• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar 26 kasımda çatlatma iğnesi oldum 27 kasım gece ilişki oldu. İlişkiden bi kaç saat önce ateş basması oldu ve akıntı geldi. 28i 29a bağlayan gece sağ tarafım ağrıdı zaten sağda 1 yumurtam vardı sadece neyse ağrıdı ve kanama oldu öyle bir iki damla değil baya oldu azala azala 2günde bitti en son kahverengi pıhtılarda gelmişti. Bittikten sonra mide bulantısı kasık ağrısı yaşadım 2 günde o sürdü. Dün gece aniden geçmişti mide bulantısı bugün akşam 5 gibi geri başladı. Noluyor bana iğnenin etkilerimi bunlar bugün iğnenin 8. Günü. Böyle şeyler yaşayanlar bilgisi olanlar bişeyler yazsın lütfen çok takıyorum kafaya 😕
Bende 12 kasımda regl oldum 15 kasımda klomen içtim sabah akşam 5 gün 25 inde çatlatma iğnemi oldum (ovitrelle) ilk 2 gün sadece kasık ağrım vardı geçti 6. Günden sonra kasık ağrısı aşırı bir akıntı bir anda ortaya çıkan göğüs hassasiyeti başladı
Bugün 8. Günüm hala kasık ağrım ara ara şiddetli oluyor. Belimde ağrı var. Göğüslerim şişti ve taş gibi etrafı koyulaşmaya başladı. 2-3 gündür akşamlar 7-8 gibi uyuyorum uykumu alamıyorum 😞

Bende 12 kasımda regl oldum 15 kasımda klomen içtim sabah akşam 5 gün 25 inde çatlatma iğnemi oldum (ovitrelle) ilk 2 gün sadece kasık ağrım vardı geçti 6. Günden sonra kasık ağrısı aşırı bir akıntı bir anda ortaya çıkan göğüs hassasiyeti başladı
Bugün 8. Günüm hala kasık ağrım ara ara şiddetli oluyor. Belimde ağrı var. Göğüslerim şişti ve taş gibi etrafı koyulaşmaya başladı. 2-3 gündür akşamlar 7-8 gibi uyuyorum uykumu alamıyorum 😞
Göğüs hassasiyeti bende de var çamaşır giyerken dokunamıyorum acıyor uçları sanki

Hiç olacak gibi his yok bende ya bu ay bi perişanlıkla oldum iğneyi. Bi dr gittim rahminde şekil bozuk dedi ameliyat dedi başka dr yönlendirdi nasıl üzüldüm. Yönlendirdiği dr gittim gerek yok ameliyata tedaviye başlayalım dedi başladık. Eczaneye ilaç almaya gittim kanser ilacı dediler ben şoook. Neyse araştırdım yumurta büyütmedede kullanılıyormş. Kullandım gittim dr büyümüşmü diye bakıp iğne vuracak. Tekrrar şook dr karantinadaymış 😂 başka drlara gitiim tedaviye biz başlamadk yapamayız dediler. Dedimya tmm nasip olmayackya hep engel çıkıyor derken bi dr allah razı olsun baktıda verdi iğne. Zorla güzellik olmaz heralde ben çok zorladm olmayack heralde

Hiç olacak gibi his yok bende ya bu ay bi perişanlıkla oldum iğneyi. Bi dr gittim rahminde şekil bozuk dedi ameliyat dedi başka dr yönlendirdi nasıl üzüldüm. Yönlendirdiği dr gittim gerek yok ameliyata tedaviye başlayalım dedi başladık. Eczaneye ilaç almaya gittim kanser ilacı dediler ben şoook. Neyse araştırdım yumurta büyütmedede kullanılıyormş. Kullandım gittim dr büyümüşmü diye bakıp iğne vuracak. Tekrrar şook dr karantinadaymış 😂 başka drlara gitiim tedaviye biz başlamadk yapamayız dediler. Dedimya tmm nasip olmayackya hep engel çıkıyor derken bi dr allah razı olsun baktıda verdi iğne. Zorla güzellik olmaz heralde ben çok zorladm olmayack heralde
Öyle düşünme Allah’ın vardır bir hayırlı işi,doğacak her günde umut vardır 🙏🏻

Sorma bir de 6 7 gün sonra iğne etkisi azalmıyor mu bu da neyin nesi?
Merdiven inip çıkarken, çamaşıra değdiğinde felaket yani etrafı da pütürlendi koyulaştı
Bilmiyorum ki valla psikolojiktir diyorum ama yok yani acıyor bildiğin.Benim 2 gündür var hassasiyet önce yoktu

İnş iğne etkisi değildir sanki var gibi sende bişeyler

Herseyde bir hayır var insallah sonucu güzel olur.Cabanin mükafatını alırsın

Bilmiyorum ki valla psikolojiktir diyorum ama yok yani acıyor bildiğin.Benim 2 gündür var hassasiyet önce yoktu
Aynen benimde yoktu 6 güne kadar bir anda belirdi inşallah hayırlara vesiledir değilse bu belirtiler (etrafında ki değişiklerden bahsediyorum ) psikolojik olarak oluşmaz heralde (çünkü uyku durumu kasık ağrısı hadi bir nebze psikolojik olabilir) Korkuyorum yani
İnş iğne etkisi değildir sanki var gibi sende bişeyler
Ya insallah öyledir bilmiyorum kendimi de dinlemek istemiyorum ağrı sızı belki psikolojiktir ama göğüsteki fiziksel değişimler umutlandırıyor beni

Aynen benimde yoktu 6 güne kadar bir anda belirdi inşallah hayırlara vesiledir değilse bu belirtiler (etrafında ki değişiklerden bahsediyorum ) psikolojik olarak oluşmaz heralde (çünkü uyku durumu kasık ağrısı hadi bir nebze psikolojik olabilir) Korkuyorum yani

Ya insallah öyledir bilmiyorum kendimi de dinlemek istemiyorum ağrı sızı belki psikolojiktir ama göğüsteki fiziksel değişimler umutlandırıyor beni
Inşallah iğne etkisi değil-dir doktor ne zaman kan.tahlili istedi sizden

Bendede suan akinti basladi kasik agrisi bitti bel agrisi basladi insallah iyiye isarettir butun bunlar 8.ci gunumdeyim bende igneden sonra

Gögüste hassasiyet yok bi o belirtim olmadi simdiye kadar , ust bacak baldirmi agriyo senin? Uyku durumum bozuldu yaa
Benimde üst bacak bel ağrıyor göğüs hassasiyetim yüksek uykum devamlı geliyor akşam 7-8 de uyuyorum uyandırılmasam ertesi sabaha kadar uyurum yani :) sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

Bilmiyorumki aslinda zor duruyorum ama sonuctan korkuyorum ilk denemem Benim Sen ne zaman dusunuyosun 🙈 ben tam 14 gun olsun die bekliyim diyorum ama bilmiyorum ya her hafta kan vermeye dr.rum cagiriyor

Benimde üst bacak bel ağrıyor göğüs hassasiyetim yüksek uykum devamlı geliyor akşam 7-8 de uyuyorum uyandırılmasam ertesi sabaha kadar uyurum yani :) sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Insallah Guzel sonuclar aliriz Yaaa 🙈🥰

Back
X