- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Amin insallah canim . Bizim bir sene oldu bebek isteyeli üç ay klomen kullandim bu ayda igne yaptim ama sonuc negatif hasta oldum zaten. Gelecek ayda akisina birakacam herhangi bir şey yapmayacamCanım hayırlısı olsun biliyorum çok zor ama o da zamanını bekliyor . Kaçıncı ayınız peki
Amin insallah canim . Kirmizlar da cok gecikmeden kendini gosterdiHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ayyy ya genelde doktorlar 14. Gün adet olursun diyo hamilelik oluşmadıysa ama senin çok uzamışAmin insallah canim . Kirmizlar da cok gecikmeden kendini gosterdi
Evet ben antibiyotik aldim canim bu ay belki de o yüzden gecikti boyleAyyy ya genelde doktorlar 14. Gün adet olursun diyo hamilelik oluşmadıysa ama senin çok uzamış
Anladım cnmm Yeni ay yeni umut inşallahh bakalım önğöüzdeki aya inşallahEvet ben antibiyotik aldim canim bu ay belki de o yüzden gecikti boyle
Amin insallah canimAnladım cnmm Yeni ay yeni umut inşallahh bakalım önğöüzdeki aya inşallah
Kızlar benim de ilk birliktelikten sonra gögüslerim agrımaya basladı. Şimdi daha cok agrıyor. Normalde adete yakın agrım baslardı, belki hamişimdir diye umut ediyorum
Canım inşallah. 10. Günü iğneminBu kadar erken belirti baslamaz canim ama insallah seninki belirtilerdir
Benimde bugğn 10. Günüm bende gögüs ağrısı var ama zaten hep olan bişey oldugu için ona bağlamak istemiyorumCanım inşallah. 10. Günü iğnemin
Son dört gün bayram şekeri olur gelir insallah meleginCanım inşallah. 10. Günü iğnemin
Ay canım inşallah , Allahım hepimize nasip etsinSon dört gün bayram şekeri olur gelir insallah melegin
Evet canım seninle aynı gün iğne olduk. Sorması ayıp her gün mü birliktelik oluyor, gün aşırı mıBenimde bugğn 10. Günüm bende gögüs ağrısı var ama zaten hep olan bişey oldugu için ona bağlamak istemiyorum
Ne ayıbı cnm hepimiz aynı şey için ugraşıyoruz doktor gün aşırı tavsiye etti yataktan da hemen değil yarım saat kırk dakka sonra çık dedi bizde ona uyduk bakalım 3 sonra test yaptırıcam bakalım sonuç ne çıkıcakEvet canım seninle aynı gün iğne olduk. Sorması ayıp her gün mü birliktelik oluyor, gün aşırı mı
Canım senin de 10. Gün degil mi, test için erken degil mi yaniNe ayıbı cnm hepimiz aynı şey için ugraşıyoruz doktor gün aşırı tavsiye etti yataktan da hemen değil yarım saat kırk dakka sonra çık dedi bizde ona uyduk bakalım 3 sonra test yaptırıcam bakalım sonuç ne çıkıcak
Canım senin de 10. Gün degil mi, test için erken degil mi yani
Bize de gün aşırı dedi. Ben bayagı bi süre kalkmıyorum yataktan. Olsa her türlü olur ama yine de tedbiri almak gerekiyorNe ayıbı cnm hepimiz aynı şey için ugraşıyoruz doktor gün aşırı tavsiye etti yataktan da hemen değil yarım saat kırk dakka sonra çık dedi bizde ona uyduk bakalım 3 sonra test yaptırıcam bakalım sonuç ne çıkıcak
aynen öyleBize de gün aşırı dedi. Ben bayagı bi süre kalkmıyorum yataktan. Olsa her türlü olur ama yine de tedbiri almak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?