- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Bizde 6 ay ara verdik o arada araştırma filanda yapıldı. İki aydır deniyiruz klomen kullanıyorum ilerlemiş pco var geçen ay ilaç fayda etmedi yumurta oluşmadı bile. Bu ay vardı şükür çatlatma ignesiivurundum şimdi beklemedeyim çarşamba günü belli olurGecen yaz ben de 2 aylik bebegimi kaybettim. Ameliyyat oldum. 6 ay aradan sonra deniyoruz olmuyor( hayirlisi insallah
Yumurtan kendiliğinden mı oluşuyor kaç tane vardiBu ay asilama yapmak istiyorum ama. Gecen sene de catlatma iynesiyle hamile kaldim ama 2 ayinda bebegin kalbi durdu((( bu ay cok umitliydim(( hayirlisi insallah
Insallar olur bu ay canim. Gecen ay bende 5 yumurta vardi, cok umitliydim. Tsh ve prolaktinim yuksek cikmiwdi ilac kullaniyordum ama. Bakalim dr a gidicem 1-2 gune.Bizde 6 ay ara verdik o arada araştırma filanda yapıldı. İki aydır deniyiruz klomen kullanıyorum ilerlemiş pco var geçen ay ilaç fayda etmedi yumurta oluşmadı bile. Bu ay vardı şükür çatlatma ignesiivurundum şimdi beklemedeyim çarşamba günü belli olur
Evet kendiliyinden 5 yumurtam olusmustu.Yumurtan kendiliğinden mı oluşuyor kaç tane vardi
Gerçekten mi:)) benim ilaçla hiç oluşmadı. Senin kendiliğinden 5 yumurta vay canına çok iyiEvet kendiliyinden 5 yumurtam olusmustu.
Evet canim onun icin doktorum de ben de umitli idik, 5 tanesi 17-20 olcu, 3 tane de kucukler vardi) neden olmadi anlamadim. Tsh dan subheleniyorum, test yaptirayim yine diyorum.Gerçekten mi:)) benim ilaçla hiç oluşmadı. Senin kendiliğinden 5 yumurta vay canına çok iyi
Tüplerinde sıkıntı olmasın yyada eşin kontrolden geçti miEvet canim onun icin doktorum de ben de umitli idik, 5 tanesi 17-20 olcu, 3 tane de kucukler vardi) neden olmadi anlamadim. Tsh dan subheleniyorum, test yaptirayim yine diyorum.
Tüplerinde sıkıntı olmasın yyada eşin kontrolden geçti mi
Hayırlısı bakalım sabırlı ve sakin olabilsek herşey yoluna girecek ama onlar bizde yok maalesefIkimizde tum kontrollerden gectik her sey yolunda gibi. Bi tek bende tsh ve prolaktin yuksek cikmisti tedavi gordum ama tedaviden sonra test yaptirmadim. Ondan supheleniyorum
AynenHayırlısı bakalım sabırlı ve sakin olabilsek herşey yoluna girecek ama onlar bizde yok maalesef
İğne canım. Benim hala devam ediyor o ağrılar. Bugün iğne olduğum günü sayarsam13.gunKızlar bende ogme yaptim üç gun önce bu aksam aşırı bir kasik agrim var sizce neyden kaynakli ?? Igneden mi yoksa bebek yerlesiyor olmaz daha cok erken onun icin
Bide sari akinti var sende de var mi acaba canimİğne canım. Benim hala devam ediyor o ağrılar. Bugün iğne olduğum günü sayarsam13.gun
Tsh kaç çıkmisti canim hipotiroid teşhisi mi konuldu ?Insallar olur bu ay canim. Gecen ay bende 5 yumurta vardi, cok umitliydim. Tsh ve prolaktinim yuksek cikmiwdi ilac kullaniyordum ama. Bakalim dr a gidicem 1-2 gune.
Canim kac ciktigini bilmiyorum, doktorum kendisi aldi testin sonucunu telefonda soyledi tsh ve prolaktinin yuksek diye. Dostineks ictim. Bu ay yine yoklatsam mi acaba? Belki yine yuksek. Cunku 5 yumurtam vardi catlatma ignesi vurdum cok umutluyduk ama olmadi((Tsh kaç çıkmisti canim hipotiroid teşhisi mi konuldu ?
Valla afedersin suanki çamaşırım izleri belli etmiyor üç gündür üst üste aynı çamaşırdan giyiyorum hiçbirinde akıntı yok izi yok. Ama önceki çamaşırlarımda goruyordurBide sari akinti var sende de var mi acaba canim
Yaptım canım eşim yarın yapalım diye getirmiş durur muyum ama maalesef çıkmadı iki gündür hastayım bogazlarim şişmiş şimdi kan verdim kan ile teyit edince ilaç kullanacağım
Yaptım canım eşim yarın yapalım diye getirmiş durur muyum ama maalesef çıkmadı iki gündür hastayım bogazlarim şişmiş şimdi kan verdim kan ile teyit edince ilaç kullanacağım
Yok canım ya sonucu biliyorum ama dediğim gibi ilaç kullanacağım kesinleştirmek gerek.Hadi bakalım inşallah yaaa güzel haberler verirsin bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?