- 10 Temmuz 2019
- 87
- 19
- 88
- Konu Sahibi Alyaaaaaaa
-
Merhaba öncelikle bence umutlendirmiyimde. İlişkiden 5 gün sonra gebelik olmuşmuş oluyor acaba olabilirmi? Bende 2de çatlatma iğnesi oldum ilişki bitti bekliyoruz bakalım Yumurtalık olan yerde çok ağrı olur benimde var senin yumurtan kaç cm du canm benim 20 buçuk sağ tarafta 1tane tek oluşmuştu
Canm merhaba kaç gün kullandın ilaç klomen mi kulnndn peki ?Merhaba öncelikle bence umutlendirmiyimde. İlişkiden 5 gün sonra gebelik olmuşmuş oluyor acaba olabilirmi? Bende 2de çatlatma iğnesi oldum ilişki bitti bekliyoruz bakalım Yumurtalık olan yerde çok ağrı olur benimde var senin yumurtan kaç cm du canm benim 20 buçuk sağ tarafta 1tane tek oluşmuştu
Şaffaf akıntı bendede var ama senin kahveringi akıntın normal değil bi doktoruna sor derim
Kullandığın hapı atarmısın canımCanım hiç bilmiyorum doktorum çok aceleci iyi bir doktor ama çok aceleci yumurtalıkların büyümüş dedi kaç santim bilmiyorum canım
Kullandığın hapı atarmısın canım
Aynen canım adetin 3 günü başladım kullanmaya 5 gün kullandım sabah akşam kullandım zaten 10 tane hap varCanm merhaba kaç gün kullandın ilaç klomen mi kulnndn peki ?
Canım yumurtlama oluştuğu ve çatlamaya yakın olduğu için ateş basmaları çok benimde ateş basmalarım çok ve kasık ağrılarım da çokya sizede böle ateş basması aniden terleme oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?