- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
Herkeste bir belirti var CAnım ama inşallah sonu iyi olur benimde 15 bat sabredip 1 hafta daha bekleyelim bakalımKızlar bendede bembeyaz bi akıntı var koyu kıvamlı arada bir geliyor ama baya koyu. Belim çok ağrıyordu ama artık eskisi gibi değil tam dedim belirtiler var gibi ama kayboldu karnımda aşırı gaz var dün bi ağrı girdi neye uğradığımı şaşırdım ama böyle belim karnım hala garip, göğüslerde hiçbirşey yok adettede olmaz zaten.. 14 aralık bat inşallah allah hepimize nasip etsin valla beklemekten yorulduk
Hemen hemen aynı belirtilerimiz hepimizin canım rabbim hayr etsin sonumuzu beklemek çok zor geçmiyo günlerKızlar bendede bembeyaz bi akıntı var koyu kıvamlı arada bir geliyor ama baya koyu. Belim çok ağrıyordu ama artık eskisi gibi değil tam dedim belirtiler var gibi ama kayboldu karnımda aşırı gaz var dün bi ağrı girdi neye uğradığımı şaşırdım ama böyle belim karnım hala garip, göğüslerde hiçbirşey yok adettede olmaz zaten.. 14 aralık bat inşallah allah hepimize nasip etsin valla beklemekten yorulduk
Yok canım valla takatim kalmadı o negatifi görmeye artık. Geçerse eğer yapıcam ama ne biliyim artık umut etmekte istemiyorum kendimi hep burda yorumları okurken buluyorumHemen hemen aynı belirtilerimiz hepimizin canım rabbim hayr etsin sonumuzu beklemek çok zor geçmiyo günler
Sen test yaptınmı hiç
Aynen öyle düşünmicem takmıcam diyorum çıkıyorum sonra kendimi bişeyler araştırken okurken buluyorum kafayı sıyırmazsak iyiYok canım valla takatim kalmadı o negatifi görmeye artık. Geçerse eğer yapıcam ama ne biliyim artık umut etmekte istemiyorum kendimi hep burda yorumları okurken buluyorum
HayırSenin kaç yumurtan oluşmuş yada çatlamış biliyomusun
İnşallah güzel haberler verirsin o zaman canımHayır( ama her türlü testi yaptım herşey normal. Çatlamaması için sebep yok :))
YaaSabah test yaptım negatif
Yok olsa çıkardı adeti bekliyorum yarın olurumYaa14.günün demi bence çıkmayadabilir idrarla hemen karamsar olmayalım daha erken sonuçta kan mı versen canım
Sabah test yaptım negatif
Fotoğrafta cıkıyormu CAnım atarmısın inşallah yAKızlar bende az önce test yaptım çok açık bi çizgi var biraz ümitlendim açıkcası ama allah bilir tabibidahada yapmim diyorum adetimi beklerim 5 gün var
Canım zaten çok hafif belli bi çizgi fotoğratfada pek belli olmuyo ama attım yinede
CAnım erken gebelik testimi belli oluyor yA
Evet erken gebelik testi aldım beş dakka sonra belirdi hafif çizgi öbürlerinden almak istemedim hemen varsa bile belli olmaz diye inşallah doğrudur ya ümitlendim görür görmez inşallah kursağımda kalmazCAnım erken gebelik testimi belli oluyor yAşimdi hemen heyecanlandırmakta istemem ama bi kan testi yaptır derim
Evet kuzum ya benimde böyle çok çok silikti hatta burayada bikere atmıştım çok çok silik bende öyle ümitlenmek istemedim ama bi yandan acaba mı dedim inşallah bebiş vardır yAEvet erken gebelik testi aldım beş dakka sonra belirdi hafif çizgi öbürlerinden almak istemedim hemen varsa bile belli olmaz diye inşallah doğrudur ya ümitlendim görür görmez inşallah kursağımda kalmazbakalım beş günüm var beklicem adetimi seninkide böylemiydi dün yaptığın
İnşallaj vardır canım rabbim hayırlısından versin tattırsın bizlerede o duyguyuEvet kuzum ya benimde böyle çok çok silikti hatta burayada bikere atmıştım çok çok silik bende öyle ümitlenmek istemedim ama bi yandan acaba mı dedim inşallah bebiş vardır yA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?