- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Benimde hiç ümidim yok belirtimde yokValla canım adet belirtileri dışında hiçbir belirtim yok inşallah güzel haberler alırız. Hiç ümidim yok bir yandan ama bir yandan da ümidimi kesmek istemiyorum bu ay değilse de birdaha ki ay mutlaka olacak diye motive etmeye çalışıyorum kendimi. Hayırlısı olsun hakkımızda
Ayy senin çok az kalmış ya inşallah güzel haberlerini alırız.. Allah'ım bayrama müjdeli haberlerle gireriz inşallah..Bu arada benim iğne gününü sayersak 12. Günüm 4 gün sonra kanda gebeliğe bakılcak dua edin lütfeeeen
Kızlar benim bu ikinci ayım. Hep bir tane yumurta oluşuyor .
Öyle mi dersin canım inşallah. Bu ay kafam daha rahat. Allah hepimizin gönlüne göre versinÜzülme canim, zaten gereken bir yumurta. Ferah tut içini :)
Benimde hiç ümidim yok belirtimde yok
Ayy senin çok az kalmış ya inşallah güzel haberlerini alırız.. Allah'ım bayrama müjdeli haberlerle gireriz inşallah..
Inşallah ya inan bende bana ve benim kadar isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah diye dualar ediyorum.. şu mübarek ayın hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah..Amiiin kuzum inşallaaah tek duam bu emin ol rabbim sadece bana değil benim gibi isteyen dua eden herkeze nasip etsin inşallah o güzel haberi almayı burda hepimiz aynı anda güzel güzel haberler versek ne olur sankii
Benim aşılama ile ilgili hiç bilgim yok canım. Maşallah nazar değmesin biz bir ton hormon yukleniyoruzH Hatticeee32
Bilmiyorum ki, ilk defa icicem ben. 3 yumurtam var ama, asilama icin az mi acaba onun icin mi?
Inşallah ya inan bende bana ve benim kadar isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah diye dualar ediyorum.. şu mübarek ayın hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah..
Canim naptin sen igneden sonra kacinci gündesinBenim aşılama ile ilgili hiç bilgim yok canım. Maşallah nazar değmesin biz bir ton hormon yukleniyoruz
Evet canim, ama gecen ay 5 yumurtam vardi, catlatma ignesi vurdum ama olmadi(( 3 aydir boyle. Bu ay asilama yapiyoruz bakalim insallah hayirlisi.LeylaJ canım 3 yumurta çok iyi normalde zaten tedavisiz 1 yumurta büyüyüp çatlıyor diye biliyorum yumurtalarının 3ü de çatlar ve döllenirse çoğul gebelik oluşabiliyor. 5 yumurtadan fazla olduğunda da aşılama çoğul gebelik riskinden dolayı iptal ediliyor diye biliyorum
Evet canim, ama gecen ay 5 yumurtam vardi, catlatma ignesi vurdum ama olmadi(( 3 aydir boyle. Bu ay asilama yapiyoruz bakalim insallah hayirlisi.
16.gundeyim bugüne kadar yaptığım testler hep silik pozitifti bugün negatif gördüm canım. İnşallah adetim pazartesi gelir yumurta takibim bayrama dönüşüne denk gelsinCanim naptin sen igneden sonra kacinci gündesin
Canım kapalı olunca açıyorlar mıKızlar dün hsg yaptırdım iki tüpümde kapalıymış açıldı şimdi eğer doktorunuz istediyse mutlaka yaptırın bende yaptırmak istemiyordum birde bu halde 2 kez klomen iğne kullandım biraz zor geçti benim anesteziyle yapıldı ama sonrasında çok ağrım oldu belki sizde böyle olmaz benim kapalı olduğu için zorlamış olabilirler genelde çoğu kişinin açık çıkıyor bende açıktır diyordum öyle şey mi olur diyordum keşke daha önce yaptıraaydım sizler mutlaka yaptırın
Canım rahim filmi sırasında hafif bir yapışıklık varsa açılıyor yoksa açıyorlarCanım kapalı olunca açıyorlar mı
Gunun gecmis normalde canim hamile olabilirsin yani dun yaptigin test belkide bozuktu16.gundeyim bugüne kadar yaptığım testler hep silik pozitifti bugün negatif gördüm canım. İnşallah adetim pazartesi gelir yumurta takibim bayrama dönüşüne denk gelsin
Yok canım ança gelecek zaten acele etmesin pazartesi gelse çok iyi olacak. Yumurta takibi bayram dönüşüne gelecekGunun gecmis normalde canim hamile olabilirsin yani dun yaptigin test belkide bozuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?