Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar iyi akşamlar,

ben çatlatma iğnesinden sonra 10. günde kan testi yapmıştım 0.840 çıkmıştı. Çatlatma iğnesinden sonraki 9,10,11.12.13.14 günlerde yani tam 6 gün çamur gibi kahverengi akıntım oldu. bugun iğneden sonraki 15.gün bugun artık gelmiyor. Bu arada hergün evde gebelik testi yapıyorum ama hala tek çizgi görüyorum yok bişey yani. Regl zamanı 23 agustosda bakalım hala 1 umutta olsa umudum var bekliyorum.

Hormonlarımda sıkıntı çıkmadı fakat eşimin spermlerinin yapısı bozuk. Varikosel ameliyatı oldu. Ameliyatın üzerinden 1 ay geçti daha erken iyi sonucları beklemek için. İğne olamadım malesef yumurtam erken çatlamış. 13. Gün falan yada 14. Gün çatlamış. Klomen erkene çekti yumurtlamamı. Doktor ultrosnda yumurtanın sıvısını gördü oradan anladı çatladığını. Artık hayırlısı.

Hayirlisi olsun insallah bi dahaki ay bakarsin artik tekrar.
Klomenmi kullaniyorsun?bana doktorum letu verdi.iki yumurtam oludmustu,catlama ignesi yaptirdim bekliyecegiz artik bir hafta kaldi

Klomen werdi ilk kullanısım daha. 2 yumurtam gelişti biri 14mm yetersizmiş diğeri zaten çatlamış erkenden. Allahtan ilişkiye girmiştik. Hergün mü giriyorsunuz ilişkiye yoksa bi gün var bigün yok mu

Klomen werdi ilk kullanısım daha. 2 yumurtam gelişti biri 14mm yetersizmiş diğeri zaten çatlamış erkenden. Allahtan ilişkiye girmiştik. Hergün mü giriyorsunuz ilişkiye yoksa bi gün var bigün yok mu
Anladim cnm.hayirlisi insallah Allahtan.doktor bir gün iliski bir gün bekleme diyor,Bizde buna uyuyoruz. Fakat hamile Kalan bir arkadasim var oda dinleme doktorlari hergünde girebilirsiniz yumurtlama döneminde diyor,Ben öyle hamile kaldim diye anlatmisti.

Bende hafif polikistik war ama adetlerim düzenli yumurtalıklarım çatlıyor zamanında gelişim gosteriyor. Oyuzden sorun arz etmiyor. Sadece rahim filmi çektirmedim. Onuda klomeni 3 ay kullanıp olmazsa rahim filmi çekilecekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…