- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
Evet suya döküp otur yada banyoda onunla yıka güzelce sonrada kurut ıslak olmasın çok soğuk su tutmaEvet canım ılık su olucak bir sıkıntı olmaz korkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet suya döküp otur yada banyoda onunla yıka güzelce sonrada kurut ıslak olmasın çok soğuk su tutmaEvet canım ılık su olucak bir sıkıntı olmaz korkma
Canım bende 1 Kasım'da oldum bende negatif şu anda bakalım 14 günden sonra pozitife dönen çok oluyorTeşekkür ederim hemen geldim
Arkadaşlar merhaba, ben bu ay Femara kullandım 2 yumurtam 20mm olmuştu. 1 Kasım da sabah 10:30 gibi çatlama iğnesi oldum. Bugün saat 20:30 da erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün 12. Gün oluyor eğer iğne gününü saymazsak. Sizce umudumu kaybetmem için erken mi? 12.güni negatif olup sonra pozitif olan var mıdır? 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz mayıs ayında 16 haftalık bir kayıp yaşadım. Bu ay yine çok umutlanmıştım. ilk kez çatlama iğnesi denedik çünkü. Buraya yazıp hem akıl alayım hem rahatlayayım dedim
Hepimiz bir umutla bekliyoruzCanım bende 1 Kasım'da oldum bende negatif şu anda bakalım 14 günden sonra pozitife dönen çok oluyor
Hadi bakalım inşallah ikimizde güzel haberler alırız. Ben artık adet olmayı beklerim heralde olmazsam test yaparım. Gerçi böyle der dayanamam ben kesinCanım bende 1 Kasım'da oldum bende negatif şu anda bakalım 14 günden sonra pozitife dönen çok oluyor
Kaybın için çok üzüldüm rahim ağzı yetmezliği filan mı vardı rabbim yerini doldursun en kısa süredeTeşekkür ederim hemen geldim
Arkadaşlar merhaba, ben bu ay Femara kullandım 2 yumurtam 20mm olmuştu. 1 Kasım da sabah 10:30 gibi çatlama iğnesi oldum. Bugün saat 20:30 da erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün 12. Gün oluyor eğer iğne gününü saymazsak. Sizce umudumu kaybetmem için erken mi? 12.güni negatif olup sonra pozitif olan var mıdır? 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz mayıs ayında 16 haftalık bir kayıp yaşadım. Bu ay yine çok umutlanmıştım. ilk kez çatlama iğnesi denedik çünkü. Buraya yazıp hem akıl alayım hem rahatlayayım dedim
İnan hepimiz böyleyiz öyle diyoruz ama dayanamıyoruz yine testlere sarılıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHadi bakalım inşallah ikimizde güzel haberler alırız. Ben artık adet olmayı beklerim heralde olmazsam test yaparım. Gerçi böyle der dayanamam ben kesin
Kaybın için çok üzüldüm rahim ağzı yetmezliği filan mı vardı rabbim yerini doldursun en kısa sürede
İnan hepimiz böyleyiz öyle diyoruz ama dayanamıyoruz yine testlere sarılıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bakin şöyleKızlar üstteki 8 alttaki 9. Gün testi bana daha koyu gibi geldi alttaki yani farklı marka testler o yüzden mi öyle bilmiyorum Eki Görüntüle 2951744
Evet canım bu sefer daha çok belli kan ver bence bugünBakin şöyle
Birde erken gebelik testi yapsana yaBakin şöyle
Yeni yeni idrara geçiyorda olabilir testin markası neKizlar bu sabah yaptim yine çikdi. Dunki gibi belki bi tık daha koyu. Kalmaz di mi iğne etkisi? Iğne etkisiyse fena çakilicak umutlarim yere. Oğlen de yaparim koyulaşiyorsa ne guzel olurr
One step Markasi. Erken gebelik elimde yok. Ben Azerbaycandayim. Sizdeki gibi çeşit çeşit testler yok ya burda. Eczanelerde genelde bir ya iki marka test oluyor. Pahaliya da hiç erken demiyorlar. Mağduruz elimde bir tane daha kaset test kaldi onu da oğlen yapicam. Koyulaşirsa yarin kan veririm. Ya da dayanamazsam bugun.Yeni yeni idrara geçiyorda olabilir testin markası ne
O zaman akşamı bekle akşam daha çok belli oluyorOne step Markasi. Erken gebelik elimde yok. Ben Azerbaycandayim. Sizdeki gibi çeşit çeşit testler yok ya burda. Eczanelerde genelde bir ya iki marka test oluyor. Pahaliya da hiç erken demiyorlar. Mağduruz elimde bir tane daha kaset test kaldi onu da oğlen yapicam. Koyulaşirsa yarin kan veririm. Ya da dayanamazsam bugun.
Oyle yaparim artik. Rahimde surekli batmalarim var. Yemej yesem bile surekli aniden açlik geliyor. Sanki midem bomboş gibi. Umarim belirtilerdirO zaman akşamı bekle akşam daha çok belli oluyor
Keşke bir kere 11 günde filan test yapsaydın negatifi gorseydik o zaman daha iyi anlardık şimdi insan acaba diye şüphede kalmıyor değilOyle yaparim artik. Rahimde surekli batmalarim var. Yemej yesem bile surekli aniden açlik geliyor. Sanki midem bomboş gibi. Umarim belirtilerdir
Yapmişdim 11 pozitif. 12 sabah çook zor gorulen bir çizgi akşamina negatif. Dun de 13 akşam yaptim zaten. Silik çikti Bugun de igneyle beraber 14.gün. Yarin belli olur artik igne mi hamilelik miKeşke bir kere 11 günde filan test yapsaydın negatifi gorseydik o zaman daha iyi anlardık şimdi insan acaba diye şüphede kalmıyor değil
Hadi inşallah net bir pozitif görürüzYapmişdim 11 pozitif. 12 sabah çook zor gorulen bir çizgi akşamina negatif. Dun de 13 akşam yaptim zaten. Silik çikti Bugun de igneyle beraber 14.gün. Yarin belli olur artik igne mi hamilelik mi
InsaAllah hamile degilsem de artik igne etkisinin uzun sureceyini anlamiş oluruz. Daha net bir pozitif gorene kadar igne etkisi gibi geliyor zaten bana. Yine de hayirlisi bakalimHadi inşallah net bir pozitif görürüz