- Konu Sahibi teacherirem
-
- #2.041
Her an dilimde namazdan sonra falan hep dua ediyorum çocuk isteyenlere hamilelere herkeslere Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat versin isteyenlereHamilelerin duası kabul olurmuş banada dua edin nolur 4 yıllık hasretimiz son bulsun
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsinHer an dilimde namazdan sonra falan hep dua ediyorum çocuk isteyenlere hamilelere herkeslere Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat versin isteyenlere
Canim bence öyle hayalet gibi çıkması lazım zaten, bendede 11 gün cok silikti o yuzden iğne etkisi sanmıştım , 11 gün resmini bulamadım 13 gün koyucam bi fikir olursenin 11 gün yaptığın test var mı ? resim atabilir misin . Ben anlamadım işte erken gebelik testinde 10 dakikada kuruma cizgisi olur mu bilemedim . Testin üstü camlı camı cıkarttım tamamen o zaman gördüm
Valla mükemmel ağzın bal yesin dualarını eksik etme bizdenBöyle koyu çizgi iğneden 18-19 gün sonra anca çıktı
İnşallah senden ve evlat hasretinde olan herkesden böyle koyu cizgilerle güzel haberler alalım inşallahValla mükemmel ağzın bal yesin dualarını eksik etme bizden
Aminnnnn Aminnnn ALLLAHIM , hepimiz için Rabbim yardımcı olsunİnşallah senden ve evlat hasretinde olan herkesden böyle koyu cizgilerle güzel haberler alalım inşallah
Benim 13. Gün çıkmıştı normal kaset testtehepinize mutlu günler diliyorummmmmm . Bugün 13. günüm normal kaset test alıp yapsam varsa cıkar mı ? ara ara regli sancım gelip gidiyor ama ilk hamileliğimde de ağrım olmuştu.
ilk idrarla yapamayacağım ama öğleden sonra test alıp yapacağım cıkar dımı olsada illa ilk idrar olmasına gerek yokBenim 13. Gün çıkmıştı normal kaset testte
Hayır yok canım ben hatta akşam yapmıştımilk idrarla yapamayacağım ama öğleden sonra test alıp yapacağım cıkar dımı olsada illa ilk idrar olmasına gerek yok
Bence var ama tabi kan vermek en iyisi inşallah hamilesindirBuda sın cektiğim
verdim geldim şimdi bana dua edin ltfen :)Bence var ama tabi kan vermek en iyisi inşallah hamilesindir
Hadi hayırlısıverdim geldim şimdi bana dua edin ltfen :)
sonucum 13,45 cıktı normal mı cok düşük geldi banaHadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?