- 10 Temmuz 2019
- 87
- 19
- 88
- Konu Sahibi Alyaaaaaaa
-
Bende bu ay hem rahim filmi çekildim hem klomen kullandim bugun de catlatma iğnesini vurdurdum sen catlatma iğnesinden kac gun sonra progestana basladin? Ve kac gun, gunde kac kere ilaci kullancksn? Kusura bakma cok soru sordum canim ama alttanmi kullan dedi doktorun agiz yoluyla mi cunku agizdan ağır gelebiliyomus bi cok insana o ilac.
Canım bu da lekelenme yapabiliyor günde kaç tane alıyorsun sabah akşam mı inşallah tutunmuştur bebiş
Canım ben cuma çatlatma iğnesi yaptım 36 saat sonra yani cumartesi pazar ilişkiye girdim ve hapa da bugün başladım canım ağız yoluyla alıyorum hapı canım yoo sorun değilmemnuniyetle cevaplıyorum sorularını Allah emegini boşa götürmesin canım 36 saat sonra şiddetli ağrın olacaktır bol bol ilişkiye gir canım
Insallah canim kac gun kullancksn peki progestani acaba ? Ve gunde bir kere mi iki kere mi alıyorsun acaba
Peki canım bu progestan her kesin kullanması gerekli mi hani hormon testi yaptrdğmzda progestan da var için de benim normal çıkmıştı ama doktor yazmadı öyle bişi gerekli mi bu progestan?Aynen canım adetin 3 günü başladım kullanmaya 5 gün kullandım sabah akşam kullandım zaten 10 tane hap var
Canım merhaba kaç yumurtan olmustu ?Ben klomenle 3uncu denemede hamile kaldım. O leke yumurtlama lekesi olabilir korkmayın, akıntı da buna işaret zaten. İnşallah tez zamanda hamile kalırsınız.
Canım merhaba kaç yumurtan olmustu ?
Peki canım bu progestan her kesin kullanması gerekli mi hani hormon testi yaptrdğmzda progestan da var için de benim normal çıkmıştı ama doktor yazmadı öyle bişi gerekli mi bu progestan?
Peki canım bu progestan her kesin kullanması gerekli mi hani hormon testi yaptrdğmzda progestan da var için de benim normal çıkmıştı ama doktor yazmadı öyle bişi gerekli mi bu progestan?
Merhabailk ay hiç oluşmadı günde 1 tane almistim, ikinci ay günde iki hap'a geçtik 2 tane oluştu ama tutmadı malesef. 3üncü ay ise 3 tane oluştu ve tek gebelik nasip oldu
8. Gündeyim sabahları belim ağrısıyla uyanıyorum bide karnımın afedersiniz bide vın idrara çıkarken karın ağrım oluyor sizdeyse oylemi
Ya çok güzel benim de suan 1 tane oluşmuş Perşembe kontrole gideceğimMerhabailk ay hiç oluşmadı günde 1 tane almistim, ikinci ay günde iki hap'a geçtik 2 tane oluştu ama tutmadı malesef. 3üncü ay ise 3 tane oluştu ve tek gebelik nasip oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?