• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ayın 15 vurldum 18 20 mm ymrtm vardıı iğndn snro 36 saat sonra ilşkii ve gün aşrı dedi doktorm 16 18 20 günyeri olsn dedi ilkk iğnmm inşlhh tutar ama hiç belrtmm yokk

Kızlar aranıza katılayım bende o zaman cuma günü klomen kullanmaya başlıcam haftaya perşembe kontrolüm olacak inşallah bura hepimize uğurlu gelir

O duygu cok kotu bisey gercekten.. neden hic bir sorun yokken olmuyo ki duygusu ve neden herkesin oluyoda benim olmuyo duygusu...
Aynen öyle eşim destek oluyor bazı aylarda adet olduğum zaman iğneleyici laflar söylüyor 😔😔 ailemden uzağım çok yoruldum

Bende vurulmştm igneden bir gün öncede doktor ilişki dedi igneden snra dedgi saatte ilkinde tuttu suan 30 haftalık gebeyim darsı basınıza arkadaslar inşallh olur

Merhaba ben bısey sormak ıstıyorum. Doktor bana adetımın 5.gununde klomen baslattı 5 gun sabah aksam ıctım. Bitincr kontrole gıttım buyumemıs yumurtan 2 gunde bır gel kontrol edıcem dedı ama doktoru degıstırmek zorunda kaldım uzak oldugu ıcın. Pazrtesı baska doktora gıttım oda onumuzdekı ay aşılama yaparız dedı hıc yumurta takıbı yapmadan. Sizin nasıl olmustu ?
1- klomen mı kullandınız
2- farklı bı ılacsa nekadr sure sonra iğne oldunuz
3- bu iğne karından mı yapılıyor
Lutfen yardımcı olurmusunuz banada bilenler 🥺

Back