- Konu Sahibi denizyildizi001
-
- #1.181
Senin iğneye göre yarın bat günün canım ya..Bendede beyaz renk akıntı var adetime 4gün var kızlar aniden kalkınca sol kasığıma ağrı girdi 13 haziran iğne vurulmuştum ama pek ümitli değilim adetten önce belirti verirmi ki
Ben iğnenin 12. günü silik çizgiyi görmüştüm..Üzülmekten korkuyorum adetten önce belli olurmuki inşallah
Selam canım , sayfada önceki yazılarını gördüm de , mayıs ayında 4 yumurtan olmuş sonuç alamadın mı ? hamilelik olmadı mı ?Arkadaşlar mart iğnesinde hamile kalan oldu mu acaba ben yeniden yaptırıcan bu ay hayırlısı inşallah
Yok canım olmadı malesef yumurtalarım çok çatlamış kısmetse bu ay yine denicemSelam canım , sayfada önceki yazılarını gördüm de , mayıs ayında 4 yumurtan olmuş sonuç alamadın mı ? hamilelik olmadı mı ?
Hayırlısı olsun canım, benimde 4 yumurtam oluşmuş bu ay , Pazar iğne vuruldum bekliyorum. seni görünce de merak ettim. inşallah bu ay olur.Yok canım olmadı malesef yumurtalarım çok çatlamış kısmetse bu ay yine denicem
İnşallah hadi hayırlısı peki kendini nasıl hissediyorsunHayırlısı olsun canım, benimde 4 yumurtam oluşmuş bu ay , Pazar iğne vuruldum bekliyorum. seni görünce de merak ettim. inşallah bu ay olur.
iğneyi vurulduğumun akşamı bayağı sancım oldu kasıklarım belim, ilk def belimde böyle ağrı oldu. pazartesi günüde yaşadım ama çok aşırı değil. bugün ara ara gelip gidiyor. bu 3. klomenin hiç böyle olmamıştım, ilk defa 4 yumurtam oldu belkide ondandır.İnşallah hadi hayırlısı peki kendini nasıl hissediyorsun
Hadi inşallah canım ben klomen kullanmadım hiç iğne yapıldı bana karnımdan gonal f kalçada merional 10 gün boyunca sonra ovitrelle vuruldu sonra düzenli ve zorunlu ilişki ama dediğim gibi çok çatlamış benimki hemen adet oldum zaten bu süreçte karnım felaket şişti belim ve kasıklarım ağrıdıiğneyi vurulduğumun akşamı bayağı sancım oldu kasıklarım belim, ilk def belimde böyle ağrı oldu. pazartesi günüde yaşadım ama çok aşırı değil. bugün ara ara gelip gidiyor. bu 3. klomenin hiç böyle olmamıştım, ilk defa 4 yumurtam oldu belkide ondandır.
hmm senin iğneyle büyüdü yumurtaların bir anda büyüde ve çatladı, bu ayda mı iğne vurulacaksın canım. Benimde seninki gibi belim karnım ağrıdı acaba ne olacak çok merak ediyorum. Haber veririm canım vermez miyim ? bu ay olmazsa bırakıcam zatenHadi inşallah canım ben klomen kullanmadım hiç iğne yapıldı bana karnımdan gonal f kalçada merional 10 gün boyunca sonra ovitrelle vuruldu sonra düzenli ve zorunlu ilişki ama dediğim gibi çok çatlamış benimki hemen adet oldum zaten bu süreçte karnım felaket şişti belim ve kasıklarım ağrıdı
İnşallah kuzu sende olur haber ver bana olur mu
Bak benim olmadı 2 ay dinlendirin kendimi çünkü ilaçların etkisi devam ediyor Bi de döllenmeyem yumurta yumurta kistinde sebze oluyor ben ilaç kullanmak istemediğim için adetle atmayı tercih ettimhmm senin iğneyle büyüdü yumurtaların bir anda büyüde ve çatladı, bu ayda mı iğne vurulacaksın canım. Benimde seninki gibi belim karnım ağrıdı acaba ne olacak çok merak ediyorum. Haber veririm canım vermez miyim ? bu ay olmazsa bırakıcam zaten
evet çatlamazsa kist olma ihtimali var. klomen kullanınca 1,2 ay ara vereyim devam edeyim demeyecekmişsin 6 aya kadar devam edecekmişsin olumlu sonuç almak için. ama ben bu ay olmasa kafam atar bırakırım, zaten çok şükür sorun yok sadece beklemek istemediğim için doktoruma ben söyledim. bu ay ilk defa 4 yumurtam oldu hayırlısıı .Bak benim olmadı 2 ay dinlendirin kendimi çünkü ilaçların etkisi devam ediyor Bi de döllenmeyem yumurta yumurta kistinde sebze oluyor ben ilaç kullanmak istemediğim için adetle atmayı tercih ettim
3_5 güne adet olurum olur olmaz Dr a gidicem
Bende de aynı durum problem yok şükür ama beklemek istemiyorum benim bebeğim oldu geçen yıl ama kalbi durdu malesef kaybettikevet çatlamazsa kist olma ihtimali var. klomen kullanınca 1,2 ay ara vereyim devam edeyim demeyecekmişsin 6 aya kadar devam edecekmişsin olumlu sonuç almak için. ama ben bu ay olmasa kafam atar bırakırım, zaten çok şükür sorun yok sadece beklemek istemediğim için doktoruma ben söyledim. bu ay ilk defa 4 yumurtam oldu hayırlısıı .
sen bu ay kullandın mı iğne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?