesef.Benim dün gece öyleydi hala da var kasıklarım çok ağrıyo ama normalmiş kanama olmadığı sürece rahim kendini genişletiyomuş sanırım hiç evde test yaptın mı
Kızlar kan verdim 42 çıktı
Şimdi gördüm çokk sevindimm hayırlı olsunn darısı hepimizin başınaİnşallah gebesindir ve kan testinde pozitifi görürsün canım
Teşekkür ederim inşallah güzel ilerler ve doğru diyosun buralara pek bakmamak lazım insan etkileniyor bayaAy ne guzel bir haber. Şimdi okudum. Çok sevindim. Hamilelik haberleri beni çok mutlu ediyor ya. InsaAllah saglikli ilerler. Artik buralarda çok fazla dolanma derim. Olumshz hersey etki edicekdir. Tadini çikar
Teşekkür ederim amin inşallahŞimdi gördüm çokk sevindimm hayırlı olsunn darısı hepimizin başına
Valla ben bulamadığım için ikinci günden itibaren test yaptım deneyimlediğim kadarıyla tabi bu kişiden kişiye değişir ama 10. Günde silikleşiyor sonra gebelik varsa tekrar koyulaşmaya başlıyo bende öyle oldu en azındanteacherirem canım bişey sorcam
hani sen de sormuşsun ya iğnenin hemen ertesi günü teste hcg çok mu koyu çıkar diye buna cevap bulabildin mi
hadi yaaValla ben bulamadığım için ikinci günden itibaren test yaptım deneyimlediğim kadarıyla tabi bu kişiden kişiye değişir ama 10. Günde silikleşiyor sonra gebelik varsa tekrar koyulaşmaya başlıyo bende öyle oldu en azından