Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok az siliklesme var cnm..yavaş geciyo bu sefer etkisi..
Ben 16.gune kadar pozitif gördüğüm için iğneye güvenemiyorum canım. 8.gun yaptım seninkinden daha silikti bu defa etkisi çabuk geçecek sanırım..sende dediğim gibi takip et. Birinin 11e kadar silikti hatta zor görünüyordu yok gibiydi 12.gun koyulasti hamileymis

takipteyim şuanda bende canım 7. güne kıyasla 9. gun biraz siliklesmis..bi daha 11.gün yapicam..sonrasında pazerteside kan verme günüm..bizde inşallah mutlu haberi aliriz

Merhaba kızlar bende şuan eşimin görevinden dolayı doğudayım . Bu cuma izne ayrılıyoruz Ankara’ya gideceğiz inşallah . Benim sormak istediğim şu klomen tarzı ilaç kullanmadan direk çatlatma iğnesi olan varmı ? Varsa biraz Bilgi alabilirmiyim ben cuma gideceğim Ankara’ya pazartesi gününe iyi bi doktordan randevu aldım adetlerim düzenlidir yumurtamın normalde çatladığı günde tam Pazartesi’ye yane randevum olduğu güne denk geldi iyi bi doktormuş öyle duydum acaba direk gidip hocam yumurta çatlatma iğnesi olmak istiyorum desem olurmu bu sizce ? Bende bi sıkuntı yok çok şükür eşimde spermlerinde biraz hareketsizlik var bu yüzden eşimin doktoru “her gün ilişki olmaz bi kaç gün dinlenmelisinki spermlerinde hareketlensin güçlensin “dedi ve biz galiba gününü tutturamıyoruz kusura bakmayın uzun oldu baya yani sorum şu istesem doktordan yumurta çatlatma iğnesi direk yaparmı o gün nasıl oluyor bu işler ? :KK64:
Benimde yumurtam kendiliginden çatlıyor ama bana doktorum yinede iğneyi tavsiye etti.böylelikle ilaç ile 2 yumurtam olustu ve igneyi vuruldum. Yumurtalari daha kalileti yapiyor kullandigim ilaç ve yumurta sayisini artiriyor diye biliyorum.dolayisiyla hamile kalmani kolaylaştırıyor

Ay mesajini az önce gördüm.nasim oldun cnm?test yaptinmi sen?kacinci günün igneden sonra?
Benim bugün 8.gün. Aceba ne zaman test yapmak gerekiyor?
Canım bugün 10.günüm test yaptım çizgi falan yoktu. Çok umudum yok ama 14. Gün yapılan teste güvenebileceğimiz söyleniyor. Ama iğne batması tarzında ağrılarım ara ara devam ediyor

Canım bugün 10.günüm test yaptım çizgi falan yoktu. Çok umudum yok ama 14. Gün yapılan teste güvenebileceğimiz söyleniyor. Ama iğne batması tarzında ağrılarım ara ara devam ediyor
Benim igneden sonraki agrilarim yok suanda,Tamamen etkileri gitti bende.bakalim Hayirlisi Allahtan.iki gündür beyaz akintim var.sendede varmi?
Benim bildigim beyaz akinti normalde regl yaklaşınca veya yumurtlama döneminde oluyor.öyle degilmi?

Evet canım muhtemelen ikinci çizgiyi göreceksin -igne etkisi mi- diyeceksin. Çizgiyi gormezsen - çok erken yaptım canim- diyeceksin. Ben kendime engel olamıyorum çok pişman oluyorum sabredebildigin kadar bekle
Ay Evt iste o hüsrani yaşamaktanda korkuyorum acikcasi canim:( Ay ne bileyim farkli bir duygu bu gercekten. Prolaktin yüksek cikmisti en iyisi Ben pazartesi ona baktirayim böylelikle belki kan tahlilide yaptiririm bilemiyorumki cok kararsiz kaldim

Ay Evt iste o hüsrani yaşamaktanda korkuyorum acikcasi canim:KK43: Ay ne bileyim farkli bir duygu bu gercekten. Prolaktin yüksek cikmisti en iyisi Ben pazartesi ona baktirayim böylelikle belki kan tahlilide yaptiririm bilemiyorumki cok kararsiz kaldim
12.gunden itibaren de çıkabilir ama çizgi orada belli olacak yani çok çok silik olmayacak hafif koyulukta

Hımm o zaman hic test yapmayip regl gününü beklemek daha iyi olacak canim bakalim tabi bekleyebilirSem
En garantisi o tabi. Ben ikizlere hamile kaldım tam 14.gun kopkoyuydu kan verdim200 cikti. İki gün önce yapmış olsaydim 50 den fazla bir değer çıkardı idrar testinde bu değer gayet belli olurdu

En garantisi o tabi. Ben ikizlere hamile kaldım tam 14.gun kopkoyuydu kan verdim200 cikti. İki gün önce yapmış olsaydim 50 den fazla bir değer çıkardı idrar testinde bu değer gayet belli olurdu
Maşallah canım cok Tebrik ediyorum. Allahim hayirla kucagina almayi nasip etsin insallah! Sende Catlatma ignesiylemi hamile kaldin canim?

Benim igneden sonraki agrilarim yok suanda,Tamamen etkileri gitti bende.bakalim Hayirlisi Allahtan.iki gündür beyaz akintim var.sendede varmi?
Benim bildigim beyaz akinti normalde regl yaklaşınca veya yumurtlama döneminde oluyor.öyle degilmi?
Ewet canım 2 gün önce akıntım vardı ama şimdi yok. 13. Güm tekrar test yapcam o zmn kesin bişi belli olur

Back