Bnde işte 5 gün klomen içtim sonra yumurtann büyümesini bekledk takp ettk birz gc büyüdü bi tarfmda büyüdü hatta sonra ogun catlatma iğnesi yaptır dedi yaptrdm hemn bana direk böle uyguladı yani kolumdn oldm ilişki söleddi igneden bir gün öncede o dedgi zmnlrda oldu işteMerhaba ben bısey sormak ıstıyorum. Doktor bana adetımın 5.gununde klomen baslattı 5 gun sabah aksam ıctım. Bitincr kontrole gıttım buyumemıs yumurtan 2 gunde bır gel kontrol edıcem dedı ama doktoru degıstırmek zorunda kaldım uzak oldugu ıcın. Pazrtesı baska doktora gıttım oda onumuzdekı ay aşılama yaparız dedı hıc yumurta takıbı yapmadan. Sizin nasıl olmustu ?
1- klomen mı kullandınız
2- farklı bı ılacsa nekadr sure sonra iğne oldunuz
3- bu iğne karından mı yapılıyor
Lutfen yardımcı olurmusunuz banada bilenler
Bnde işte 5 gün klomen içtim sonra yumurtann büyümesini bekledk takp ettk birz gc büyüdü bi tarfmda büyüdü hatta sonra ogun catlatma iğnesi yaptır dedi yaptrdm hemn bana direk böle uyguladı yani kolumdn oldm ilişki söleddi igneden bir gün öncede o dedgi zmnlrda oldu işte
Aynn iki üç sefer deneniyor fazla sıda olmuyor klomen catlatma ignesi iste sen direkAnladım brn bugun tekrr gıdıcem ve aşılama ıstemedıgımı soylıcem bıkac ay daha klomen kullandırsın iğne yapsın olmazda aşılama yapalım dıcem
Aynn iki üç sefer deneniyor fazla sıda olmuyor klomen catlatma ignesi iste sen direk
Bıde çatlatma iğnesi yumurta büyüyünce yapılıyo dımı benmkı buyumedı onun ıcın hıc iğne demedı kadınAynn iki üç sefer deneniyor fazla sıda olmuyor klomen catlatma ignesi iste sen direk
Aynn büyünce yapılıyr hemn cnmBıde çatlatma iğnesi yumurta büyüyünce yapılıyo dımı benmkı buyumedı onun ıcın hıc iğne demedı kadın
Canım ne durumdasın belirtin var mı? Ben de dün çatlatma iğnesi oldum bekleme safhası başladı bana daMerhabalar arkadaşlar, bugün saat 10:00 da 3. Çatlatma iğnemi vuruldum öncesinde ise adetin 4. Günü başlayıp 6 gün boyunca letu kullandım. Ve doktorum yumurtamın 20mm olduğunu bugün çatlatma iğnesi yapabileceğimizi söyledi. Persembe ve cumartesi 22:00 ilişki önerdi. Siz iğneden ne kadar sonra ilişkide bulundunuz ? Tek yumurta ile tutma olasılığı ne kadardır? Sizin kaçıncı iğnenizde gebeliğiniz oluştu ? Yardımcı olurmuşsunuz
Dün çatlatma iğnesi vurdurdum ve bugün özellikle lh ve beta hcg yaptımHayırlısı olsun inşallah diğer aylarda kaç tane yumurtanız oluşuyordu
Dün çatlatma iğnesi vurdurdum ve bugün özellikle lh ve beta hcg yaptımHayırlısı olsun inşallah diğer aylarda kaç tane yumurtanız oluşuyordu
. İğnenin 7. Günündeyim hiç bi belirti yok canım umutsuzum. Takdir ilahi inşallah olur.Canım ne durumdasın belirtin var mı? Ben de dün çatlatma iğnesi oldum bekleme safhası başladı bana da
Dün çatlatma iğnesi vurdurdum ve bugün özellikle lh ve beta hcg yaptımgörmek istiyorum o çift çizgileri diye ve sonuuççç Eki Görüntüle 2559048
İnşallah olur her şeyin bir vakti zamanı var :). İğnenin 7. Günündeyim hiç bi belirti yok canım umutsuzum. Takdir ilahi inşallah olur.
Çoğu kişi 12 gün sürüyor demiş canım. Bazıları da garanti olsun 15. gün yapın diyor. Olmadı adet tarihimizi bekliyelim bende geçen haft Cuma günü olmuştum. Daha bar ama günü mü bekleyeyim diyorumİğneden kaç gün sonra test yapınca iğnenin etkisi geçmiş olur kızlar bilgisi olan var mı ?
Canım senin kaçıncı gün oldu test yaptın mı ?Çoğu kişi 12 gün sürüyor demiş canım. Bazıları da garanti olsun 15. gün yapın diyor. Olmadı adet tarihimizi bekliyelim bende geçen haft Cuma günü olmuştum. Daha bar ama günü mü bekleyeyim diyorum
Merhabalar..Ben 16.11.2019 tarihinde catlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra ilişki yaşandı..bugün ignemin 16.günü 3 gün once idrar testi yaptım fakat çıkmadı..Adetime 2 gün var ve cok fazla adet olacakmısım gibi sancim var..Sizce ağrılarımin sebebi nedir tutma ihtimali var mi lütfen yardımcı olur musunuz??
Test sonucunuzu yollarmısınız bakalım silik çizgi çıkmadı mı ? Adet gününe kadar umut var sabır inşallah vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?