- Konu Sahibi Alyaaaaaaa
-
Nie havaya dik mem gerek ki
İlişki sırasında hep yaptım doktorum bana yapma söylentidir onlar dedi ztn sen ilişkiye girince 1dak içinde veriyor bile dedi ben yine diktim 2 saat hep yastıkta koydum kalçama Benim sabahtan beni idrar yapınca çok pis kokuyor bide koyu geliyor ben çok su içerim ay bide rüya gördüm rüyamda gebeymişim ama düşük yapmışım bebekte minnacık bebğede benzemıyor kelebek gibi ama düşük yaptımmıda bilmiyorum değişikti ya koyu idrarı görüncede çok heyecanlandımBilmiyorum valla ilişki sonrası ayakları havaya dikmen ve sırrının altına yastık alman gerekmiş bide gün içinde de ayaklarını havaya dikmen gerekmiş çevremde o yöntemi deneyip hamile kalan çok kişi var ablam kız kardeşim kuzenlerim falan bunlar onlar bu şekilde hamile kaldıklarını söylediler canım
İlişki sırasında hep yaptım doktorum bana yapma söylentidir onlar dedi ztn sen ilişkiye girince 1dak içinde veriyor bile dedi ben yine diktim 2 saat hep yastıkta koydum kalçama Benim sabahtan beni idrar yapınca çok pis kokuyor bide koyu geliyor ben çok su içerim ay bide rüya gördüm rüyamda gebeymişim ama düşük yapmışım bebekte minnacık bebğede benzemıyor kelebek gibi ama düşük yaptımmıda bilmiyorum değişikti ya koyu idrarı görüncede çok heyecanlandım
Bilmiyorum valla ilişki sonrası ayakları havaya dikmen ve sırrının altına yastık alman gerekmiş bide gün içinde de ayaklarını havaya dikmen gerekmiş çevremde o yöntemi deneyip hamile kalan çok kişi var ablam kız kardeşim kuzenlerim falan bunlar onlar bu şekilde hamile kaldıklarını söylediler canım
8 günüm kaldı terst içinBilmiyorum valla ilişki sonrası ayakları havaya dikmen ve sırrının altına yastık alman gerekmiş bide gün içinde de ayaklarını havaya dikmen gerekmiş çevremde o yöntemi deneyip hamile kalan çok kişi var ablam kız kardeşim kuzenlerim falan bunlar onlar bu şekilde hamile kaldıklarını söylediler canım
İlişki sırasında hep yaptım doktorum bana yapma söylentidir onlar dedi ztn sen ilişkiye girince 1dak içinde veriyor bile dedi ben yine diktim 2 saat hep yastıkta koydum kalçama Benim sabahtan beni idrar yapınca çok pis kokuyor bide koyu geliyor ben çok su içerim ay bide rüya gördüm rüyamda gebeymişim ama düşük yapmışım bebekte minnacık bebğede benzemıyor kelebek gibi ama düşük yaptımmıda bilmiyorum değişikti ya koyu idrarı görüncede çok heyecanlandım
Canım onun inan bilmiyorum doktorunla görüş koku yapıyor diye Rabbim hayırlısı ile inşallah verir bir evlat İNŞEALLAH HAMİLESİNDİRİlişki sırasında hep yaptım doktorum bana yapma söylentidir onlar dedi ztn sen ilişkiye girince 1dak içinde veriyor bile dedi ben yine diktim 2 saat hep yastıkta koydum kalçama Benim sabahtan beni idrar yapınca çok pis kokuyor bide koyu geliyor ben çok su içerim ay bide rüya gördüm rüyamda gebeymişim ama düşük yapmışım bebekte minnacık bebğede benzemıyor kelebek gibi ama düşük yaptımmıda bilmiyorum değişikti ya koyu idrarı görüncede çok heyecanlandım
Az kaldı ya OKAdar sabrettim biraz daha sabrediyim rabbım en hayırlısını bilir inşallah hepimiz inşallahCanım onun inan bilmiyorum doktorunla görüş koku yapıyor diye Rabbim hayırlısı ile inşallah verir bir evlat İNŞEALLAH HAMİLESİNDİR
Geçen ay adetin 21. Günü progesteron hormonu tahlili yaptırmamı istedi doktor 9 çıkmıştı benim ki referans değer 10ila 15 arasında olmalıymış bana da yazdı doktorum kullanıyorum. Rahmi hamilelik için hazır hale getirmek için ayrıca hamilelerde de düşük riskini azaltmak için kullanılıyor. Bu arada Femara kullanıyorum 4. Günüm Cumartesi çatlatma iğnesi olacağımPeki canım bu progestan her kesin kullanması gerekli mi hani hormon testi yaptrdğmzda progestan da var için de benim normal çıkmıştı ama doktor yazmadı öyle bişi gerekli mi bu progestan?
