- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
- #1.161
Arkadaslar ; 11 mayısta çatlatma ignesi vuruldum , vuruldugum günü saymazsak bugun 12.gün ,
beta HCG degerim : 3,5 cıktı . Sizce ignenin etkisi olabilir mi ? Yoksa gebelik baslangıcımıdır ?
Canım aşılamanın kaçıncı günü oldu erken yaptıysan başlangıç da olabilir
İnşallah vardır peki belirti varmı 11.gündeyim arada bir. Kasık ağrım oluyor reglime tam 1hafta var çatlama iğnesi sonrası gebe kalan veya aynı şeyleri yada nelrr yaşayan arkadaşlar varmıCanım aşılama yaptırmadım , 5 gün klomen kullandım , yumurtam 20mm olunca doktor otrivile ignesi vurdu . İgnenin vurulduktan sonra 13.günü bugun . Sence umut var mıdır ?
İnşallah vardır peki belirti varmı 11.gündeyim arada bir. Kasık ağrım oluyor reglime tam 1hafta var çatlama iğnesi sonrası gebe kalan veya aynı şeyleri yada nelrr yaşayan arkadaşlar varmı
Canım aşılama yaptırmadım , 5 gün klomen kullandım , yumurtam 20mm olunca doktor otrivile ignesi vurdu . İgnenin vurulduktan sonra 13.günü bugun . Sence umut var mıdır ?
Amin canımBilemiyorum canım inşallah vardır rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah bu defa
Adetini bekle 2gün bekle sonra yine test yap benimde 7günüm var sadece kasıklarıma batmalar oluyor arada bir her defasında hüsran yaşıyorum o yüzden adetmin geçmesini beklicem oda geçerse inşallah ikimizde aynı anda mutlu şeyler paylaşırız canım ve burdaki tüm arkadaşlar için inşallah bu ayy güzel haberler alırızBenim de adetime 6 gün kaldı . Herhangi bir belirtim yok malesef. Ama değerimin 3.5 cıkması kafamı kurcalıyor
Amiiiin inşallah ben dayanamayıp pazartesi günü yani 2 gün sonrada kan verebilirim, adetimi beklersem 6 gün varAdetini bekle 2gün bekle sonra yine test yap benimde 7günüm var sadece kasıklarıma batmalar oluyor arada bir her defasında hüsran yaşıyorum o yüzden adetmin geçmesini beklicem oda geçerse inşallah ikimizde aynı anda mutlu şeyler paylaşırız canım ve burdaki tüm arkadaşlar için inşallah bu ayy güzel haberler alırız
İnşallah çıkar inşallah canım ben beklicemAmiiiin inşallah ben dayanamayıp pazartesi günü yani 2 gün sonrada kan verebilirim, adetimi beklersem 6 gün var
Ben de o ağrı iğne vurulduğum günün akşamı başladı..kızlar ağrı ne zaman başladı sizlerde iğneden sonra
Ben de o ağrı iğne vurulduğum günün akşamı başladı..
Öyle de devam etti resmen :)
Evet evet aynı o belirtiler oluyor zaten..hadi ya :)
ben dün 5 te oldum akşam bişey yoktu bu sabah 11 gibi başladı agrı arada şiddetleniyor ama böyle bir doluluk bir ağırlık bir zonklama var :)
acaba çatlaması yakınmı?
2 bucuk saat sonra bir gün geçmiş olucak
Evet evet aynı o belirtiler oluyor zaten..
Valla normalde iğneden sonra 24-36 saat içinde çatlıyormuş canım..
Hazırlıklar başlamış demek ki
Sabah 5 gibi ilişki olması lazım sanırım yani biz en azından 36 saat sonra yapmıştık :)))
:)))))))biz gece yaparız herhalde
birde yarın sabah
:)))))))
E olacak artık yani bebişler için başka yolu yok :)))
Bize doktorum "çok çalışın çoook" demişti biz ancak iğnedne sonra iki kere olabilmişti :)
Tam net hatırlamıyorum canım ama sanırım ilişkiden sonraları başladı ve hala ara ara devam ediyor..o da tutmuş ama bak :)
canım ne dicem bende akıntı yok şuan kupkuru
acaba hissedecekmiyim akıntıyı
hani yumurta akı gibi olan ne zaman geldi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?