Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde hiç ümidim yok belirtimde yok
Bu arada benim iğne gününü sayersak 12. Günüm 4 gün sonra kanda gebeliğe bakılcak dua edin lütfeeeen
Ayy senin çok az kalmış ya inşallah güzel haberlerini alırız.. Allah'ım bayrama müjdeli haberlerle gireriz inşallah..

Bende tedavi olacaktım ki Türkiye'ye dönüş yapmak zorunda kaldım. .hayırlısı. .inşallah sizde iyi haberler vardir

Benimde hiç ümidim yok belirtimde yok

Ayy senin çok az kalmış ya inşallah güzel haberlerini alırız.. Allah'ım bayrama müjdeli haberlerle gireriz inşallah..

Amiiin kuzum inşallaaah tek duam bu emin ol rabbim sadece bana değil benim gibi isteyen dua eden herkeze nasip etsin inşallah o güzel haberi almayı burda hepimiz aynı anda güzel güzel haberler versek ne olur sankii

Amiiin kuzum inşallaaah tek duam bu emin ol rabbim sadece bana değil benim gibi isteyen dua eden herkeze nasip etsin inşallah o güzel haberi almayı burda hepimiz aynı anda güzel güzel haberler versek ne olur sankii
Inşallah ya inan bende bana ve benim kadar isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah diye dualar ediyorum.. şu mübarek ayın hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah..

LeylaJ canım 3 yumurta çok iyi normalde zaten tedavisiz 1 yumurta büyüyüp çatlıyor diye biliyorum yumurtalarının 3ü de çatlar ve döllenirse çoğul gebelik oluşabiliyor. 5 yumurtadan fazla olduğunda da aşılama çoğul gebelik riskinden dolayı iptal ediliyor diye biliyorum

Kızlar dün hsg yaptırdım iki tüpümde kapalıymış açıldı şimdi eğer doktorunuz istediyse mutlaka yaptırın bende yaptırmak istemiyordum birde bu halde 2 kez klomen iğne kullandım biraz zor geçti benim anesteziyle yapıldı ama sonrasında çok ağrım oldu belki sizde böyle olmaz benim kapalı olduğu için zorlamış olabilirler genelde çoğu kişinin açık çıkıyor bende açıktır diyordum öyle şey mi olur diyordum keşke daha önce yaptıraaydım sizler mutlaka yaptırın

Evet canim, ama gecen ay 5 yumurtam vardi, catlatma ignesi vurdum ama olmadi(( 3 aydir boyle. Bu ay asilama yapiyoruz bakalim insallah hayirlisi.

Canım kapalı olunca açıyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…