- Konu Sahibi teacherirem
-
- #2.061
Ay var gibi diyecektim en son kan değeri mesajını gördümArkadaslar 4 dakşka içerisinde cıktı biraz silik var mı sizce
Kizz var bence okumuştum çünkü böyle 15-20 ile falan ogrenenleri belki geç çatladı yumurta sen aynı yerde aynı saatte 48 saat sonra tekrar kan versonucum 13,45 cıktı normal mı cok düşük geldi bana
Daha çok yeni önemli olan artışsonucum 13,45 cıktı normal mı cok düşük geldi bana
günaydın evet bakalım yarın tekrar kan vericem . Bana dua edin inşallah güzel artar değerDaha çok yeni önemli olan artış
İnsaAllan canım ben erken gebelik testi yaptım dün maalesef tek çizgiverdim geldim şimdi bana dua edin ltfen :)
kacıncı günündü senin . Ya bak ben gün erken gebelik yaptım bırsey cıkmadı cook silikti 13. gün yapınca normal ucuz testlerde cıktıİnsaAllan canım ben erken gebelik testi yaptım dün maalesef tek çizgi
kızlar yarın kan verıcem ama bugün tekrar test yaptım bıraz daha koyulaşma var mı acaba
Bende ayın 3de iğne olmuştum yani iğne gününü saymiyrm 14. Günüm bugün insaAllah sende vardr canımkacıncı günündü senin . Ya bak ben gün erken gebelik yaptım bırsey cıkmadı cook silikti 13. gün yapınca normal ucuz testlerde cıktı
İnşallah bugün perşembe rabbim yüzümü güldürsün yarın kan vereceğimBana biraz daha koyu gibi geldi inşallah hayırlısıyla sonuçlanır içini ferah tut stres yapma
İnşllah seninde gec döllenmedir sonradan cıkarBende ayın 3de iğne olmuştum yani iğne gününü saymiyrm 14. Günüm bugün insaAllah sende vardr canım
Aminnnİnşllah seninde gec döllenmedir sonradan cıkar
benım 9. gün tamamen bitmişti .Kızlar merhaba bende 2. Çatlatma iğnemi oldum ayın 10 unda. Bugün 8. Günüm iğnenin ertesi günü sırf testlerde ki netliği görebilmek adına hem Lh hem Bhcg testleri yaptım Lh kopkoyu çıktı diğeri silik ikinci çizgi. Dün tekrar öylesine bhcg yaptım idrardan negatif çıktı. İğnenin etkisi kaç gün de bitiyor tamamen. İğnenin etkisi bu kadar erken geçer mi ?
Merhaba öncelikle hayırlısı olsun iğnenin etkisi kişiden kişiye değişir fakat 10 günde anca geçiyo ilk idrarla yapmadıysan çok su falan içtiysen negatif çıkmıştır azda olsa vardır hala etkisi 3 4 gün sonra tekrarla silikte olsa çıkar hamileysen zatenKızlar merhaba bende 2. Çatlatma iğnemi oldum ayın 10 unda. Bugün 8. Günüm iğnenin ertesi günü sırf testlerde ki netliği görebilmek adına hem Lh hem Bhcg testleri yaptım Lh kopkoyu çıktı diğeri silik ikinci çizgi. Dün tekrar öylesine bhcg yaptım idrardan negatif çıktı. İğnenin etkisi kaç gün de bitiyor tamamen. İğnenin etkisi bu kadar erken geçer mi ?
Sen ne yaptın tekrar test verdin mi?Kızlar aynı
benım 9. gün tamamen bitmişti .
canımmm verdim cıktı 2 gn önce 13,78 di şimdi 34,78 oldu iyi mi sizce anlamıyorum ben sankı cok dşkB busemakilic naptın sen canım kan verdin mi tekrar
Artış iki kat olmuş önemli olan bu bence yinede doktoruna sor istersen çok yeniyken öğrenmişsin geç döllenme de olmuş olabilir kalbini ferah tutcanımmm verdim cıktı 2 gn önce 13,78 di şimdi 34,78 oldu iyi mi sizce anlamıyorum ben sankı cok dşk
evet regli gnüm daha bugün cunku birdaha ne zaman baktırayım peki .inşallah bu şekilde devam ederArtış iki kat olmuş önemli olan bu bence yinede doktoruna sor istersen çok yeniyken öğrenmişsin geç döllenme de olmuş olabilir kalbini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?