- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi denizyildizi001
- #1.341
15. gün test negatif.. bu saatten sonra önümüzdeki aya yükledim umutları kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer özele gidiyorsan sorun olmaz cnm ama devletse sıkıntıKızlar maalesef adet sancıların başlayınca test yaptım negatif gördük. Önümüzdeki tedavi bayrama denk geliyor nasıl olur bilemiyorum.
Hayirlisi olsun canim hakkinda, insallah bi dahaki Ay hamile kalirsin!15. gün test negatif.. bu saatten sonra önümüzdeki aya yükledim umutları kizlar
Inşallah cnm sizden guzel haberler bekliyorumHayirlisi olsun canim hakkinda, insallah bi dahaki Ay hamile kalirsin!
Ben iğneden sonra 5 gün içinde hemen adet oldum Dr dediki vücut yumurtalar büyük olduğu için döllenmeyince adetle atmaya çalışıyormuş. Yani normalmiş erken adet görmek canımBenim Hafif agrilarim basladi, Beyaz akintimda basladi.ama regl olmama daha 9-10 gün fln var.aceba igneden sonra erkenmi regl olunuyor?bilgisi olan varsa yazsin ltf.
Igne tarihleri etkiliyormu?
Yok özel ama doktor bayramda çalışmıyor.eğer özele gidiyorsan sorun olmaz cnm ama devletse sıkıntı
bayağı düzenli 28 günde 1 hiç sasmaz
O zaman adet gününde gelecek desenebayağı düzenli 28 günde 1 hiç sasmaz
Tsk ederim canim verdigin cvp icin.kan testi yaptirdim 5 alti cikti bakalim yükselme olacakmi degerde önümüzdeki günlerdeBen iğneden sonra 5 gün içinde hemen adet oldum Dr dediki vücut yumurtalar büyük olduğu için döllenmeyince adetle atmaya çalışıyormuş. Yani normalmiş erken adet görmek canım
7. gün![]()
Kan testi yaptırdınız mı? Doktor bana 12. gün test dedi. 12 bence çok erken sanırım 12. günden sonra gün aşırı test isteyecek bendenKizlar Benimde 14.gün bugün. Hayirlisi olur insallah hepimiz icin
Evt canim Test yaptirdim 12.gün 3.8 cikti. Forumda okudum 3.8 Cikip Sonradan yükselende olmus,yükselmeyende.Kan testi yaptırdınız mı? Doktor bana 12. gün test dedi. 12 bence çok erken sanırım 12. günden sonra gün aşırı test isteyecek benden
Evet, hayırlısıyla gelsin bebişler İnşallah. 12. gün için iyi bir sonuç bence. Direkt negatif olanlar sıfırlı birli değerler çıkıyor. İnşallah çifter çifter yükselsin değerlerin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Evt canim Test yaptirdim 12.gün 3.8 cikti. Forumda okudum 3.8 Cikip Sonradan yükselende olmus,yükselmeyende.
Allahtan Hayirlisi insallah hepimiz icin!
Saol canim güzel dileklerin icin.hayirlisiySa olur insallah,rabbim isterse olur.Evet, hayırlısıyla gelsin bebişler İnşallah. 12. gün için iyi bir sonuç bence. Direkt negatif olanlar sıfırlı birli değerler çıkıyor. İnşallah çifter çifter yükselsin değerlerin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
İnşallah ilacın etkisi değildir. Yeniden test ne zaman yaptıracaksın. Aslında bugün 14. günün yaptırabilirdin. Doktor istemedi mi?Saol canim güzel dileklerin icin.hayirlisiySa olur insallah,rabbim isterse olur.
Bilmiyorumki Benimde ilk iğnem, aceba diyorum iğneninin etkisinden dolayımı bu değer çıktı regl olmama 6-7 gün fln var
Evt canim tekrar yaptirabilirdim Ama Ben suanda şehir dışındayım, bir kaç gün sonra kendim idrar testi yapıyım dedim.eğer varsa yükselmiş olur idrardada çıkar inş hayırlısıyla.İnşallah ilacın etkisi değildir. Yeniden test ne zaman yaptıracaksın. Aslında bugün 14. günün yaptırabilirdin. Doktor istemedi mi?
Evet idrarda da belli olabilir. İdrarda battan sonra belli olan da çok kişi var.Evt canim tekrar yaptirabilirdim Ama Ben suanda şehir dışındayım, bir kaç gün sonra kendim idrar testi yapıyım dedim.eğer varsa yükselmiş olur idrardada çıkar inş hayırlısıyla.
Sen hangi ilacı kullandın cnm iğneden önce?
Anladım canım hayırlısı bende letu kullandım.idrarda çıkması için değerin 5 i geçmesi yeterlimi?yoksa regl gününden gwcmesi gerekirmi?bilgin varmi aceba senin?Evet idrarda da belli olabilir. İdrarda battan sonra belli olan da çok kişi var.
Ben klomen kullandım sadece. Bir de inofolic combi kullanıyorum 2 3 aydır.