• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben bısey sormak ıstıyorum. Doktor bana adetımın 5.gununde klomen baslattı 5 gun sabah aksam ıctım. Bitincr kontrole gıttım buyumemıs yumurtan 2 gunde bır gel kontrol edıcem dedı ama doktoru degıstırmek zorunda kaldım uzak oldugu ıcın. Pazrtesı baska doktora gıttım oda onumuzdekı ay aşılama yaparız dedı hıc yumurta takıbı yapmadan. Sizin nasıl olmustu ?
1- klomen mı kullandınız
2- farklı bı ılacsa nekadr sure sonra iğne oldunuz
3- bu iğne karından mı yapılıyor
Lutfen yardımcı olurmusunuz banada bilenler 🥺
Bnde işte 5 gün klomen içtim sonra yumurtann büyümesini bekledk takp ettk birz gc büyüdü bi tarfmda büyüdü hatta sonra ogun catlatma iğnesi yaptır dedi yaptrdm hemn bana direk böle uyguladı yani kolumdn oldm ilişki söleddi igneden bir gün öncede o dedgi zmnlrda oldu işte

Bnde işte 5 gün klomen içtim sonra yumurtann büyümesini bekledk takp ettk birz gc büyüdü bi tarfmda büyüdü hatta sonra ogun catlatma iğnesi yaptır dedi yaptrdm hemn bana direk böle uyguladı yani kolumdn oldm ilişki söleddi igneden bir gün öncede o dedgi zmnlrda oldu işte

Anladım brn bugun tekrr gıdıcem ve aşılama ıstemedıgımı soylıcem bıkac ay daha klomen kullandırsın iğne yapsın olmazda aşılama yapalım dıcem

Aynn iki üç sefer deneniyor fazla sıda olmuyor klomen catlatma ignesi iste sen direk

Cuma gunu gıttım doktora soyledım biz eşimede test yaptırmıstık onu tekrar ıstedıler bu testlerı genelde 2 kez yapıyolarmıs zaten onu yaptır sonucuna gore hareket edelım dedı klomen uzun kullanmakta ıyı deıl dedı bakalım

Merhabalar arkadaşlar, bugün saat 10:00 da 3. Çatlatma iğnemi vuruldum öncesinde ise adetin 4. Günü başlayıp 6 gün boyunca letu kullandım. Ve doktorum yumurtamın 20mm olduğunu bugün çatlatma iğnesi yapabileceğimizi söyledi. Persembe ve cumartesi 22:00 ilişki önerdi. Siz iğneden ne kadar sonra ilişkide bulundunuz ? Tek yumurta ile tutma olasılığı ne kadardır? Sizin kaçıncı iğnenizde gebeliğiniz oluştu ? Yardımcı olurmuşsunuz
Canım ne durumdasın belirtin var mı? Ben de dün çatlatma iğnesi oldum bekleme safhası başladı bana da

Hayırlısı olsun inşallah diğer aylarda kaç tane yumurtanız oluşuyordu
Dün çatlatma iğnesi vurdurdum ve bugün özellikle lh ve beta hcg yaptım 😂 görmek istiyorum o çift çizgileri diye ve sonuuççç💃🏼💃🏼
B954D299-387C-43CA-899B-646E54DB6C26.jpeg

Su saat olayina cidden hastayim ya:/ makinamiyiz biz? Asilama olsa onuda anlicam. 22.00 ler 36 saat sonralar fln.. bu stresle ben olsam tam o saatte psikolojik olarak yapamam yani🙈
.
Herneyse ben belki bir yararim dokunur umidi ile kendi iliskimi soyluyorum
Igneden onceki gun
Igne gunu bos
Igneden sonraki gun
Ve 2 gun sonra

Saat falan bakmadik arkadaslar, doktorumda saat fln soylemedi ztn.
Bu bu kdr bir iki saatte hop kacirdin gitti gibi bisey degil. Yumurtaninda sperminde omru var.

Bana sorarsaniz nacizane fikrim yumurta catlamadan once iceride sperm bulunmasi. Yani igne oncesi iliski (bence) onemli. Doktor bana sadece en son ne zmn oldu tmm o zaman iki gun sonra olabilir diye oneri verdi ve hep gun asiri oneriyordu.

Insallah en kisa zamanda bebislerinize kavusun🙏🙏🙏

İğneden kaç gün sonra test yapınca iğnenin etkisi geçmiş olur kızlar bilgisi olan var mı ?

İğneden kaç gün sonra test yapınca iğnenin etkisi geçmiş olur kızlar bilgisi olan var mı ?
Çoğu kişi 12 gün sürüyor demiş canım. Bazıları da garanti olsun 15. gün yapın diyor. Olmadı adet tarihimizi bekliyelim bende geçen haft Cuma günü olmuştum. Daha bar ama günü mü bekleyeyim diyorum 😔

Merhabalar..Ben 16.11.2019 tarihinde catlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra ilişki yaşandı..bugün ignemin 16.günü 3 gün once idrar testi yaptım fakat çıkmadı..Adetime 2 gün var ve cok fazla adet olacakmısım gibi sancim var..Sizce ağrılarımin sebebi nedir tutma ihtimali var mi lütfen yardımcı olur musunuz??

Kızlar Benimde iğnenin 12. Günü test yaptım şimdi böyle çıktı.

Eklentiler

• EE695388-8A36-499C-9F4E-B31FC39637A7.jpeg
    EE695388-8A36-499C-9F4E-B31FC39637A7.jpeg
    35,3 KB · Görüntüleme: 26
Çoğu kişi 12 gün sürüyor demiş canım. Bazıları da garanti olsun 15. gün yapın diyor. Olmadı adet tarihimizi bekliyelim bende geçen haft Cuma günü olmuştum. Daha bar ama günü mü bekleyeyim diyorum 😔
Canım senin kaçıncı gün oldu test yaptın mı ?

Merhabalar..Ben 16.11.2019 tarihinde catlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra ilişki yaşandı..bugün ignemin 16.günü 3 gün once idrar testi yaptım fakat çıkmadı..Adetime 2 gün var ve cok fazla adet olacakmısım gibi sancim var..Sizce ağrılarımin sebebi nedir tutma ihtimali var mi lütfen yardımcı olur musunuz??

Test sonucunuzu yollarmısınız bakalım silik çizgi çıkmadı mı ? Adet gününe kadar umut var sabır inşallah vardır.

Back