• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtilere çokta takılmamak gerekiyor canım inşallah 14. Günden sonra pozitif görürüz senin ilk denememi
Ben kasimin 29 unda catlatma ignesini oldum ve doktor 14 gün sonra test yap dedi ama benim adet tarihim 18 i test tarihi 12 si oluyor cikarmi sizce bisey varsa??

Ben kasimin 29 unda catlatma ignesini oldum ve doktor 14 gün sonra test yap dedi ama benim adet tarihim 18 i test tarihi 12 si oluyor cikarmi sizce bisey varsa??
Canım bana kalırsa bekle derim bugün benim 14. Günüm mesela gördünmü fotoğrafı çok çok silik bi çizgi var sün yaptım mesela 13. Günümdü hiç çizgi yoktu senin içinde erken olur bekle bence 14. Yada 15. Gününe kadar derim ben

Canım pco var bende benim doktorum her seferinde adetin geçsin öyle yap der hep bana burada bazı arkadaşlar 14. Günde hasta olunuyor diye söylüyor ama öyle birşey yok benim 3. İğnem 2 iğnemde de kendi günümde adet oldum geç döllenme olabilir çıkmaz üzülürsün bekle derim CAnım 🙂

Canım bana kalırsa bekle derim bugün benim 14. Günüm mesela gördünmü fotoğrafı çok çok silik bi çizgi var sün yaptım mesela 13. Günümdü hiç çizgi yoktu senin içinde erken olur bekle bence 14. Yada 15. Gününe kadar derim ben
Bende yapmak istemiyorum aslinda ama doktor 2 hafta sonra yap demisti bilemedim.

Canım pco var bende benim doktorum her seferinde adetin geçsin öyle yap der hep bana burada bazı arkadaşlar 14. Günde hasta olunuyor diye söylüyor ama öyle birşey yok benim 3. İğnem 2 iğnemde de kendi günümde adet oldum geç döllenme olabilir çıkmaz üzülürsün bekle derim CAnım 🙂
Anladim benim ikinci denemem gecen ay olmadi, doktor 2 hafta sonra dedi diye yapmalimiyim bilmiyorum aslinda bende beklemek istiyorum cünkü 18 i adet tarihim test icin 12 si cok erken gibi geliyor bana.

Merhaba benimde bugün çatlatma iğnesinin 16 günü sabah test yaptım hiçbirşey çıkmadı gebelik oluşsa çıkardı demi

Anladim benim ikinci denemem gecen ay olmadi, doktor 2 hafta sonra dedi diye yapmalimiyim bilmiyorum aslinda bende beklemek istiyorum cünkü 18 i adet tarihim test icin 12 si cok erken gibi geliyor bana.
Kac kez denenebiliyor iğneyle benimde bu ikinci ignem ama bu ay da olmadı sanirim

Canım bende adet olucak gibi ara ara alt kasığım da ağrı oluyor sende durumlar nedir 🥺
O iki gündür bendede var bugün hiç olmadı akşam başladı arada ağrıyo adet ağrısı gibi oluyo aceba adetimiz yakınya o yüzden mi ağrıyo diye düşünüyorum

Back
X