Ya çok güzel benim de suan 1 tane oluşmuş Perşembe kontrole gideceğim
Kaç ay kac kere kullandiniz klomeni acaba? Ben ikinci kez kullandim ama ilkinde catlatma iğnesi felan olmamistim bu ay h hsg çekildim hem catlatma iğnesi vurdurdum ikinci cocugu istiyorum allah nasip kismet ederse bir buçuk senedir ugrasiyoruzİnşallah olumlu sonuçlar alırsın canımama şunu farkettim klomen'den başka ilaca geçenler hep klomeni kötülüyor ama klomenlede hamile kalanlar var benim gibi
Kaç ay kac kere kullandiniz klomeni acaba? Ben ikinci kez kullandim ama ilkinde catlatma iğnesi felan olmamistim bu ay h hsg çekildim hem catlatma iğnesi vurdurdum ikinci cocugu istiyorum allah nasip kismet ederse bir buçuk senedir ugrasiyoruzAllah kimsenin cabalarini bosa cikarmasin
Ilkinde yas olarak bende cok kucuktum 18 yașındaydim hamile kaldığımda onun icin inanın misiniz ne yumurtlama ne doktor takibi hic birsey bilmeden evlendikten 4 ay sonra hamile oldugumu öğrendim. Bir kere kadin doğumcuya gitmistim cok akintim var asiri yogun kokulu oluyor diye o da iki tane fitil vermisti bunlar hem iltihabini giderir hem rahmini temizler adet bitince 3 gece kullancksn dedi kullandim o ay hamile kaldim baska hic bir sekilde kontrol yada özellikle hamile kalmak icin bi cabam olmadi onda ama bunun için gerekli butun testleri hem ben hem esim yaptırdı hic bir sorun cikmayinca hsg önerdi doktorum hsgyi çektirir cektirmez klomen baslatti ve Dunde 4 sağda 3solda yumurtan olușmuș soldakiler çatlatma boyutuna ulașmıș dedi catlatma ignesi vurdu ama bu surecten sonra nelere dikkat edecegimi bilemiyorum3 ay kullandım toplam birincide yumurta oluşmadı diğerlerinde çatlatma iğnesi oldum bende. 1inci çocuğunuz'a kolay hamile kaldınız mı? İnşallah çabucak gelir ikincide
Ilkinde yas olarak bende cok kucuktum 18 yașındaydim hamile kaldığımda onun icin inanın misiniz ne yumurtlama ne doktor takibi hic birsey bilmeden evlendikten 4 ay sonra hamile oldugumu öğrendim. Bir kere kadin doğumcuya gitmistim cok akintim var asiri yogun kokulu oluyor diye o da iki tane fitil vermisti bunlar hem iltihabini giderir hem rahmini temizler adet bitince 3 gece kullancksn dedi kullandim o ay hamile kaldim baska hic bir sekilde kontrol yada özellikle hamile kalmak icin bi cabam olmadi onda ama bunun için gerekli butun testleri hem ben hem esim yaptırdı hic bir sorun cikmayinca hsg önerdi doktorum hsgyi çektirir cektirmez klomen baslatti ve Dunde 4 sağda 3solda yumurtan olușmuș soldakiler çatlatma boyutuna ulașmıș dedi catlatma ignesi vurdu ama bu surecten sonra nelere dikkat edecegimi bilemiyorum
İnşAllah kuzumİnşallah olumlu sonuçlar alırsın canımama şunu farkettim klomen'den başka ilaca geçenler hep klomeni kötülüyor ama klomenlede hamile kalanlar var benim gibi
Famera nasl bi ilaç klomenden farkı neGeçen ay adetin 21. Günü progesteron hormonu tahlili yaptırmamı istedi doktor 9 çıkmıştı benim ki referans değer 10ila 15 arasında olmalıymış bana da yazdı doktorum kullanıyorum. Rahmi hamilelik için hazır hale getirmek için ayrıca hamilelerde de düşük riskini azaltmak için kullanılıyor. Bu arada Femara kullanıyorum 4. Günüm Cumartesi çatlatma iğnesi olacağım
Bir buçuk senedir bekletiyor zaten umarim daha fazla bekletmez.guzel dilekleriniz icin tesekkur ederimBazen herşeyi bilmemek gerektiğine inanıyorum özellikle hamilelik konusunda gereksiz strese giriyor insan ki sizinde bilmediğiniz şeyler olmasına rağmen hemen olmuş ilk çocuğunuz bakın. Hsg'niz temiz çıktı mı? Ben 1 sene korunmadiktan sonra hsg çektirdiğim ay gebe kaldım ama kimyasal oldu malesef, sonrasında ise doktor klomene başlattı işte yumurtalıklarımda tembellik varmış meğer. Bence klomenle hamile kalma ihtimaliniz yüksek sizin özellikle bir çocuktan sonra inşallah fazla uğraştırmadan gelir minik.
Dikkat etmenis gereken pek birşey yok aslında iğneden sonra, verilen ilişki günlerini doktorun dediği gibi değerlendirin ve bekleyin elden başka birşey gelmiyor malesef.
Klomenle aynı ama klomen birden fazla yumurta büyütüyormuş Femara tek yumurta büyütüyormuş daha iyisiymiş tabi bildiğim kadarıyla anlatıyorum doktorumun önerdiği femaraydı onunla başladımFamera nasl bi ilaç klomenden farkı ne
Bir buçuk senedir bekletiyor zaten umarim daha fazla bekletmez.guzel dilekleriniz icin tesekkur ederimhsgm de hiç bir sorun yokmus doktorm oyle soyledi hic bir sorun yoktu ne tuplerde ne rahim de ne yumurtalıklarda dedi Rabbim sizinde sag salim kucaginiza almayi nasip eder bebeğinizi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?