- 19 Ekim 2021
- 66
- 22
- 40
- Konu Sahibi teacherirem
Kızlar bişey sorcam. Çatlatma tedavisine başlamadan önce size rahim filmi çekildi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ayın 17 sinde catlatma iğnesi yapıldı ovitralle. Yumurtan güzel gelişmiş 20 mm dedi ilişki önerip gönderdi bakalım hepimiz için hayırlısıKızlar hepinize merhaba daha önce 8 haftalık bir kürtajım oldu 3 ay sonra tekrar tedaviye başladık klomen ve otrivelle iğne kullandım geçen ay iki yumurtam olmasına rağmen olmadı bu ay tekrardan klomen ve çatlatma iğnesi oldum iki yumurtam vardı yine bugün iğnenin 4.günü benim gibi bu ay iğne olanlar gelin birlikte bekleyelim çatlatma iğnesi etkilerini hissettiklerimizi paylaşalım ve bir sorum var bu konuda bi bilgi edinmedim çatlatma iğnesi içinde hcg hormonu var fakat bu özellikle idrar testinde ilk günden itibaren çok koyu mu çıkar yoksa silik mi bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilir mi bu arada iğne etkisi 15 gün sürüyo bunu biliyorum sadece merak ettiğim bu kadar idrar testinde koyu çıkar mı
Evet ben çektirdimKızlar bişey sorcam. Çatlatma tedavisine başlamadan önce size rahim filmi çekildi mi?
HayırKızlar bişey sorcam. Çatlatma tedavisine başlamadan önce size rahim filmi çekildi mi?
Hayırlısı olsun inşallahBende ayın 17 sinde catlatma iğnesi yapıldı ovitralle. Yumurtan güzel gelişmiş 20 mm dedi ilişki önerip gönderdi bakalım hepimiz için hayırlısı
Bi daha ki ay hiç kafaya takma emin ol sonuç alıcaksınÇok şükür bende adet olabildim sonunda kızlar
İnşallah canım sende hayırlısı ile keseyi ve kalp atışlarını görürsün bebisininBi daha ki ay hiç kafaya takma emin ol sonuç alıcaksın
Amin inşallahİnşallah canım sende hayırlısı ile keseyi ve kalp atışlarını görürsün bebisinin
Erkenn. Ve testleri en fazla yarim saat içinde degerlendir. O da hani ilk 10 dk.da vardir ama fazla gormemişsen. 2 saat sonra kuruma çizgisi çikiyor. Bak canim 14 gun bekle. Sonra test yap. Daha onceki yorumlari okuduysan gorursun ne kadar fazla hayal kirikligi yaşadiğimi. O yuzden sabret sadece.arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım varbugün iğneden sonraki 10.günüm innovanın gebelik testini yaptım negatif çıktı iki saat sonra hayalet bi çizgi vardı görmek için çok dikkatli bakmak lazım ama. Sizce on gün idrar için erkwn mi yoksa olsa çıkarmıydı ne olur bişeyler söyleyin
öncelikle çok teşekkür ederim size sabah dokuzda yaptım sonra bir dakika bekledim çıkmayınca gittim yattım uyandığımda çöpe atmak için elime aldığımda gördüm bahsettiğim çizgiyi peki pazartesi kan versem net bi sonuç alırmıyım sizce pazartesi iğne gününü saymazsam 12 gün olacak siz hamilemisinizErkenn. Ve testleri en fazla yarim saat içinde degerlendir. O da hani ilk 10 dk.da vardir ama fazla gormemişsen. 2 saat sonra kuruma çizgisi çikiyor. Bak canim 14 gun bekle. Sonra test yap. Daha onceki yorumlari okuduysan gorursun ne kadar fazla hayal kirikligi yaşadiğimi. O yuzden sabret sadece.
ayyy ne kadar güzel bir haber hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahBen 13.gün akşam verdim canım çarlatma iğnesiyle ama ikinci ayım bu geçen ay başarısız olmuştu
Evet 12ci gunu sonuç alirsin gibime geliyor. Istersen yine de sabah test yap az da olsa çikarsa kan ver. Hiç çikmazsa bekle biraz dahaöncelikle çok teşekkür ederim size sabah dokuzda yaptım sonra bir dakika bekledim çıkmayınca gittim yattım uyandığımda çöpe atmak için elime aldığımda gördüm bahsettiğim çizgiyi peki pazartesi kan versem net bi sonuç alırmıyım sizce pazartesi iğne gününü saymazsam 12 gün olacak siz hamilemisiniz
Amin teşekkür ederim inşallah hepimizin kini tamamına erdirsinayyy ne kadar güzel bir haber hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Erken canım benim 10.gün negatifti 12.gün hafif belli olduarkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım varbugün iğneden sonraki 10.günüm innovanın gebelik testini yaptım negatif çıktı iki saat sonra hayalet bi çizgi vardı görmek için çok dikkatli bakmak lazım ama. Sizce on gün idrar için erkwn mi yoksa olsa çıkarmıydı ne olur bişeyler söyleyin
Sana tavsiyem boşuna kan verme önce idrarda çıkmasını bekle derim kanda direk negatifi görünce insan kötü oluyoöncelikle çok teşekkür ederim size sabah dokuzda yaptım sonra bir dakika bekledim çıkmayınca gittim yattım uyandığımda çöpe atmak için elime aldığımda gördüm bahsettiğim çizgiyi peki pazartesi kan versem net bi sonuç alırmıyım sizce pazartesi iğne gününü saymazsam 12 gün olacak siz hamilemisiniz
Çok teşekkür ederim Pazartesi sabahı önce idrar testi yapayım o zamanEvet 12ci gunu sonuç alirsin gibime geliyor. Istersen yine de sabah test yap az da olsa çikarsa kan ver. Hiç çikmazsa bekle biraz daha
Tamam canım teşekkür ederim O zaman pazartesi sabahı önce idrar testi yapayımErken canım benim 10.gün negatifti 12.gün hafif belli oldu
Evet canımTamam canım teşekkür ederim O zaman pazartesi sabahı önce idrar testi yapayım