- 23 Kasım 2016
- 1.206
- 1.292
- 133
- 32
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
- #1.081
Canım bu kadar erken belirti olması imkansız, biraz zamana bırak kendini dinleme çünkü kesin bi belirti bulursun adetle aynı şeyler yaşanıyo çünkü. Azıcık sabır:)Klomen kullanan arkadaşlar. Bugün 6. günüm..
Sürekli o son dakika adet olursunuz ve o bel ve kasık ağrısı olur ya.. Her gün belli zamanlarda aynen öyle vurup geçiyor. Sanki resmen aha geldi diyorum ama zaten zamanı da çok erken. Sizde böyle olmuş muydu? ya da oluyor mu? Bir de ben normalin de üstünde aşırı üşüyorum etkisi olduğunu düşünmüyorum ama sorayım dedim. Çok şiş ve gazım varken iki gündür onda da çok rahatım hatta kilo vermişim :/
Bende de bu belirtiler vardi canim özelikle üşüme fazlaydi esim terliyordu ben de usuyordum. Ama sonradan adet oldum tutmadiKlomen kullanan arkadaşlar. Bugün 6. günüm..
Sürekli o son dakika adet olursunuz ve o bel ve kasık ağrısı olur ya.. Her gün belli zamanlarda aynen öyle vurup geçiyor. Sanki resmen aha geldi diyorum ama zaten zamanı da çok erken. Sizde böyle olmuş muydu? ya da oluyor mu? Bir de ben normalin de üstünde aşırı üşüyorum etkisi olduğunu düşünmüyorum ama sorayım dedim. Çok şiş ve gazım varken iki gündür onda da çok rahatım hatta kilo vermişim :/
Insallah bu ay güzel bir sekilde rabbim sana ve bize isteyen herkse güzel bir melek küçük bir nefes verirKızlar adet oldum, bu ay da olmadı yani
nasip canım inşallah önümüzdeki ay gelir güzel haberlerKızlar adet oldum, bu ay da olmadı yani
İnşallah canım ama benim sanki çocugum olmayacak gibi. Bilmiyorum her şeyin hayırlsınasip canım inşallah önümüzdeki ay gelir güzel haberler
Allahtan ümidni kesme sakın canım, rabbim bilir onu, var mı bir problem eşinde yada sendeİnşallah canım ama benim sanki çocugum olmayacak gibi. Bilmiyorum her şeyin hayırlsı
İşte progesteronum düşük. Doktor kafana takma seninki basit dedi ama olmuyor işte. İkinci aydı çatlatma iğnesinde. Eşimde bi sorun var mı bilmiyoruz, doktorun dediklerinizi uyguluyoruz, belki ondan da test falan isterler bu ayAllahtan ümidni kesme sakın canım, rabbim bilir onu, var mı bir problem eşinde yada sende
Öyle deme neden olmasın ki olacak elbette aklına kötü şeyler getirme lütfenİnşallah canım ama benim sanki çocugum olmayacak gibi. Bilmiyorum her şeyin hayırlsı
Çok erken yaptırmışsın canım benim bugün iğneden sonra 14. Günüm doktor bana yarın gel dediKızlar 0.7 cıktı, adetime de 5-6 gün var. Yükselir mi acaba
Canım ayın 6sında olduysan bugün yarın yapSelam kizlar ben 6. ayin 6 sinda ovitrelle catlatma ignemi oldum. Ayin 13. dede doktorum tuttuysa düsük olmasini önlesin diye ikinci ovitrelleyi yaziyor onu oldum. Yani vücudum buram buram hamilelik hormonu dolu
Birde tatile denk geldi deniz havuz günes.. kasiklarim cok agriyor karnim iyice sisti
Olacagida vardiysa olmaz artik heralde
Sizce ne zaman hamilelik testi yapsam
Ayin 13 ündede ikinci igneyi yaptim. Hemen yapmak istiyorum ama cok erkenCanım ayın 6sında olduysan bugün yarın yap
Vücuttan vücuda degisiyor ve yediklerin ictiklerinlede alakali olabilir. Bende bi asilamamda 11. gün bile pozitif gösterirken birinde 8. gün negatif göstermisti. Benimde bugün 8. günüm zordanolsa dört bes gün bekliyecegimKızlar merhaba 14ünde 2. Aşılamamı yaptırdım ilk aşılamadan 8 gün sonra evde gebelik testi yaptım ve negatif çıkmıştı yani çatlatma iğnesinin etkisi geçmişti. 2. Aşılamadan da 8 gün sonra test yapsam iğnenin etkisi geçmiş olur mu sizce
Vücuttan vücuda degisiyor ve yediklerin ictiklerinlede alakali olabilir. Bende bi asilamamda 11. gün bile pozitif gösterirken birinde 8. gün negatif göstermisti. Benimde bugün 8. günüm zordanolsa dört bes gün bekliyecegim
Seni cok iyi anliyorum. Bende daha fazla dayanamadim test yaptim malesef negatif ciktiCanım valla napicamı şaşırmış durumdayım beklemek çok zor geliyor
Kacinci gununuzde negatif cikti?Seni cok iyi anliyorum. Bende daha fazla dayanamadim test yaptim malesef negatif cikti
Yapcak bisey yok..insallah sen güzel haner alirsin canim
Seni cok iyi anliyorum. Bende daha fazla dayanamadim test yaptim malesef negatif cikti
Yapcak bisey yok..insallah sen güzel haner alirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?