Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende klomen kullandım çatlatma iğnesi yapıldı geçen hafta Pazartesi bekliyorum ama hiç bi belirtim yok umudum da yok pek bu şekilde hamile kalan oldu mu bilgi verir misiniz bana
Arkadaşım Hep yazıyorum belirti aramayın burada yazılanların çoğu yanlış doktorlar hep şunu der belirtiler 5. Haftadan sonra başlar iğneden dolayı bazen kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi olabiliyormuş ama hiç belirti yaşamadan hamile olan o kadar çok kişi var ki ümidini kaybetme neden umudum yok diyorsun ki rabbim isterse herşey olur imkansız olan şeyler bile olur

Çok doğru diyorsun ama bilmiyorum içimden öyle geçiyor keşke olsa daha ne isterim

İnşallah bizede nasip edecektir rabbim insanlar çöpe atıyor bebeklerini ya gördükçe tüylerim ürperiyor
Aynen ya nasıl kıyabiliyorlar anlamıyorum biz olsun diye neler çekiyoruz onlar acımadan düşünmeden çöpe atıyorlar bırakıyorlar

Kızlar yardımcı olurmusunuz dün yaptığımda pikti ama bu kadar koyu değildi t çizgisi az önce yaptım böyle daha koyu acaba duphaston ilaç etkisimi

Eki Görüntüle 2749818
Kızlar yardımcı olurmusunuz dün yaptığımda pikti ama bu kadar koyu değildi t çizgisi az önce yaptım böyle daha koyu acaba duphaston ilaç etkisimi
Ayy hamilesin sandım bian çok heyecanlandım bugünki daha koyuysa bugün çatlıyacaktır belki. ilaç yaparmıki böylle bişey. Dr bana duphastonu çatlasın yumurtan öyle iç dedi sen ne zman başladın içmeye.

Ayy inşallah ya O günleri de görürüz :))Doktorum 28 Aralık’ta başla dedi canım bana dün başladım sabah akşam 2 kere dün koyuydu bugün daha da koyu dedim acaba ilaçtan mı kaynaklı bu kadar koyu

Doktorum çağırmadı fakat iğnenin 14. Gününde testin doğru sonuç verdiğini söylüyorlar. Erken yaptırınca iğne etkisinden dolayı yanlış pozitiflik olabilirmiş.
Ben bi yerde okumuştum ilişkiden 7-8 gün sonra döllenme olduysa rahime tutunmaya başladıysa hcg artmaya başlıyor. Ama iğne vuruldun ya sen iğnedede hcg hormonu var 14. Günse bence geçmiştir iğne etkisi. Testte çıkabilir.

İğne etkisinden pozitif çıkmıştır. Etki geçince negatif olmuştur. Eğer gebelik oluştuysa tekrardan hcg yükselir pozitifi görürsün. Oluşmadıysa adet gününde adet olursun.

Hadi inşallah o zaman değerlendireyim bu durumu ben
Aynen ☺ ben duphastona çok umut bağladım. Sürekli ara kanamalarım olurdu doktorlar hep olabilir pkoda derdi. Tedavi olmadığım dönemlerde de bazen çatladığını hissederdim yumurtanın ama tabi hep olumsuz sonuçlar ara kanamalar felan. Bi kerede tedaviyle kimyasal olmuşyu 76 ya kadar yükselmişti hcg ama işte kimyasaldı. Bu seferki doktorum progesteronun yükselmiyordur döllenme olsada rahim kalınlaşmadığından tutunmaz dedi. Ve çok mantıklı dedi. Duphaston içiyorum ya bi umutluyumki anlatamam

Merhabalar benim fikrinizi almaya ihtiyaç duyduğum bir sürecim var yardım ederseniz çok sevinirim. Ben 8 aralıkta regl oldum 4 gün sürdü bitti. Femera kullanmaya başladım. 14 Aralık’ta doktora gittim 23 mm bir yumurtam olduğunu söyledi ve 14 Aralık akşam iğne oldum. O hafta hep ilişki oldu son ilişki 20 Aralık sonra olamadı işlerden dolayı. Bu sabah 14. Gün oluyor iğneden sonra erken ve normal kaset test yaptım ikisi de negatif ben bu ay erken yumurtladım normalde adet tarihim 5 Ocak ama erken yumurtlama olunca o da şaşar diye düşündüm yani şu an iğne üzerinden 14 gün geçti negatif ama adeti referans alırsak adete 1 hafta var kafam çok karıştı deneyimli arkadaşlar bir akıl verirse çok sevinirim.
Erken gebelik testi markası: clear pink early.

Erken gebelik testinde olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama adetinede daha varmış. Bi arakadaşımda olmuştu aşılamadan 14 gün sonra negatifti test ama senin gibi adete 1 haftası vardı. Adeti 1 gün geçince kanda az miktarda çıktı hcg ama kimyasal oldu.

Duphaston ile ilgili olarak çok güzel şeyler okudum dedim ki bizde neden olmasın hayırlısıyla olur inşallah ya çok uğraş veriyoruz

Fikriniz var mı başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…