• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim 3 tane oldu bu ay ikisi küçüktü biri tam güzeldi doktor bana bu bizim için yeterli çok iyi demişti çok yumurta olması önemli değil bir tane olup güzel geliştiyse iyi demektir 😊
İnş canım doktor yeterli dediyse vardır bir billdiği. Niyeyse ben hepiniz için umutluyum bi kendime umudum yok

😃😃 17.00 çokmuş nasıl bekliycez off 😃 kendi sonucm çıkack gibi hissediyorum 😃
Sen bi de beni düşün kimseye demedim sizden başka heyecanımı bi tek sizinle yaşıyorum burda olursa sürpriz yaparım diye🤣🤣
Ay hadi bakalım ya 5 e kadar çatlar insan😍
Vallaa öyle suan var ya içim içimi yiyor allahım insallah nasip etsin
Ya daha 2 saat var nasıl beklicez çok heycanlandım😍
Ayyyyyyy yerimde duramıyorum kimseye söylemedim sizden başka allahım hayırlı sonuç versin sürpriz yaparım diye ya ara ara ağlamaklı bile oluyorum suan🤣🤣

Sen bi de beni düşün kimseye demedim sizden başka heyecanımı bi tek sizinle yaşıyorum burda olursa sürpriz yaparım diye🤣🤣

Ayyyyyyy yerimde duramıyorum kimseye söylemedim sizden başka allahım hayırlı sonuç versin sürpriz yaparım diye ya ara ara ağlamaklı bile oluyorum suan🤣🤣
Yinede o kadar şeyyapma hertürlü sonuca hazırlıklı ol cnm olmazsa bidahaki ay devam. Üzülmeni istemediğimden söylüyorum yanlış anlama lütfen.

Sabırsızlıkla bekliyorum😍

Düne kadar kasıklarımda batma oluyodu arada belimde ağrıyodu bugün onlar yok adet ağrısı gibi ağrı başladı bugünde

Bende de hafif kasık ağrısı var başka bişey yok. Yarın 13.gün bende yapıcam test sende yap istersen varsa çıkar gibi geliyor
Test yaptığı mı hiç etkisi geçmiştir iğnenin dimi yA yarın yapcam bende 13. Gün olcak aynıyız seninle
Kızlar durun ya gaza gelcem bende şimdi😂 kesin net olsun diye 14. Gün yapayım diyorum bende doktoru beklersem daha 15 gün var randevuma ölürüm ozamana kadar merakımdan😂

Dönmez heralde canım olsun bu ay olmadı diye bidahaki ay olmycak anlamına gelmez hiç canını sıkma önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerle gelirsin😍

Back
X