- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
- #1.301
Çocukluğumuzdan beri izlediğimiz diziler filmler tek gecede hamileliği beynimize işlediği için böyle oluyor:))Aynen öyle bekliyorun bakalim. Hiç hamile kalmamın bu kadar zorlayacağını düşünmemiştim
Çocukluğumuzdan beri izlediğimiz diziler filmler tek gecede hamileliği beynimize işlediği için böyle oluyor:))
Senin bugün 12.günmü canim?doktorum 15.gün kan testi yaptir dedi,bugün aradim. Idrar testi göstermesede hamile kalabilirsiniz, cift cizgiyi görsenizde hamile olmayavilirainiz.yanilticidir idrar tesi catlama ignesinden sonra dedi.
Insallah hamilesindir cnm! Dün Ben kan verdim Ama hemsire yanlis tüple almiş bu yüzden incelenmemis kanim
Hadi hayirlisi bende yarin tekrar kan verecegim.umarim bu sefer yanliş tüple almaz hemşireevet canim 12.gunum bugun yarin tekrarlayacagim ins.
Yok canım çünkü üst üste 3 günde negatif çıktı sadece bugün pozitif çıkmıştı hemde 2 testte birden. Peki sizin değer yükseldi mi?9.gun yaptığın testte sorun olabilir mi ki yada markaları farklı miydi? Testlerin duyarlılıkları farklı oluyor. Ramazan Bayramı'nda benimde 12.gun 5 gibi bir değer çıkmıştı.
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. En kısa zamanda meleğinize kavuşursunuz.Evt cnm anliyorum seni ve söylemek istedigini tabikide.
Ama bende 11.günde bile tek cizgi cikti ona şaşırdım biraz. Demekki cabuk atmışım iğnenin etkisini
Amin canim benim sende inşallah! Allahım hepimize nasip etsin inş!Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. En kısa zamanda meleğinize kavuşursunuz.
haber ver canim mutlakaHadi hayirlisi bende yarin tekrar kan verecegim.umarim bu sefer yanliş tüple almaz hemşire
Amin canım inşallah.Amin canim benim sende inşallah! Allahım hepimize nasip etsin inş!
Tmm cnm veririm, sende haberdar et durumlardanhaber ver canim mutlaka
Hayır yukselmedi iğne etkisi gec gidiyor. İlaç kullanacaktim hastaydım hamilelik varsa çıkar dedim 5 çıkınca zaten iğne olduğunu anladım yoksa daha yüksek cikardiYok canım çünkü üst üste 3 günde negatif çıktı sadece bugün pozitif çıkmıştı hemde 2 testte birden. Peki sizin değer yükseldi mi?
Tmm cnm veririm, sende haberdar et durumlardan
igne oldunmu kacinci gunu olduysanHayır yukselmedi iğne etkisi gec gidiyor. İlaç kullanacaktim hastaydım hamilelik varsa çıkar dedim 5 çıkınca zaten iğne olduğunu anladım yoksa daha yüksek cikardi
Çatlatma iğnesi mı evet oldum bugün 15. Gunins. canim
igne oldunmu kacinci gunu olduysan
test yaptinmi canimÇatlatma iğnesi mı evet oldum bugün 15. Gun
Eğer adet olmazsam yarın yapacağım canım. Geceden beri sanki inceden inceden ağrı geliyor gibi sanki gaz gibi anlayamadım. Yarın evlilik yıldönümümuz, hamileysem haberini yarın alalım dediktest yaptinmi canim
Insallah hamilesindir Canim!haberlerini bekliyoruz. evlilik yildönümünüzde kutlu olsun.bizimkiside yaklastiEğer adet olmazsam yarın yapacağım canım. Geceden beri sanki inceden inceden ağrı geliyor gibi sanki gaz gibi anlayamadım. Yarın evlilik yıldönümümuz, hamileysem haberini yarın alalım dedik
Ay insallah canım ama hafif ağrılar giriyor adet olacak gibiyim sanki. Hepimiz paylaşalım güzel haberleri. Teşekkür ederim bu aradaInsallah hamilesindir Canim!haberlerini bekliyoruz. evlilik yildönümünüzde kutlu olsun.bizimkiside yaklasti
Hayırlısı canım önümüzdeki maçlara bakalım. Yeni sürece sağlam psikoloji ile ve enerjik girmek gerek. Bende adet olacagim zaten bakalim bizim imtihanımiz bu sabredecegizkizlar benim 13.gun test yaptim negatif bu ayda olmadi hslbuki dun ince cizgi vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?