- Konu Sahibi Bal10cuk28
benim böyle kıl gibi diyim çok çok çok az yeri belli oluyor gibi ama görülmüyor bile ama bencede erken 15 Aralık bat CAnım bekleyelim bakalım bu arada hiç belirti yok desem yeridirBende yaptım negatif çıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim böyle kıl gibi diyim çok çok çok az yeri belli oluyor gibi ama görülmüyor bile ama bencede erken 15 Aralık bat CAnım bekleyelim bakalım bu arada hiç belirti yok desem yeridirBende yaptım negatif çıktı![]()
Bende yeri bile yokbenim böyle kıl gibi diyim çok çok çok az yeri belli oluyor gibi ama görülmüyor bile ama bencede erken 15 Aralık bat CAnım bekleyelim bakalım bu arada hiç belirti yok desem yeridir
Seninde mi 15 aralıktı bat bazılarından iğneden dolayı erken adet görülüyor CAnım ama ilk defamı iğne olmuştunBende yeri bile yokacaip adet sancılarım var adetmi olcam aceba çok merak ediyorum daha 7 gün var günüme
![]()
Gününü bekle bence insan o negatifi görünce fena oluyorSabah ilk idrarla yapıcaktım unuttum ☺ yarın yapıyım bari ☺
Perşembe bat yarın yaparsam battan 1. Gün önce oluyor. Erken gebelik testi var varsada yoksada çıkar ki yok ☺Gününü bekle bence insan o negatifi görünce fena oluyor![]()
Senin bat yakınmış CAnım çıkar bencede yarın bugünPerşembe bat yarın yaparsam battan 1. Gün önce oluyor. Erken gebelik testi var varsada yoksada çıkar ki yok ☺
Evet seninle aynıydık biz adet tarihim 15 aralık işte şuan aşırı bi adet sancım var belimde kasıklarımda karnımda falan olucak gibi oluyorum sabahda yapıyım dedim negatif ilk iğnem benimde 26 kasımda oldum iğnemi işteSeninde mi 15 aralıktı bat bazılarından iğneden dolayı erken adet görülüyor CAnım ama ilk defamı iğne olmuştun
Aynıyız CAnım evet ama bende hiçbir belirti yokEvet seninle aynıydık biz adet tarihim 15 aralık işte şuan aşırı bi adet sancım var belimde kasıklarımda karnımda falan olucak gibi oluyorum sabahda yapıyım dedim negatif ilk iğnem benimde 26 kasımda oldum iğnemi işte
inşallah ondandır ya bilmiyorum ama canım çok sıkılıyo bu ağrılaraAynıyız CAnım evet ama bende hiçbir belirti yokilk iğnen belki adetin önce gelebilir 14. Gün adet olanlar oluyor yA benim 3. İğne diğer iki iğnede 19. Gün adet oldum inşallah senin bebiştendir bu ağrılar
Yaptığın testte çok çok hafifte olsa birşey çıktımı CAnım beyaz çizgi gibi cokkk ucuk pembe?benimde doktorum bu ay senden umutluyum hadi bakalım dedi ama inşallah tutarinşallah ondandır ya bilmiyorum ama canım çok sıkılıyo bu ağrılaraDoktorum baya iç açıcı konuştu bu ay sende umutluyum sende umutlu ol bence dedi iğneden sonrada kontrole gittim 3 tanesi çatlamış durumda falan dedi o yüzden çok ümitlendim bu ay bilemiyorum ne olur
![]()
Yok canım çıkmadı hiç bişey tek çizgiydi bide bugün aşırı bi akıntı var beyaz renk te bugün başladı varmı sende akıntı ?Yaptığın testte çok çok hafifte olsa birşey çıktımı CAnım beyaz çizgi gibi cokkk ucuk pembe?benimde doktorum bu ay senden umutluyum hadi bakalım dedi ama inşallah tutar![]()
Evet bende de beyaz akıntı var 1 haftadır kadar siyah iç çamasırı giyince bembeyaz afedersin bulaşıyor bayaYok canım çıkmadı hiç bişey tek çizgiydi bide bugün aşırı bi akıntı var beyaz renk te bugün başladı varmı sende akıntı ?
Allah allah neden oluyo aceba bende de bugün başladıEvet bende de beyaz akıntı var 1 haftadır kadar siyah iç çamasırı giyince bembeyaz afedersin bulaşıyor baya
Merhaba. Bende de aynı belirtiler oldu normal birşey mı acaba ya inşallah çatladığı için bu ağrılar oluyordur.Merhaba bende 26 kasımda ovitrelle iğnesi yaptım akşam 18.00 de iğne sonrası kanama değil ama inanılmaz akinti bel agrisi karin agrisi oldu.Vajinada yanma kaşıntı cok kötüydüm.Dik duramıyordum bel ve karın.agrisindan.Halada tam geçmiş değil yinede var eskisi gibi değil.Inslalah bunca sıkıntıya değer hayırlı haber almak nasip olur
Canım hiç bir belirtim yok gibi sadece dediğim gibi akıntım var arada kasıklarda hareketlilik ama normalde de her kadında kasıklarda her zaman hareketlilik olabilir diye düşünüyorum bugün testimde ikinci çizgide cokk belirsiz çıktı beyaz gibi hafif gri gibiAllah allah neden oluyo aceba bende de bugün başladıgünler geçmiyo bana daha 7 gün var senin nasıl gidiyo
Yarın tekrar yapıcakmısın test yapsak mı bidaha acebaCanım hiç bir belirtim yok gibi sadece dediğim gibi akıntım var arada kasıklarda hareketlilik ama normalde de her kadında kasıklarda her zaman hareketlilik olabilir diye düşünüyorum bugün testimde ikinci çizgide cokk belirsiz çıktı beyaz gibi hafif gri gibi
Benim son testim kaldı pazartesiyi beklicem canımYarın tekrar yapıcakmısın test yapsak mı bidaha aceba