- 25 Eylül 2017
- 764
- 596
- 103
- 39
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
İnşallah cnm benim doktorum da aynı şeyi önerdi bakalımmm sonuç nasıl olucak sanada şu gün test yap dedimiBen de perşembe günü oldum canım. Gün aşırı ilişki önerdi. İnsallah tutar hayırlsıyla hepimizinki
Yok canım geçen ay 13. Gün yaptırmıştım sanırımİnşallah cnm benim doktorum da aynı şeyi önerdi bakalımmm sonuç nasıl olucak sanada şu gün test yap dedimi
Zaman hızlı geçiyo herşey gönlümüzce olsun inşallahhh güzel dilekler güzellikler getirirYok canım geçen ay 13. Gün yaptırmıştım sanırım
14. Güne kadar adet olmadıysan niye test yapmadın benim doktorum iğnenin 13. Günü yaptır dedii nasıll dayanıp bekliyosunnmnSlm kizlar bugün igneyi yapali 14. Gün ama kasiğimda inanilmaz bir ağri var .
igneden dolayi mi böyle acaba ???
Canim daha oncesinde hep erken davranip yaptigim icin ve negatif gördüğüm icin yapmak istemiyorum tam gün gecmeden negatifi görmek istemiyorum artk14. Güne kadar adet olmadıysan niye test yapmadın benim doktorum iğnenin 13. Günü yaptır dedii nasıll dayanıp bekliyosunnmn
Sende haklısın valla ne zaman bat gününnCanim daha oncesinde hep erken davranip yaptigim icin ve negatif gördüğüm icin yapmak istemiyorum tam gün gecmeden negatifi görmek istemiyorum artk
10 haziran canim bata da 5 gun var . Adet olmazsam cumartesi test yapmayi düşünüyorum nasil dayanacamda onu bilemiyorumSende haklısın valla ne zaman bat gününn
bat tarihin çok yakınmış bence beklenilmiycek gibi deil beni düşün haftaya perşembe benim bat 14 haziran10 haziran canim bata da 5 gun var . Adet olmazsam cumartesi test yapmayi düşünüyorum nasil dayanacamda onu bilemiyorum
İğnenin 11. günü adetin iç,in çok erken değilmi döngün kaç günde bir oluyo10 haziran canim bata da 5 gun var . Adet olmazsam cumartesi test yapmayi düşünüyorum nasil dayanacamda onu bilemiyorum
Bak doktor bat tarihinden bir gün once yap demis ya beklemek cok zor biliyorrum ama ramazan okul derken geciyor simdilik hafta sonlari zaman gecmiyor o yuzden adet olmazsam cumartesi yapacambat tarihin çok yakınmış bence beklenilmiycek gibi deil beni düşün haftaya perşembe benim bat 14 haziran
doktor 13 haziranda yap dedi
28 gunde bir canim doktor yumurta büyütme ilaci verdi sonra kontrole gittim gayet iyi buyumusler dedi ve igneyi aksma yapabilirsin dedi ama ben sabahina yaptim igneyi okul oldugu icinİğnenin 11. günü adetin iç,in çok erken değilmi döngün kaç günde bir oluyo
hadi bakalım senden güzel haberler bekliyorummm28 gunde bir canim doktor yumurta büyütme ilaci verdi sonra kontrole gittim gayet iyi buyumusler dedi ve igneyi aksma yapabilirsin dedi ama ben sabahina yaptim igneyi okul oldugu icin
Ayy insallah canim Rabbim isteyen herkese verir insallahhadi bakalım senden güzel haberler bekliyorummm
Aminnn inşallahhh umut hep olmalııAyy insallah canim Rabbim isteyen herkese verir insallah
Umut olsun die test yapmiyomAminnn inşallahhh umut hep olmalıı
Beklemek en güzeliiiUmut olsun die test yapmiyom
Evet canım bugun doktor kontrolüm vardi. 3.gun kist var mı diye bakiyor. Bir tane yumurta var 10 mm civarı. Adetin 3. Günü bu kadar büyük yumurtanın oluşması normal mi bilemedim. Arkada ufak tefek daha varlar. Perşembe klomene basliyorum yine. bu defa doktor pco ilerlemiş demedi rahmin iyi görünüyor dedi. Benim yumurtalar geç olgunlaşiyor onun için yumurta kontrolüne bayramdan sonraya aldı. Bakarız yumurtan catlamamissa iğne yaparız dedi. HayirlisiH Hatticeee32 canim ne alemdesin hasta oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?