Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alyaaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
87
19
88
Merhaba bayanlar ben 1 yıl 3 ay oldu evleneli evlendiğimden beri hiç korunmadım doğal yollarla hamile kalamadım şuan da çocuk için doktorum adetin 3 günü klomen verdi adetim bittikten sonra 3 gün sonra doktora gittim çatlatma iğnesi verdi ve hemen çatlatma iğnesi oldum cumartesi pazar pazartesi ilişki önerdi ve pazartesi içinde başlanacak olan ilaç progestan yazdı hapa başladım ağrım cumartesi günü aşırı çoktu bugün cuma gününnden itibaren sayarsak bugün 4 gün olacak iğne çok minnicik şeffaf akıntı ile kahverengi bir akıntı geliyor neden acaba ağrımda sağ kasığımda aşırı çok lütfen yardımcı olurmusunuz bana

Merhaba öncelikle bence umutlendirmiyimde. İlişkiden 5 gün sonra gebelik olmuşmuş oluyor acaba olabilirmi? Bende 2de çatlatma iğnesi oldum ilişki bitti bekliyoruz bakalım Yumurtalık olan yerde çok ağrı olur benimde var senin yumurtan kaç cm du canm benim 20 buçuk sağ tarafta 1tane tek oluşmuştu

Şaffaf akıntı bendede var ama senin kahveringi akıntın normal değil bi doktoruna sor derim

Canım hiç bilmiyorum doktorum çok aceleci iyi bir doktor ama çok aceleci yumurtalıkların büyümüş dedi kaç santim bilmiyorum canım

Canm merhaba kaç gün kullandın ilaç klomen mi kulnndn peki ?

Benim 2 . Denemem. 1. De olmadı. Bakalım inşallah bu sefer ümütliyim. Femara kullandım ben doktoruma sordum klomen nasıl bi ilaç diye dedi o rahımı çok inceltiyor düşüğe sebeb olabilir bazen dedi. Korkutmıyımda sizi Bide letu diye bi ilaç daha varmış oda çok iyimiş öyle dedi

Adetimin 3 günü başladım 5 gün günde 2 tane sabah akşam
çok güzel yumurta büyütüyor. Belki kişiden kişiye değişebilr

Ben klomenle 3uncu denemede hamile kaldım. O leke yumurtlama lekesi olabilir korkmayın, akıntı da buna işaret zaten. İnşallah tez zamanda hamile kalırsınız.

Bende bu ay hem rahim filmi çekildim hem klomen kullandim bugun de catlatma iğnesini vurdurdum sen catlatma iğnesinden kac gun sonra progestana basladin? Ve kac gun, gunde kac kere ilaci kullancksn? Kusura bakma cok soru sordum canim ama alttanmi kullan dedi doktorun agiz yoluyla mi cunku agizdan ağır gelebiliyomus bi cok insana o ilac.

Canım bu da lekelenme yapabiliyor günde kaç tane alıyorsun sabah akşam mı inşallah tutunmuştur bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…