Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşım gününü beklemen en doğrusu ben 3 iğnemde de hep aynı günümde regl oldum iğne oldum diye erken regl olmadım senin günün ne zamansa o zaman kan testi yaptır bence idrar testinde bile çıkmayabiliyor bu benim kendi fikrim değil doktorumun her gittiğimde bana söylediği şey

Doktor bana adet gününü bekliycez dedi eğer 1 2 gün geçerse gebelik testini yaparız dedi olursanda 2.gün gel yeniden tedaviye başlıycaz

İğne sonrası 14.günde kan testi 3.40 geldi.İki gün sonra tekrarlayacağım ama ben umudumu kaybettim.14.günden sonra pozitifleşen birileri var mı?

İğne etkisinden pozitif çıkmıştır. Etki geçince negatif olmuştur. Eğer gebelik oluştuysa tekrardan hcg yükselir pozitifi görürsün. Oluşmadıysa adet gününde adet olursun.
14 bekle dedi bugun 14 gunum adet olmadım ama 2 3 gun daha bekle dedi doktorum 17 gunde test yapacağım inş olur Allah isterse bunlar sadece vesile Rabbim herkese nasip etsin inşallah Allah razı olsun

Doktor bana adet gününü bekliycez dedi eğer 1 2 gün geçerse gebelik testini yaparız dedi olursanda 2.gün gel yeniden tedaviye başlıycaz
Bende iğne vurundum bana 14 gün bekle eğer gebelik oluşmazsa ilaç kendini adet yoluyla dısarı atar dedi en gec 14. Gun ve 16. Gün adet olursun dedi bende test yaptım biri pozıtıf biri negatif cıktı 48 saat sonra tekrar dene canım

Kan testi miydi canım değerlerin kaçtı

31 aralık 14. Günüm Ayın 1inde erken gebelik testi mi yapsam bu ay hiç yapmadım zaten korkuyorum 3 yıldır tek çizgi gördüğümden

bugun 18. günüme girdim, ne bir adet belirtisi var ne bir şey var ama testler negatif.
kist mi oluştu acaba

Bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 11.günü test yapmadım daha ama bende hiç ağrı filan yok okuyorum burdan herkes bi ağrı bi belirti yok bende okudukça daha umutsuzlaştım

Bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 11.günü test yapmadım daha ama bende hiç ağrı filan yok okuyorum burdan herkes bi ağrı bi belirti yok bende okudukça daha umutsuzlaştım
Benimde bugün 11. Günü iğnenin arada hafif mide bulantısı tansiyon düşüklüğü oluyor kasık ağrısı yok deneck kadar az ve göğüslerimde hiç birşey yok. Duphaston kullanıyorum belki ondan mide bulantısı tansiyon düşüklüğü oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…