Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Çatlatma iğnesi
- Konu Sahibi GlcnK
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Anket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...
www.kadinlarkulubu.com
İğnenin oldugu günde sayılırsa 9.günIgneninizin kacinci gunu
- 22 Kasım 2019
- 527
- 300
- 33
- 30
Benimde bugün 8 silik çıktı test yapmıştım daha öncede yaptim negatifti anlamadımİğnenin oldugu günde sayılırsa 9.gün
Ben 15.günü beklicem kan testi yaptırcam etkilendim biraz ya acıkcası negatif cıkınca idrardABenimde bugün 8 silik çıktı test yapmıştım daha öncede yaptim negatifti anlamadım
- 22 Kasım 2019
- 527
- 300
- 33
- 30
Negatif her zaman doğru vermiyo kan testi kesin oluyo insalah vardirBen 15.günü beklicem kan testi yaptırcam etkilendim biraz ya acıkcası negatif cıkınca idrardA
- 4 Temmuz 2018
- 3.224
- 4.674
- 133
Valla bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum açıkçası umudum yok pek. Bir kaç gündür regl olacakmışım gibi ağrım var o yüzden de umudum baya azalıyor açıkçası. Kan verdim 2 saate çıkar dedi bekliyorum bakalım. İnşallah hayırlısı olur ne sşyelşm bize de gülecek elbet umut etmeye çalışıyorumYaaa bende 31ocakta vuruldum kasık agrım bar ve bel agrım su aralar ama akntı felan yok gögüslerm cok hassaslasmıstı suan yne öyle ama bikaçgün önce cok daha kötüydü mutlaka haber ver bizede güzel sonuclarını beklyrm ben bugn idrar yaptım idrarda cıkmadı yani acıkcası braz umutsuzluga kapıldım(((( hayırlısı olur inşallah
Canım öyle düşünme inşallah hayırlısınolur inşallah vardır güzel düşün güzel olsun mutlaka haber ver bize olurmu?Valla bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum açıkçası umudum yok pek. Bir kaç gündür regl olacakmışım gibi ağrım var o yüzden de umudum baya azalıyor açıkçası. Kan verdim 2 saate çıkar dedi bekliyorum bakalım. İnşallah hayırlısı olur ne sşyelşm bize de gülecek elbet umut etmeye çalışıyorum
- 4 Temmuz 2018
- 3.224
- 4.674
- 133
Çıkmış sonucum 1.18 adetliyken gel dedi doktorum yine hüsran yine olmadı çok üzgünüm şu an.Canım öyle düşünme inşallah hayırlısınolur inşallah vardır güzel düşün güzel olsun mutlaka haber ver bize olurmu?
Saglık ocagınamı verdn canımValla bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum açıkçası umudum yok pek. Bir kaç gündür regl olacakmışım gibi ağrım var o yüzden de umudum baya azalıyor açıkçası. Kan verdim 2 saate çıkar dedi bekliyorum bakalım. İnşallah hayırlısı olur ne sşyelşm bize de gülecek elbet umut etmeye çalışıyorum
Kaçıncı denemendi canım ya üzülme hayırlısı olur inşallah tez zamanda kavusursun bebişineÇıkmış sonucum 1.18 adetliyken gel dedi doktorum yine hüsran yine olmadı çok üzgünüm şu an.
Adetin geçerse bdaha yaptır bence belki 10günde belli olmayabilir ya doktor öyle demedimi?Çıkmış sonucum 1.18 adetliyken gel dedi doktorum yine hüsran yine olmadı çok üzgünüm şu an.
- 4 Temmuz 2018
- 3.224
- 4.674
- 133
Canım biz hep normal yolla denedik bir kere dış gebelik oldu o yüzden normal yolla kalabiliyorsun dediler. Bu ilk klomen ve çatlatma iğnesi kullanışım. Amin inşallah peimiz tez zamanda sağlıkla sıhhatle kavuşuruz canımKaçıncı denemendi canım ya üzülme hayırlısı olur inşallah tez zamanda kavusursun bebişine
- 4 Temmuz 2018
- 3.224
- 4.674
- 133
Hayır adet olunca gel dedi yani o da pek ümitli değil anladığım kadarıyla. Geçen ay 17 sinde olmuştum.5 gün kaldı adete işte.Adetin geçerse bdaha yaptır bence belki 10günde belli olmayabilir ya doktor öyle demedimi?
- 4 Temmuz 2018
- 3.224
- 4.674
- 133
Özel de verdim canımSaglık ocagınamı verdn canım
Canım cok heycanlandırmak istemiyorum ama galiba var bişiler :))))Kizlar ignenin 12.günü bugün test yaptim böyle cikti. T tarafi acik pembe oldu.Eki Görüntüle 2574923
Valla bende erkenden heycanlanmak istemiyorum bi kac gün daha bekliyimCanım cok heycanlandırmak istemiyorum ama galiba var bişiler :))))