• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Çatlatma iğnesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aslında belirti adına sadece kasık ağrısı oldu. O da çok çok hafif şekilde. İğneden sonraki gün başladığı için gebelik belirtisi olarak algılamamıştım. Şimdi 5 haftalık oldu. Yeni yeni belirtiler başladı. Göğüs hassasiyeti uyku hali yorgunluk oluyor. Ve bence 4 gün belirtiler için erken olabilir.
Cok teşekkürler günler geçmiyor belirti arıyorum bende bir umut en iyisi beklemek🙄😃hayırlı olsun cok sevindimm😍

Cok teşekkürler günler geçmiyor belirti arıyorum bende bir umut en iyisi beklemek🙄😃hayırlı olsun cok sevindimm😍
İnşallah senden de hayırlı bir haber alırız. Ama hep derlerdi rahat olmak gerek diye asla yapamazdım. İlk defa iğne olmuştum ve yeni doktorum inanılmaz rahatlatmıştı beni. Stres yapmamak çok önemli bir faktör bence. Allah inşallah isteyen herkese nasip eder. Benim için de umarım her şey yolunda gider ☺️

İnşallah senden de hayırlı bir haber alırız. Ama hep derlerdi rahat olmak gerek diye asla yapamazdım. İlk defa iğne olmuştum ve yeni doktorum inanılmaz rahatlatmıştı beni. Stres yapmamak çok önemli bir faktör bence. Allah inşallah isteyen herkese nasip eder. Benim için de umarım her şey yolunda gider ☺
Şu stres beni bitirdi 🙄 Amin inşAllahhh

Ya kızlarrrr bende inanılmaz gögüs hassasiyeti var yani dokhnamıyırum neden böle birde hafif akıntım bar yumurta akı gibi ara ara ama iğneyi vurulalı daha 5.gün anlamadım :(

Merhaba kızlar ben de c.tesi vurulucam iğne bakalım hayırlısı şu an 13 mm yumurtam var inşallah büyür ve tutar 🥰

Bende bugün vuruldum iğnemi hicbir belirti yok ağrı şancı falan bakalım süreç nasıl olacak

merhaba kızlar. ben de 13 Aralıkta çatlatma iğnesi olmuştum. ama klomen kullanmadım yumurta kendi gelişti 20.6 mm idi. 17 gün sonra kan testinde beta hcg 795.9 çıktı. doktorum bu cuma için keseyi görebiliriz dedi. çok heyecanlıyım. bu arada pko var bende de. umarım her şey yolunda gider. demem o ki asla umudunuzu yitirmeyin :) tüm bunları bunun için yazdım.
Yaaaa cok sevindimmm❤️❤️Pkolu olupta hamile kalanı görünce daha cok seviniyor insan allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin❤️❤️❤️

Kalmıyo diye biliyorum 10.günden sonra geciyo sanırım öyle okudum ben sen testmi yaptın❤
Evet canım bugünde iğnede 13.günüm testin rengiyle oynarken böyle çıktı

Eklentiler

• 1D765CB7-265E-4981-A47A-E4E455C79B48.jpeg
    1D765CB7-265E-4981-A47A-E4E455C79B48.jpeg
    155,1 KB · Görüntüleme: 649
Yaaaa cok sevindimmm❤❤Pkolu olupta hamile kalanı görünce daha cok seviniyor insan allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin❤❤❤
Amiiin. 😊 Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin. ❤️

Kızlar merhaba benim gibi klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurulup bekleyişde olanlarrrr varsaaa buyursun hep birlikte bekleyelimmmmmmmm😊😊😊
Merhaba,
Bende 31 aralık sabah iğne vuruldum ve doktorum 10 ocakta kan testi ver dedi. Yarın kan testi vereceğim çok heyecanlıyım. Sizde herhangi bir belirti var mı? yada doktorunuz kan vermenizi istedi mi?

Kizlar 23 aralikta aşılama oldum. 12.gun test yaptim positifti. 3 gun sonra tekrar test yaptim bu seferde negatifti.. Kafam cok karıştı 😔 doktoruma sordum ignenin etkisi olabilirmi diye. Dedi ignenin etkisi coktan gecmis olmasi lazim ama ısrarla henuz test icin erken dedi. Plana gore hareket edelim adet gununu bekle yani 11i cumartesi tekrar test yap. Pazarteside kan ver dedi.. Yapmasina yapayimda aklim halen almiyor niye boyle oldu. Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim kac gundur basim agriyor düşünmekten 😪 dedi idrar testi negatif olup kanda hamile cikan cok hastamiz oldu. Allahim dua ediyorum insallah benimde oyledir diye 🙏🙏 başına boyle bisey gelen oldumu lutfen cok ihtiyacim var örneklere 🙇‍♀️

Merhaba,
Bende 31 aralık sabah iğne vuruldum ve doktorum 10 ocakta kan testi ver dedi. Yarın kan testi vereceğim çok heyecanlıyım. Sizde herhangi bir belirti var mı? yada doktorunuz kan vermenizi istedi mi?
Yaaa bende 31ocakta vuruldum kasık agrım bar ve bel agrım su aralar ama akntı felan yok gögüslerm cok hassaslasmıstı suan yne öyle ama bikaçgün önce cok daha kötüydü mutlaka haber ver bizede güzel sonuclarını beklyrm ben bugn idrar yaptım idrarda cıkmadı yani acıkcası braz umutsuzluga kapıldım:((((( hayırlısı olur inşallah

Evet canım bugünde iğnede 13.günüm testin rengiyle oynarken böyle çıktı
Ya ben 31aralıkta çatlatma vuruldum bugn idrar yaptım tek çizgi biraz ümitsizliğe kapıldım ama kasık agrım var bel agrım var özellikle yumurtamın oldugu sol tarafta cok olmasada gögüshassasiyetmde var ne zaman kan testi yaptırsam sen kan testi yaptırdın mı canım

Ya ben 31aralıkta çatlatma vuruldum bugn idrar yaptım tek çizgi biraz ümitsizliğe kapıldım ama kasık agrım var bel agrım var özellikle yumurtamın oldugu sol tarafta cok olmasada gögüshassasiyetmde var ne zaman kan testi yaptırsam sen kan testi yaptırdın mı canım
Canım 12.günden itibaren yapılabilirmiş test ben kan testi yaptırmadım günümü beklicem

Canım 12.günden itibaren yapılabilirmiş test ben kan testi yaptırmadım günümü beklicem
Yani ignenin etkisiyle bile pozitifi görmedm hep öyle olur diyolar biraz tuhaf hissettm sençn belirtin varmı kasık agrın felan

Yani ignenin etkisiyle bile pozitifi görmedm hep öyle olur diyolar biraz tuhaf hissettm sençn belirtin varmı kasık agrın felan
10.gün iğnenin etkisi geçmiş oluyor canım bellide hamileliğin yenidir o yüzden testte çıkmamıştır yükselişe geçebilir bence . Benim göğüs hassasiyetim var kasık ağrım bazen inceden geliyor onun dışında belirtim yok adet öncesi sivilcelerim bile çıktı 😂

Back