Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gun dr gittim. Adetin 3 cu gunu ve 3 yumurtam var. 5 i tekrar kontrole gidicem, 9-11 arasi asilama yapilacak. Bi de bir ilac verdi 5 gun icicekmisim yumurtalarin saglam yetismesi icin.

Kızlar iyi geceler, yarın doktora gidicem çatlatma iğnesi için. Az önce lavaboya gittim aşırı akıntım vardı. Çatladı mı acaba. Eger catladıysa boşa gidecek. Bugünü boş geçtik

Ben geldiiim kızlar benimde çatlatmadan sonra 7.günüm hiç bir değişiklik yok.. sizde nasıl durumlar? Kaçıncı günündesiniz belirtileriniz var mı??

Ben geldiiim kızlar benimde çatlatmadan sonra 7.günüm hiç bir değişiklik yok.. sizde nasıl durumlar? Kaçıncı günündesiniz belirtileriniz var mı??

Valla canım adet belirtileri dışında hiçbir belirtim yok inşallah güzel haberler alırız. Hiç ümidim yok bir yandan ama bir yandan da ümidimi kesmek istemiyorum bu ay değilse de birdaha ki ay mutlaka olacak diye motive etmeye çalışıyorum kendimi. Hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…