- 25 Eylül 2017
- 764
- 596
- 103
- 39
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
- #1.041
Senin dünkü resminde siliklik baya belliydievet evde yaptım sabah. bilemedim dün iğnenin etkisidir diye düşündüm bugün silikten eser yoktu canım. öğledne sonra bir daha yapacam zaten oruçluyum sıvı almıyorum.
bugün tamamen negatifti canım hayırlısı olsun öğleden sonra bir idrar testi daha yapacağımSenin dünkü resminde siliklik baya belliydi
hayırlısıbugün tamamen negatifti canım hayırlısı olsun öğleden sonra bir idrar testi daha yapacağım
yok vallahi, benimde 6. günüm ama belirtiden eser yok, aşılama oldğumda baya baya belirtim vardı ama hamile değildim tabibenimde iğneden sonra 8. günüm belirti yaşayan var mı
Bende yaptırmıycaktım daha test falan ama eşim doktorun dediğinin yapalım akşam kan ver sonuçuda doktorunla paylaş dedi ben eminim negatif olduguna ama şimdiden sonra napıcaz diye sormak için emin olup ilerlemek lazımbugün tamamen negatifti canım hayırlısı olsun öğleden sonra bir idrar testi daha yapacağım
benimde belirtim yok canım ondan merak ediyorumBenim iğneden sonra 5. günüm..
Belirti olarak değil de vücudumda olanlar yine zaman zaman belime ve kasıklarıma ara ara giren sancı tarzı şeyler..
O kadar :)
KEndi hastanesi para kazansın diyedir.kızlar bana doktor dedi ki 15. gün gel test yapalım sen kendin yap yada hastanede yaptır demedi sizce neden olabilir
sanmam canım öyle para düşkünü birisine benzemiyor benimde aklıma kendisi görmek istedi diye geldi ne kadar ki özel hastane de bhcg testi daha önce yaptırmadımKEndi hastanesi para kazansın diyedir.
yoksa hiç bi farkı yok kan testi heryerde aynı
Yok canım, evi temizliyorum bugün. Akşam acilde yaptıracagım yaptırabilirsemNe yaptın canım testi yaptırdın mı?
bir günde nasıl böyle değişebiliyor canım yaa, adetini bekle bakalım yinede, çıkmadık candan ümit kesilmezevet biraz önce tekrar test yaptım ve sonuç yine : NEGATİF
dün yani çatlatma iğnesinin 12.günü gördüğüm silik çizgi tamamen iğne etkisindenmiş arkadaşlar.
Vücudum bana yine oyun oynadı.
ben anlamıyorum yumurta büyüyorbir günde nasıl böyle değişebiliyor canım yaa, adetini bekle bakalım yinede, çıkmadık candan ümit kesilmez
Allah başka imtihan vermesin canımben anlamıyorum yumurta büyüyor
çatlıyor
hormon değerlerim normal
ama sonuç her ay negatif.
cidden yoruldum.
bu gidişle ben de direkt tüpe gideceğim çok yorgunum ya bir de sorma kayınbiraderim evlendi kız diyormuş ki ben hemen hamile kalacağım hiç korunmayacağım o bende psikolojik baskı yarattı ya sanki.Allah başka imtihan vermesin canım
kolay değil elbet bu yaşadıklarımız
bende test yaptırdım yumurta rezervim çok düşükmüş ve buna kist sebep olmuş
dr 1-2 ay daha deneyelim olmazsa tüp için gecikiyoruz yaptırmak lazım dedi
bizi ne bekliyor bilmiyoruz ki, hiç bir hastalığı olmasada çocuğu olmayan var benim gibi olsada, hepsi birer imtihan...
canım benim yaa üzme kendini demekle olsaydı bizler hamile kalırdık, herkesin rızkı ayrı nasibimize ne düştüyse sakın ona hayıflanma rabbimin gücüne gider, inşallah olacak canım ama bizi yoruyor işte biraz, rabbim daha fazla bekletmesin inşallahbu gidişle ben de direkt tüpe gideceğim çok yorgunum ya bir de sorma kayınbiraderim evlendi kız diyormuş ki ben hemen hamile kalacağım hiç korunmayacağım o bende psikolojik baskı yarattı ya sanki.
Bende yaptırıcam akşamYok canım, evi temizliyorum bugün. Akşam acilde yaptıracagım yaptırabilirsem
Hepsinde değişiyo en uygun yer 50 tlsanmam canım öyle para düşkünü birisine benzemiyor benimde aklıma kendisi görmek istedi diye geldi ne kadar ki özel hastane de bhcg testi daha önce yaptırmadım
inşallah canım inşallahcanım benim yaa üzme kendini demekle olsaydı bizler hamile kalırdık, herkesin rızkı ayrı nasibimize ne düştüyse sakın ona hayıflanma rabbimin gücüne gider, inşallah olacak canım ama bizi yoruyor işte biraz, rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?