Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu kadar erken belirti olması imkansız, biraz zamana bırak kendini dinleme çünkü kesin bi belirti bulursun adetle aynı şeyler yaşanıyo çünkü. Azıcık sabır:)

Bende de bu belirtiler vardi canim özelikle üşüme fazlaydi esim terliyordu ben de usuyordum. Ama sonradan adet oldum tutmadi

Allahtan ümidni kesme sakın canım, rabbim bilir onu, var mı bir problem eşinde yada sende
İşte progesteronum düşük. Doktor kafana takma seninki basit dedi ama olmuyor işte. İkinci aydı çatlatma iğnesinde. Eşimde bi sorun var mı bilmiyoruz, doktorun dediklerinizi uyguluyoruz, belki ondan da test falan isterler bu ay

Selam kizlar ben 6. ayin 6 sinda ovitrelle catlatma ignemi oldum. Ayin 13. dede doktorum tuttuysa düsük olmasini önlesin diye ikinci ovitrelleyi yaziyor onu oldum. Yani vücudum buram buram hamilelik hormonu dolu
Birde tatile denk geldi deniz havuz günes.. kasiklarim cok agriyor karnim iyice sisti
Olacagida vardiysa olmaz artik heralde
Sizce ne zaman hamilelik testi yapsam

Canım ayın 6sında olduysan bugün yarın yap

Kızlar merhaba 14ünde 2. Aşılamamı yaptırdım ilk aşılamadan 8 gün sonra evde gebelik testi yaptım ve negatif çıkmıştı yani çatlatma iğnesinin etkisi geçmişti. 2. Aşılamadan da 8 gün sonra test yapsam iğnenin etkisi geçmiş olur mu sizce

Vücuttan vücuda degisiyor ve yediklerin ictiklerinlede alakali olabilir. Bende bi asilamamda 11. gün bile pozitif gösterirken birinde 8. gün negatif göstermisti. Benimde bugün 8. günüm zordanolsa dört bes gün bekliyecegim

Canım valla napicamı şaşırmış durumdayım beklemek çok zor geliyor

Kızlar bu arada ben ilk aşılamamda kullandığım çatlatma iğnesinden sonraki 10. Gün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Bugün de 10. Gün oldu yine yapsam mı acaba ? Pozitif çıksa da gebelik olsa bile bu kadar erken çıkar mı ki ? Aşılamadan sonra ki 8. Günüm çatlatma iğnesinden sonra ise 10. Günüm oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…