- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
-
Buda 14 gün testimdi doktorum kimyasal olmuş demişti çok şiddetli adet olmuştum ilk 3 günİnşallah canım benim ben geçen ay kimyasal geçirdim sana 13 gün testlerimi atayım ateşe bağlı tutunamadi yavrucam çok hastalandım betahcg bile yapamamıştim
Vidyodan kirptim. Fazla belli degil ama resimde vidyodaAt bakalım bende yarın sabah yapmaya başlicam test yapmaya bugün negatif olduğunu gördükten sonra inşallah pozitif görürüm
Çok uzuldum geçmiş olsun( testin boyleyken hcg degerin kaçdi?İnşallah canım benim ben geçen ay kimyasal geçirdim sana 13 gün testlerimi atayım ateşe bağlı tutunamadi yavrucam çok hastalandım betahcg bile yapamamıştim
Filtre yap birde 20 dakika bekle parlaklığı geçince çek bak bu bariz belliVidyodan kirptim. Fazla belli degil ama resimde vidyoda
Ha yapmamişdim demişsin afedersinÇok uzuldum geçmiş olsun( testin boyleyken hcg degerin kaçdi?
Yani benimde çünkü geç yumurtlama olmuştu o yüzden sordum bugünleride değerlendir derimEvet var canım
Canım ben kanamam olduğunu bile fark etmemiştim ateşim 38 derece olunca eşim banyoya soktu beni orada eşim fark etti sonra doktorumu aradım oda kanaman 5 günden çok sürerse gel demişti ama 7 günde bitti ama ilk 3 beni bitirmiştiÇok uzuldum geçmiş olsun( testin boyleyken hcg degerin kaçdi?
Çok uzuldum. InsaAllah en kisa zamanda saglikli hamilelik nasip olurCanım ben kanamam olduğunu bile fark etmemiştim ateşim 38 derece olunca eşim banyoya soktu beni orada eşim fark etti sonra doktorumu aradım oda kanaman 5 günden çok sürerse gel demişti ama 7 günde bitti ama ilk 3 beni bitirmişti
Ama benim ablamda kimyasal geçirmişti ondan hatırlıyorum testi aynı böyleydi betahcg de 30 du canımHa yapmamişdim demişsin afedersin
Her markanın betahcg değeri farklı olabiliyorKızlar üstteki 8 alttaki 9. Gün testi bana daha koyu gibi geldi alttaki yani farklı marka testler o yüzden mi öyle bilmiyorum Eki Görüntüle 2951744
Evet öyle en iyisi bir kaç gün bekleyip tekrarlamakHer markanın betahcg değeri farklı olabiliyor
Eğer sabahtan vurulduysan say doktorum öyle demişti bana adetine kaç gün kaldı seninKızlar ben iğne gününü saymazsam 12 sayarsam 13 siz sayıyor musunuz saymayin diyorlar ama
Yok akşam beş buçuk gibi vuruldum onun için merak ama benim yedi gibi çok büyük akıntım oldu Bir çorba kaşığı kadar yumurta akıntısıEğer sabahtan vurulduysan say doktorum öyle demişti bana adetine kaç gün kaldı senin
O zaman ertesi günden saymaya başla tabi çatlatma olacağı için olmuştur benim akıntım yumurtlamadan beri devam ediyor nedenini bilmiyorumYok akşam beş buçuk gibi vuruldum onun için merak ama benim yedi gibi çok büyük akıntım oldu Bir çorba kaşığı kadar yumurta akıntısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?