- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
-
Benim sekizinci günde böyle beyaz akıntım oldu birkaç gün okadarO zaman ertesi günden saymaya başla tabi çatlatma olacağı için olmuştur benim akıntım yumurtlamadan beri devam ediyor nedenini bilmiyorum
Valla bilmiyorum ki herkeste işte farklı etkiler oluyoBenim sekizinci günde böyle beyaz akıntım oldu birkaç gün okadar
Saymazsam bende de 12Kızlar ben iğne gününü saymazsam 12 sayarsam 13 siz sayıyor musunuz saymayin diyorlar ama
Ben iğneden iki saat sonra bariz Yumurtlama akıntısı gördüm o zaman catladigini düşündüm ama acaba 36 saat sonra mi çatlıyorO zaman ertesi günden saymaya başla tabi çatlatma olacağı için olmuştur benim akıntım yumurtlamadan beri devam ediyor nedenini bilmiyorum
O zaman bende de şu an sınırda bir şey. 5 civari. Yarina ya yok olur ya da artar artikBak bunlarda Facebook'taki Bir arkadaşın 10 gün testleri betahcg 6 çıkmış
Valla işte o hiç belli olmuyo belki iğne olmadan çatlıyo bilmiyoruz kiKızlar şu anda kafamda deli sorular acaba yumurtam ne zaman çatladı
Canım ben pazartesi şiddetli kasik ağrısı ile doktoruma gittim doktorum iki tane 21 mm yumurta olmuş hemen iğneni aldiralim yapalım dedi yaptık sonra ben işe döndüm şiddetli ıslaklık hissettim tuvalete gittim peceteye silince bariz yumurta akıntısı gördüm o zaman dedim ahada çatladı diyeValla işte o hiç belli olmuyo belki iğne olmadan çatlıyo bilmiyoruz ki
Doktorum bana 15 dakika uzaklıkta onun için takibim kolay oluyorValla işte o hiç belli olmuyo belki iğne olmadan çatlıyo bilmiyoruz ki
Bencede çatlamış olabilir 21 çünkü çatlamaya hazırmış zaten aslında iğne olmadan bile çatlayabilirmiş bence hayırlısı artık o günü değerlendirseydin keşkeCanım ben pazartesi şiddetli kasik ağrısı ile doktoruma gittim doktorum iki tane 21 mm yumurta olmuş hemen iğneni aldiralim yapalım dedi yaptık sonra ben işe döndüm şiddetli ıslaklık hissettim tuvalete gittim peceteye silince bariz yumurta akıntısı gördüm o zaman dedim ahada çatladı diye
Pazar günü olmuştu o gün olmadı salı çarşamba sonra gün aşırı olduBencede çatlamış olabilir 21 çünkü çatlamaya hazırmış zaten aslında iğne olmadan bile çatlayabilirmiş bence hayırlısı artık o günü değerlendirseydin keşke
İyi bari bakalım bekliycez artıkPazar günü olmuştu o gün olmadı salı çarşamba sonra gün aşırı oldu
Aynen canım sabır göbek adımız oldu zatenİyi bari bakalım bekliycez artık
Ay canım benim ya hemen ılık su ve eczaneden baticon alıp oturuyorsun ılık suya yarın iç çamaşırını ütüle ütülenmiş temiz bez koy orayı sürekli kuru tut ve pazartesi doğru doktora gitKızlar mantar oldu bende galiba peynir kesigi akinti ve felaket kaşintı var travazon ve sirkeyi denedim gecmiyor napcam acaba bebegin olusumuna kötü etki eder mi bu
Etmez inşallah canım bol bol su tüketimi yap lütfenKızlar mantar oldu bende galiba peynir kesigi akinti ve felaket kaşintı var travazon ve sirkeyi denedim gecmiyor napcam acaba bebegin olusumuna kötü etki eder mi bu
Baticonu suya mi dökmek lazim napiyim ama birsey diyevem gebelik olusuyorsa ilik suya oturmak riskli olmaz mı kanallar aciliyor sonuctaAy canım benim ya hemen ılık su ve eczaneden baticon alıp oturuyorsun ılık suya yarın iç çamaşırını ütüle ütülenmiş temiz bez koy orayı sürekli kuru tut ve pazartesi doğru doktora git
Evet canım ılık su olucak bir sıkıntı olmaz korkmaBaticonu suya mi dökmek lazim napiyim ama birsey diyevem gebelik olusuyorsa ilik suya oturmak riskli olmaz mı kanallar aciliyor sonucta
Teşekkür ederim hemen geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?