- Konu Sahibi denizyildizi001
- #1.281
Adet oldugundan eminmisin?belki yerleşme kanaması felandır?11. günün gecesinde adet oldum galibaneden böyle erken geldi anlamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet oldugundan eminmisin?belki yerleşme kanaması felandır?11. günün gecesinde adet oldum galibaneden böyle erken geldi anlamadim
akşam söylemesi ayıp sadece peceteye silince pembelik geldi şuan bisey yok ama zannetmiyorum karnım olacak misim gibi ağrıyoAdet oldugundan eminmisin?belki yerleşme kanaması felandır?
akşam söylemesi ayıp sadece peceteye silince pembelik geldi şuan bisey yok ama zannetmiyorum karnım olacak misim gibi ağrıyo![]()
Hayirlisi canim inşallah herşey gönlümüzce olur ve bebişlerimizi alırız kucağımıza.ben ilk defa bu kadar erken adet oldum 5.çi iğnem benim..adwtime 4 5 gün daha var..senin bayağı var gününe..
Canım maalesef 22.haftada erken doğumla kaybettim. Tekrar hamile kalamiyirumMaşallah canım cok Tebrik ediyorum. Allahim hayirla kucagina almayi nasip etsin insallah! Sende Catlatma ignesiylemi hamile kaldin canim?
Üzüldüm canimCanım maalesef 22.haftada erken doğumla kaybettim. Tekrar hamile kalamiyirum
İnşallah canım benim bu ay ki tedavi belli olur artık en geç cumaya adetim gelir bugün iğnenin 14.gunuÜzüldüm canimkusura bakma bebegini kayip ettigini okumadim,hamile oldugunu Düsünmüstüm.
Kalirsin insallah,bende uğraşıyorum hhamile kalmaya
Hayırlısı inşallah en kısa zamanda hamile kalırız. Benim bugün iğnenin 9.günü.bekliyorum bakalımİnşallah canım benim bu ay ki tedavi belli olur artık en geç cumaya adetim gelir bugün iğnenin 14.gunu
Benim bugün igneni 11.günü ve tek cizgi ciktiİnşallah canım benim bu ay ki tedavi belli olur artık en geç cumaya adetim gelir bugün iğnenin 14.gunu
tamam bu iyi bişi tamamen sıfırlanmis bundan sonra çıkacak çizgi hamileliğini gösterir inşallah görelim o cizgiyiBenim bugün igneni 11.günü ve tek cizgi cikti![]()
Valla kızlar siZi üzmek istemem ama kan sonucunu görmeden umutlanmayın. Benim bugün iğneden sonraki 12.günümdü 9.Günde tek çizgiyi görmüştüm bugün 2 test yaptım ikisinde de çift çiZgi çıktı ama kan sonucum 3.36 çok üzülmemeniz için bilgilendiriyorum yanlış anlamayın lütfen.tamam bu iyi bişi tamamen sıfırlanmis bundan sonra çıkacak çizgi hamileliğini gösterir inşallah görelim o cizgiyi
sıkma canini benimde tek cizgiydi 11.gun 12.gun sanki bugun 2.cizgi cok az belirdi yarina tekrar dene testiBenim bugün igneni 11.günü ve tek cizgi cikti![]()
9.gun yaptığın testte sorun olabilir mi ki yada markaları farklı miydi? Testlerin duyarlılıkları farklı oluyor. Ramazan Bayramı'nda benimde 12.gun 5 gibi bir değer çıkmıştı.Eki Görüntüle 2177190
Valla kızlar siZi üzmek istemem ama kan sonucunu görmeden umutlanmayın. Benim bugün iğneden sonraki 12.günümdü 9.Günde tek çizgiyi görmüştüm bugün 2 test yaptım ikisinde de çift çiZgi çıktı ama kan sonucum 3.36 çok üzülmemeniz için bilgilendiriyorum yanlış anlamayın lütfen.
Bilmiyorum vallahi 11.güne kadar dayandim test fln yapmadim Ama bugün tek cizgiyi görünce biraz moralim düstü sankitamam bu iyi bişi tamamen sıfırlanmis bundan sonra çıkacak çizgi hamileliğini gösterir inşallah görelim o cizgiyi
sıkma canini benimde tek cizgiydi 11.gun 12.gun sanki bugun 2.cizgi cok az belirdi yarina tekrar dene testi
Evt cnm anliyorum seni ve söylemek istedigini tabikide.Eki Görüntüle 2177190
Valla kızlar siZi üzmek istemem ama kan sonucunu görmeden umutlanmayın. Benim bugün iğneden sonraki 12.günümdü 9.Günde tek çizgiyi görmüştüm bugün 2 test yaptım ikisinde de çift çiZgi çıktı ama kan sonucum 3.36 çok üzülmemeniz için bilgilendiriyorum yanlış anlamayın lütfen.
Bekle bakalım herşey bitmedi dahaBilmiyorum vallahi 11.güne kadar dayandim test fln yapmadim Ama bugün tek cizgiyi görünce biraz moralim düstü sankiAllahtan hayirlisini istiyorum zaten vardir bir zamani
Aynen öyle bekliyorun bakalim. Hiç hamile kalmamın bu kadar zorlayacağını düşünmemiştimBekle bakalım herşey bitmedi daha