- 20 Eylül 2019
- 158
- 42
- 98
- 37
Bende 14 aydır evliyim. 11 Aydır istiyoruz ama olmadı hiç bi sıkıntı gözükmüyor. Allah hayırlısını nasip etsinInsalah canim. 3 yildir evliyiz 14 aydir istiyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 14 aydır evliyim. 11 Aydır istiyoruz ama olmadı hiç bi sıkıntı gözükmüyor. Allah hayırlısını nasip etsinInsalah canim. 3 yildir evliyiz 14 aydir istiyoruz
Bende 3 kere letu kullandım ve bu üçüncü iğnem inşallh bu ay tutar.Kıxlar bende letu kullandm 10. Gün 1 tane 18 mm yumurtam büymştü iğne vuruldm cumartesi varmı hamile kalan bende çok metk ediyorm![]()
Yok canim tutmadı 3 yumurtam olusuyor hatta bende de eşimde de hiç bir sorun yok normalde benim yumurtalarım kendiliğinden oluşuyor ve çatlıyorKuzum senin ilk iki igne tutmadimi hic
3 oluşuyorHayırlısı olsun inşallah diğer aylarda kaç tane yumurtanız oluşuyordu
Inşallah canımBende igne olucam yarin kontrolum var insallah buyumustur yumurtalar.. Ben 3 gun ust uste iliskiye girdim sonra gun asiri..
Yaaa benimdr oyle sorun yok ama bu ikinci ignem olmadiYok canim tutmadı 3 yumurtam olusuyor hatta bende de eşimde de hiç bir sorun yok normalde benim yumurtalarım kendiliğinden oluşuyor ve çatlıyor
Sanki hiç olmayacakmış gibi geliyorYaaa benimdr oyle sorun yok ama bu ikinci ignem olmadi![]()
Hsg falan çektiniz miSanki hiç olmayacakmış gibi geliyor![]()
Doktorum bu ayda tedavi istedi bir ara filimde istiycem dediHsg falan çektiniz mi
Bence hiç gecikmeden çekin eğer bi sorun varsa boşu boşuna ilaç kullanmış oluyorsunuzDoktorum bu ayda tedavi istedi bir ara filimde istiycem dedi
O duygu cok kotu bisey gercekten.. neden hic bir sorun yokken olmuyo ki duygusu ve neden herkesin oluyoda benim olmuyo duygusu...Sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor![]()
Bu ay çekilmek istiyordum ama fiyatı biraz pahalı geldi çekilmedimBence hiç gecikmeden çekin eğer bi sorun varsa boşu boşuna ilaç kullanmış oluyorsunuz
Aynen öyle eşim destek oluyor bazı aylarda adet olduğum zaman iğneleyici laflar söylüyorO duygu cok kotu bisey gercekten.. neden hic bir sorun yokken olmuyo ki duygusu ve neden herkesin oluyoda benim olmuyo duygusu...
Araştırma hastanelerine bakın isterseniz inşallah gerek kalmadan bebişiniz sizinle olur Vardır bunda da bir hayırBu ay çekilmek istiyordum ama fiyatı biraz pahalı geldi çekilmedim![]()
Dr anestezili çekilmemi istiyor araştırma hastanelerinde anestezili çekiliyor mu acabaAraştırma hastanelerine bakın isterseniz inşallah gerek kalmadan bebişiniz sizinle olur Vardır bunda da bir hayır![]()
Umarim bizde bir gun bu mutlulugu yasariz sogan suyunu denedinmi hicAynen öyle eşim destek oluyor bazı aylarda adet olduğum zaman iğneleyici laflar söylüyorailemden uzağım çok yoruldum
Denedim sonra incir kurunu denedim erken adet oldum prolaktini yükseltiyor diye daha denemedimUmarim bizde bir gun bu mutlulugu yasariz sogan suyunu denedinmi hic
Bende vurulmştm igneden bir gün öncede doktor ilişki dedi igneden snra dedgi saatte ilkinde tuttu suan 30 haftalık gebeyim darsı basınıza arkadaslar inşallh olur