• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Çatlatma iğnesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
31 aralıkta oldum yani iğnenin oldugu günde sayılırsa 9gün

Yaaa bende 31ocakta vuruldum kasık agrım bar ve bel agrım su aralar ama akntı felan yok gögüslerm cok hassaslasmıstı suan yne öyle ama bikaçgün önce cok daha kötüydü mutlaka haber ver bizede güzel sonuclarını beklyrm ben bugn idrar yaptım idrarda cıkmadı yani acıkcası braz umutsuzluga kapıldım:((((( hayırlısı olur inşallah
Valla bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum açıkçası umudum yok pek. Bir kaç gündür regl olacakmışım gibi ağrım var o yüzden de umudum baya azalıyor açıkçası. Kan verdim 2 saate çıkar dedi bekliyorum bakalım. İnşallah hayırlısı olur ne sşyelşm bize de gülecek elbet umut etmeye çalışıyorum

Valla bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum açıkçası umudum yok pek. Bir kaç gündür regl olacakmışım gibi ağrım var o yüzden de umudum baya azalıyor açıkçası. Kan verdim 2 saate çıkar dedi bekliyorum bakalım. İnşallah hayırlısı olur ne sşyelşm bize de gülecek elbet umut etmeye çalışıyorum
Canım öyle düşünme inşallah hayırlısınolur inşallah vardır güzel düşün güzel olsun mutlaka haber ver bize olurmu?

Canım öyle düşünme inşallah hayırlısınolur inşallah vardır güzel düşün güzel olsun mutlaka haber ver bize olurmu?
Çıkmış sonucum 1.18 :KK43: adetliyken gel dedi doktorum yine hüsran yine olmadı çok üzgünüm şu an.

Saglık ocagınamı verdn canım

Kaçıncı denemendi canım ya üzülme hayırlısı olur inşallah tez zamanda kavusursun bebişine
Canım biz hep normal yolla denedik bir kere dış gebelik oldu o yüzden normal yolla kalabiliyorsun dediler. Bu ilk klomen ve çatlatma iğnesi kullanışım. Amin inşallah peimiz tez zamanda sağlıkla sıhhatle kavuşuruz canım

Adetin geçerse bdaha yaptır bence belki 10günde belli olmayabilir ya doktor öyle demedimi?
Hayır adet olunca gel dedi yani o da pek ümitli değil anladığım kadarıyla. Geçen ay 17 sinde olmuştum.5 gün kaldı adete işte.

Kizlar ignenin 12.günü bugün test yaptim böyle cikti. T tarafi acik pembe oldu.
6A81944E-65DB-4A4E-8D6A-FC42668115DE.jpeg

Back