selam kızlar bende 30/11/19 da ovitrel yaptım tup bebek oncesı kendıgılınden olusan yumurtayı degerlendırmek için.
son adet tarıhımle ıgne yaptıgım gun arası 40 gundu. adet gecıkmesı yasadım sanıyordum meger yumurta daha gebelık harıcıadet olacak kadar buyumumıs. 19,5 mmdı ıgne yaptıgımda. bakalım sonuc ıcın gunumu beklıyorum ama sanmıyorumda sankı gebelık olusmuycakmıs gıbı hıssedıyorum.
daha once klomenle kullanım catlatma yaptırmıstık ama onda gebelık olusmadı ustune adet gecıkmesı yasadım 2 ay kadar .
Merhabalar arkadaşlar, bugün saat 10:00 da 3. Çatlatma iğnemi vuruldum öncesinde ise adetin 4. Günü başlayıp 6 gün boyunca letu kullandım. Ve doktorum yumurtamın 20mm olduğunu bugün çatlatma iğnesi yapabileceğimizi söyledi. Persembe ve cumartesi 22:00 ilişki önerdi. Siz iğneden ne kadar sonra ilişkide bulundunuz ? Tek yumurta ile tutma olasılığı ne kadardır? Sizin kaçıncı iğnenizde gebeliğiniz oluştu ? Yardımcı olurmuşsunuz
Canm ben salı günü iğnemi vurundum beninde tek yumurtam vardı senn ne oldu hamile kalabildin mi bide çatlatma iğnesinden sonra göğüs hassasiyeti yaşadunız mı benm 5. Gün göğüslerim baya baya hassasda ondan sordum