Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim Hafif agrilarim basladi, Beyaz akintimda basladi.ama regl olmama daha 9-10 gün fln var.aceba igneden sonra erkenmi regl olunuyor?bilgisi olan varsa yazsin ltf.
Igne tarihleri etkiliyormu?
Ben iğneden sonra 5 gün içinde hemen adet oldum Dr dediki vücut yumurtalar büyük olduğu için döllenmeyince adetle atmaya çalışıyormuş. Yani normalmiş erken adet görmek canım

Ben iğneden sonra 5 gün içinde hemen adet oldum Dr dediki vücut yumurtalar büyük olduğu için döllenmeyince adetle atmaya çalışıyormuş. Yani normalmiş erken adet görmek canım
Tsk ederim canim verdigin cvp icin.kan testi yaptirdim 5 alti cikti bakalim yükselme olacakmi degerde önümüzdeki günlerde

selam kızlar bende ayın 4ünde çatlatma iğnesi oldum. dün 4.günümdü doktor kontrole çağırdı ve dediğine göre 3 yumurtam çatlamış. ayın 18 ini bekle test yap dedı. bugun 5.günüm dayanamayanlardanım tabi bende çift çizgi gördüm ama tabi bu normalmiş. inş 18 inde de görürüm bunu

Kan testi yaptırdınız mı? Doktor bana 12. gün test dedi. 12 bence çok erken sanırım 12. günden sonra gün aşırı test isteyecek benden
Evt canim Test yaptirdim 12.gün 3.8 cikti. Forumda okudum 3.8 Cikip Sonradan yükselende olmus,yükselmeyende.
Allahtan Hayirlisi insallah hepimiz icin!

Evt canim Test yaptirdim 12.gün 3.8 cikti. Forumda okudum 3.8 Cikip Sonradan yükselende olmus,yükselmeyende.
Allahtan Hayirlisi insallah hepimiz icin!
Evet, hayırlısıyla gelsin bebişler İnşallah. 12. gün için iyi bir sonuç bence. Direkt negatif olanlar sıfırlı birli değerler çıkıyor. İnşallah çifter çifter yükselsin değerlerin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Evet, hayırlısıyla gelsin bebişler İnşallah. 12. gün için iyi bir sonuç bence. Direkt negatif olanlar sıfırlı birli değerler çıkıyor. İnşallah çifter çifter yükselsin değerlerin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Saol canim güzel dileklerin icin.hayirlisiySa olur insallah,rabbim isterse olur.
Bilmiyorumki Benimde ilk iğnem, aceba diyorum iğneninin etkisinden dolayımı bu değer çıktı regl olmama 6-7 gün fln var

Saol canim güzel dileklerin icin.hayirlisiySa olur insallah,rabbim isterse olur.
Bilmiyorumki Benimde ilk iğnem, aceba diyorum iğneninin etkisinden dolayımı bu değer çıktı regl olmama 6-7 gün fln var
İnşallah ilacın etkisi değildir. Yeniden test ne zaman yaptıracaksın. Aslında bugün 14. günün yaptırabilirdin. Doktor istemedi mi?

İnşallah ilacın etkisi değildir. Yeniden test ne zaman yaptıracaksın. Aslında bugün 14. günün yaptırabilirdin. Doktor istemedi mi?
Evt canim tekrar yaptirabilirdim Ama Ben suanda şehir dışındayım, bir kaç gün sonra kendim idrar testi yapıyım dedim.eğer varsa yükselmiş olur idrardada çıkar inş hayırlısıyla.

Sen hangi ilacı kullandın cnm iğneden önce?

Evt canim tekrar yaptirabilirdim Ama Ben suanda şehir dışındayım, bir kaç gün sonra kendim idrar testi yapıyım dedim.eğer varsa yükselmiş olur idrardada çıkar inş hayırlısıyla.

Sen hangi ilacı kullandın cnm iğneden önce?
Evet idrarda da belli olabilir. İdrarda battan sonra belli olan da çok kişi var.
Ben klomen kullandım sadece. Bir de inofolic combi kullanıyorum 2 3 aydır.

Evet idrarda da belli olabilir. İdrarda battan sonra belli olan da çok kişi var.
Ben klomen kullandım sadece. Bir de inofolic combi kullanıyorum 2 3 aydır.
Anladım canım hayırlısı bende letu kullandım.idrarda çıkması için değerin 5 i geçmesi yeterlimi?yoksa regl gününden gwcmesi gerekirmi?bilgin varmi aceba senin?

Back