Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım ben cuma çatlatma iğnesi yaptım 36 saat sonra yani cumartesi pazar ilişkiye girdim ve hapa da bugün başladım canım ağız yoluyla alıyorum hapı canım yoo sorun değil memnuniyetle cevaplıyorum sorularını Allah emegini boşa götürmesin canım 36 saat sonra şiddetli ağrın olacaktır bol bol ilişkiye gir canım

Insallah canim kac gun kullancksn peki progestani acaba ? Ve gunde bir kere mi iki kere mi alıyorsun acaba

8. Gündeyim sabahları belim ağrısıyla uyanıyorum bide karnımın afedersiniz bide vın idrara çıkarken karın ağrım oluyor sizdeyse oylemi

Kızlar size bi dua veriyim enbiya suresinin sonucu sayfasını 70 kişiye dağıtın her bi kişi 1 tane okuya bilir dağıtıktan sonra kendinize teslim edin içten dua edin rabbim inşallahhh verir ve hergün 100 tane enbiya suresinin 89. Ayetini hergün okuyun adet olunca başkası yerinize okusun adet bitince devam edin allah izniyle inşallah hamile kalırsınız ben denedim bakalım rabbım inşallah nasıp eder bekliyprum❤

Aynen canım adetin 3 günü başladım kullanmaya 5 gün kullandım sabah akşam kullandım zaten 10 tane hap var
Peki canım bu progestan her kesin kullanması gerekli mi hani hormon testi yaptrdğmzda progestan da var için de benim normal çıkmıştı ama doktor yazmadı öyle bişi gerekli mi bu progestan?

Canım progestan hakkında inan hiç bir bilgim yok doktorum yazdı neden kullanacağıma dair bişey demedim adam çok aceleci hemen muayene ediyor soru sormana fırsat vermeden diğer hastalarını alıyor galiba hormon düzenliyici eğer gebelik oluşursa düşük riskini önlemek gibi yinede hiç bir fikrim yok canım

Benim iğne olalı daha erken canım bende şuan kasık ağrısı ve vücut sıcaklığı olmaktan başka hiç bir belirtim yok belkide senin ki bebek yerleşiyordur sürekli uzan ayaklarını havaya dik bana herkes bol bol dinlen ve ayaklarını havaya dik diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…