• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh maşallah ya Rabbim uzun sağlıklı ömür versin en azından bir dayanağın var bizede nasip eder güzel Rabbim inşallah 🙏🏻
Aynen çok şükür rabbime. Ama onunda bitmek bilmeyen kardeş isteği var🤷‍♀️bir ölü doğum birde kimyasal gebeliğim var.Cocukta bıktı olsa nolacak hep ölüyor hep ölüyor diyor

Ay hadi inşallah bu ağrılarımızın karşılığını alırız ya ne diyim rabbim hayırlısından versin ne verirse kabulümüz🤗
Aminnn Inşallah ilk defa kullandığım için bilemiyorum ama igne gercekten insani mahvediyor umarım ise yaramıştır

Aynen çok şükür rabbime. Ama onunda bitmek bilmeyen kardeş isteği var🤷‍♀️bir ölü doğum birde kimyasal gebeliğim var.Cocukta bıktı olsa nolacak hep ölüyor hep ölüyor diyor
Kıyamam ya ben ona ama olucağı var ise olucak önemli olan sağlıklısı hayırlısı

Çocukların duası kabul olur 🙏🏻Ben de baya yıprandım bu süreçte bide görümcem hamile değişik duygular yaşıyor insan
Aminnn insallah.Insan kötü birşey düşünmek istemesede nefsine hakim olamiyor bazen malesef.Allahim neden diye düşünüyor insan.Buda bir imtihan rabbim kolayla atlatmayı nasip etsin.Görümce de olunca ne kadar iyi olsan yada olsa iste olmaz kelimelerini seçmen lazım.Duyguların var belli etmemen lazım daha zor.senin işin

İğnenin etkileri değişik olabiliyor. Bende iğneden bikaç saat sonra akıntı başladı, 2 gün sürdü. Kasık ağrısı ve ilişki sırasında inanılmaz batma,sancı şeklinde ağrım oldu 4-5 gün. 1 hafta geçti şuan yeni yeni etlkiler azalıyor, göğüslerimde ağrı kaldı şuan sadece. İğne hormon içerdiği için ister istemez bu tarz etkileri de olabilir.

İğnenin etkileri değişik olabiliyor. Bende iğneden bikaç saat sonra akıntı başladı, 2 gün sürdü. Kasık ağrısı ve ilişki sırasında inanılmaz batma,sancı şeklinde ağrım oldu 4-5 gün. 1 hafta geçti şuan yeni yeni etlkiler azalıyor, göğüslerimde ağrı kaldı şuan sadece. İğne hormon içerdiği için ister istemez bu tarz etkileri de olabilir.
Benim iğnenin etkileri azalmıştı son.3 gündür bel kasik ve karın agrım var.Karnimda uyuşukluk şişkinlik var

Aminnn insallah.Insan kötü birşey düşünmek istemesede nefsine hakim olamiyor bazen malesef.Allahim neden diye düşünüyor insan.Buda bir imtihan rabbim kolayla atlatmayı nasip etsin.Görümce de olunca ne kadar iyi olsan yada olsa iste olmaz kelimelerini seçmen lazım.Duyguların var belli etmemen lazım daha zor.senin işin
Çok zor canım hemde tabikide rabbim gönlüne göre versin inşallah ama benim sürecimi bildiği halde pek dikkat etmiyor yinede diyorum rabbim sen bilirsin en iyisini

Benimde artık 12. Gün oldu arada kaşıkta ani Batmam oluyor

25 inde 00.00 da vuruldum 6. Günden sonra belirtilerim değişti
Fazla akıntım göğüs hassasiyetim var göğüsümün etrafı pütürleşti çok acıyor
Perşembe kaset test yaptım çok çok silikti akşam yaptığım için diye düşündüm bu sabahta kaset test yaptım 2. Çizgiye dair hiç bisey yoktu yarın 12. Gün olacak

25 inde 00.00 da vuruldum 6. Günden sonra belirtilerim değişti
Fazla akıntım göğüs hassasiyetim var göğüsümün etrafı pütürleşti çok acıyor
Perşembe kaset test yaptım çok çok silikti akşam yaptığım için diye düşündüm bu sabahta kaset test yaptım 2. Çizgiye dair hiç bisey yoktu yarın 12. Gün olacak
Himmm ozaman yaptırabilirsin kamda cikar

Back
X