- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
CAnım benim hiç üzülme rabbim hayırlısını versin sana seni çok iyi anlıyorum ama kendini üzme olurmu inşallah diyelim pozitife dönerNegatif ..
Donmez dimi zor yani 12. GünCAnım benim hiç üzülme rabbim hayırlısını versin sana seni çok iyi anlıyorum ama kendini üzme olurmu inşallah diyelim pozitife döner
Dönmez gibi üzgünüm. Ama yinede adeti bekle ne olur ne olmazPozitife donmez daha sanırım
Canım adet tarihin ne zamandı senin ? Bekle bakalım o güne kadar umudunu kaybetmePozitife donmez daha sanırım
CAnım Ümit verip döner demem doğru olmaz ama geç döllenmelerde döner sen ama hiç bunu kafana takma olur mu akışına bırak bakalımDonmez dimi zor yani 12. Gün
Evet bi işte hep diyorlar doktorlarımız adet gününüzü bekleyin diye ama biz sabırsız insanlarızCanım adet tarihin ne zamandı senin ? Bekle bakalım o güne kadar umudunu kaybetme
PekıDönmez gibi üzgünüm. Ama yinede adeti bekle ne olur ne olmaz
ne diyeceğimi bıeledım pekıCanım adet tarihin ne zamandı senin ? Bekle bakalım o güne kadar umudunu kaybetme
tesekkur ederim Allah razı olsunCAnım Ümit verip döner demem doğru olmaz ama geç döllenmelerde döner sen ama hiç bunu kafana takma olur mu akışına bırak bakalım
Sıkma canınıııı herşey Allahtan onunda vakti zamanı var ama şuan değilmiş bidaki ay’a inşallahPekı
ne diyeceğimi bıeledım pekı
tesekkur ederim Allah razı olsun
Şuanki ruh halini çok iyi anlıyorum defarlarca yaşadım. Vardır bi zamanı birgün olacak elbette çok büyük bir sorunun yok sonuçta.Pekı
ne diyeceğimi bıeledım pekı
tesekkur ederim Allah razı olsun
Şuanki ruh halini çok iyi anlıyorum defarlarca yaşadım. Vardır bi zamanı birgün olacak elbette çok büyük bir sorunun yok sonuçta.
Sıkma canınıııı herşey Allahtan onunda vakti zamanı var ama şuan değilmiş bidaki ay’a inşallah
üzülme desek olmaz ama olumlu düşün CAnım bugünlerin yarınıda var olucaksa rabbim nasip edecekse bir gün olacak zaten
Canım adet tarihin ne zamandı senin ? Bekle bakalım o güne kadar umudunu kaybetme
Canım herşey olacağına varır allah geciktiriyorsa güzelleştiriyodurda sana üzülme diyemem üzülüyo insan tabi ama gönlünü ferah tut hepimizin kucağını doldursun rabbimKötü hıssedyorum
Çokça umıtlenmıstım
Doktorum 1 hafta ıcınde regl olmazsan tekrar test yap dedı çünkü pko dan dolayı geç yumurtlama ya da geç döllenme olabılıyormus
Ama bahsettıgın belırtıler regl belırtısıde oabıılır dedi
Bekleyeceğim ama bu sefer umutsuz
Sağolun Allah razı olsun eksık olmayın
Amiiin amin insallahCanım herşey olacağına varır allah geciktiriyorsa güzelleştiriyodurda sana üzülme diyemem üzülüyo insan tabi ama gönlünü ferah tut hepimizin kucağını doldursun rabbim
Merhaba sonuç ne oldu gitmediniz mi tahlileAynen öyle Allah’a bıraktıkta içimizdeki Ümit yeşeriyor durduramıyoruz:)
Sabah kalkar kalkmaz test vereceğim
Özelde vereceğim icin öğlene çıkar heralde direk haber veririm size de
Evet negatif 1 hafta içinde regl olmazsam tekrar test vereceğimMerhaba sonuç ne oldu gitmediniz mi tahlile
Himmm üzüldüm canim saglik olsun.Vakti saati var demekki canim.Yola devamEvet negatif 1 hafta içinde regl olmazsam tekrar test vereceğim
GünaydınGünaydın Kızlartest yapanınız varmı
Erken zaten de merak işteBende yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?