- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilmiyorum ki doktoruna danıştın mı hiçKızlar ovulasyon az bir siliklesme var gebelik testi negatif tamamen siliklesme olması lazım değil mi acaba kist mi oldu ya kist yok demişti doktorum ama
haziranda bende kürtaj oldum sekiz haftalık bebeğimin kalbi durduValla umarım koyulaşırda ilk bebiş haberini alırız bende ilk gebeliğimde çok aşırı silik çizgiyle öğrenmiştim bendeki en büyük belirti göğüslerim aşırı derecede acıyordu mide bulantısı zaten yaşamamıştım hiç düşük olduğu için sanırım
Benimde aynı zamanda oldu 8 haftalıktı umarım bu sefer tutunur bebişlerhaziranda bende kürtaj oldum sekiz haftalık bebeğimin kalbi durdu
Ilk hamileligimde gogus belirtilerim 7 hafta civari başlamişdi. Demin yine test yaptim daha erken belirdi pembelik. InsaAllah igne etkisi degildir. 1 kasimda olmuşdum igne. Sence kalmaz di mi?Valla umarım koyulaşırda ilk bebiş haberini alırız bende ilk gebeliğimde çok aşırı silik çizgiyle öğrenmiştim bendeki en büyük belirti göğüslerim aşırı derecede acıyordu mide bulantısı zaten yaşamamıştım hiç düşük olduğu için sanırım
Adetimin 21 günü gittim geçen hafta cumartesi baktı muayene etti yoktu canımValla bilmiyorum ki doktoruna danıştın mı hiç
At bakalım bende yarın sabah yapmaya başlicam test yapmaya bugün negatif olduğunu gördükten sonra inşallah pozitif görürümIlk hamileligimde gogus belirtilerim 7 hafta civari başlamişdi. Demin yine test yaptim daha erken belirdi pembelik. InsaAllah igne etkisi degildir. 1 kasimda olmuşdum igne. Sence kalmaz di mi?
Cuma günü iğnenin kaçıncı günüydü pekiBir sorum olacak kızlar klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay adet günüme kadar hiç test yapmadım bu süreçte hep akıntım oldu ama bunu da progestan fitil vermişti buna bağladım adet günü yani cuma günü kan testi yaptırdım 3.6 çıktı beta hcg acaba kimyasal gebelik mi oldu geç döllenme mi? Pazartesi günü tekrar test vereceğim
Adet gününüz ne zamanBir sorum olacak kızlar klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay adet günüme kadar hiç test yapmadım bu süreçte hep akıntım oldu ama bunu da progestan fitil vermişti buna bağladım adet günü yani cuma günü kan testi yaptırdım 3.6 çıktı beta hcg acaba kimyasal gebelik mi oldu geç döllenme mi? Pazartesi günü tekrar test vereceğim
Acaba sonradan yumurtan falan mı geliştiAdetimin 21 günü gittim geçen hafta cumartesi baktı muayene etti yoktu canım
Acaba mi dersin neyse ben bugünleri değerlendirim bariAcaba sonradan yumurtan falan mı gelişti
Polikistik var mı sendeAcaba mi dersin neyse ben bugünleri değerlendirim bari
Evet var canımPolikistik var mı sende
Canım geç döllenme olabilir pazartesi tekrar kan verAdet günüm 12 kasım cuma günüydü testi de dün yaptım öncesinde kaset test falan da yapmadım
Resmini çekmedim ya. Deminki gibi sadece deminki testde biraz daha geç belirdi 7 dk gibi ama bu ilk 3 dkda belirdi. Yarin sonucu yazarim. Sen de yaz. InsaAllah ikimiz de olumlu sonuçlar alirizAt bakalım bende yarın sabah yapmaya başlicam test yapmaya bugün negatif olduğunu gördükten sonra inşallah pozitif görürüm
Idrar testi yaptin mi peki? Bak bakalim silik de olsa çjzgi çikacak mi. InsaAllah yeni yeni oluşan hamilelik belirtisidirBir sorum olacak kızlar klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay adet günüme kadar hiç test yapmadım bu süreçte hep akıntım oldu ama bunu da progestan fitil vermişti buna bağladım adet günü yani cuma günü kan testi yaptırdım 3.6 çıktı beta hcg acaba kimyasal gebelik mi oldu geç döllenme mi? Pazartesi günü tekrar test vereceğim
İnşallah canım benim ben geçen ay kimyasal geçirdim sana 13 gün testlerimi atayım ateşe bağlı tutunamadi yavrucam çok hastalandım betahcg bile yapamamıştimResmini çekmedim ya. Deminki gibi sadece deminki testde biraz daha geç belirdi 7 dk gibi ama bu ilk 3 dkda belirdi. Yarin sonucu yazarim. Sen de yaz. InsaAllah ikimiz de olumlu sonuçlar aliriz