- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Geçmiş olsun canimCanım kanımda enfeksiyon varmış. Serum falan takıldı. Kadın doguma da perşembe gidicem, doktoromu aradım. Yine giderdim ama iğne vuruldugu gün ilişki istiyor doktor. Ona gücüm yok yatıyorum sürekli
Neymiş o ilac??Bu gun dr gittim. Adetin 3 cu gunu ve 3 yumurtam var. 5 i tekrar kontrole gidicem, 9-11 arasi asilama yapilacak. Bi de bir ilac verdi 5 gun icicekmisim yumurtalarin saglam yetismesi icin.
Neymiş o ilac??
Femara yumurta oluşturmuyor muydu ya ben öyle biliyordum. Kaliteyi mı artiriyorCanim femara adi. Senin yazini okudumda baktim))
Canım kanımda enfeksiyon varmış. Serum falan takıldı. Kadın doguma da perşembe gidicem, doktoromu aradım. Yine giderdim ama iğne vuruldugu gün ilişki istiyor doktor. Ona gücüm yok yatıyorum sürekli
Kızlar iyi geceler, yarın doktora gidicem çatlatma iğnesi için. Az önce lavaboya gittim aşırı akıntım vardı. Çatladı mı acaba. Eger catladıysa boşa gidecek. Bugünü boş geçtik
Canım çatlamamış daha. Bugün öglen iğne olucamCanım sanmıyorum çatladığını zaten çatlamaya yakın da akıntı oluyormuş
hadi inşallah 15 gün sonra müjdeli haberini paylaşırsın canımAdetimin 12. günü yumurtam 23 mm olmuş ve 1 saat önce iğne vuruldum. Dualarınıza beni de katın lütfen
aminn inşallah. Hayırlısıyla isteyenlere nasip olsunhadi inşallah 15 gün sonra müjdeli haberini paylaşırsın canım
inşallah canım sanada banada isteyen herkese nasip oluraminn inşallah. Hayırlısıyla isteyenlere nasip olsun
Canım ben de şimdi iğne vuruldum. İnşallah rabbim hepimize nasip ederAdetimin 12. günü yumurtam 23 mm olmuş ve 1 saat önce iğne vuruldum. Dualarınıza beni de katın lütfen
Adetimin 12. günü yumurtam 23 mm olmuş ve 1 saat önce iğne vuruldum. Dualarınıza beni de katın lütfen
inşallahHayırlı olsun bakalım inşallah sonunda hamile haberini alırsın kuzum
güzel haberler vermek nasip olur inşallahCanım ben de şimdi iğne vuruldum. İnşallah rabbim hepimize nasip eder
Ben geldiiimkızlar benimde çatlatmadan sonra 7.günüm hiç bir değişiklik yok.. sizde nasıl durumlar? Kaçıncı günündesiniz belirtileriniz var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?