- Konu Sahibi denizyildizi001
-
- #1.481
Moralini bozma canim,biliyorum Kolay söyleniyor yasayan biliyor Ama bende bu durumdayim malesef.vardir elbet bundada bir hayir.varmi belirli bir hastaligin senin?3 defa asilama yaptirdinmi?Negatif
Tüp bebekte sıra
Adet oldun mu peki?. Benim de aşılama günüm ayni. Yarin kan verecektim ama pembe kanama başladı.Negatif
Tüp bebekte sıra
2kere yaptırdık pc dedilerMoralini bozma canim,biliyorum Kolay söyleniyor yasayan biliyor Ama bende bu durumdayim malesef.vardir elbet bundada bir hayir.varmi belirli bir hastaligin senin?3 defa asilama yaptirdinmi?
Bugün ilk çatlatma iğnemi olacağım. Çatlatma iğnesi olup hanile kalan var mı? 7 aydır deniyoruz ama olmuyor...
Hormonlarımda sıkıntı çıkmadı fakat eşimin spermlerinin yapısı bozuk. Varikosel ameliyatı oldu. Ameliyatın üzerinden 1 ay geçti daha erken iyi sonucları beklemek için. İğne olamadım malesef yumurtam erken çatlamış. 13. Gün falan yada 14. Gün çatlamış. Klomen erkene çekti yumurtlamamı. Doktor ultrosnda yumurtanın sıvısını gördü oradan anladı çatladığını. Artık hayırlısı.
Anladim cnm.hayirlisi insallah Allahtan.doktor bir gün iliski bir gün bekleme diyor,Bizde buna uyuyoruz. Fakat hamile Kalan bir arkadasim var oda dinleme doktorlari hergünde girebilirsiniz yumurtlama döneminde diyor,Ben öyle hamile kaldim diye anlatmisti.Klomen werdi ilk kullanısım daha. 2 yumurtam gelişti biri 14mm yetersizmiş diğeri zaten çatlamış erkenden. Allahtan ilişkiye girmiştik. Hergün mü giriyorsunuz ilişkiye yoksa bi gün var bigün yok mu
Evt esimde bir Sorun yok bendede yok.sadece rahmim retrovert.baska bir Sorun yok.bir sene oldu diyebilirim.peki sizde bir Sorun varmi?Ya spermler cok sgalıklıysa hareketi de iyiyse hergün girilebilir ama siz sperm testi werdiniz mi? Kaç aydır hamile kalamıyorsun
Evt onuda yaptirdimSen rahim filmi
Çektirdin mi
Anesteziyle mi yaptırdın ? Acı veriyor muEvt onuda yaptirdim
Yok cnm anestezi olmadim Ben,aci duyuna bagli beni cok rahatlatti doktorum,Gerek yokmus dedim anesteziye.iyikide yaptirmamisimAnesteziyle mi yaptırdın ? Acı veriyor mu
Tüpler tıkalı oldugu zaman acı oluyormus sanırım. Ne kadara çektirdinYok cnm anestezi olmadim Ben,aci duyuna bagli beni cok rahatlatti doktorum,Gerek yokmus dedim anesteziye.iyikide yaptirmamisim
Evt olabilir tabi Ama dedigim gibi dayanikliliga bagli,900 tl ye cektirdimTüpler tıkalı oldugu zaman acı oluyormus sanırım. Ne kadara çektirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?