- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Günasiri devam et canimKızlar bişe sorcam ben ayın 7sinde gece 12 de yaptm çatlatma iğnesini bgn ovulasyın testi yaptm hala çift çizgi acaba çalşmaya devam etsemmi
Bilmem ki canim 4-5 ay oldu hiç kalamadımTabikii görecez umutsuzluğa kapılma yok
Ya bende 3 gündür yapıyorum ama sanırım iğneden dolayı öyle o. Çünkü 3 gündür koyu benim dün gece çatlamış olması lazım. Bgn doktora gittm o da çatlamış dedi. Eve geldim test yaptım en koyu bugündu :)Kızlar bişe sorcam ben ayın 7sinde gece 12 de yaptm çatlatma iğnesini bgn ovulasyın testi yaptm hala çift çizgi acaba çalşmaya devam etsemmi
Çatlayınca 24saat de canlı kalıyor saygıdeğer yumurtamızYa bende 3 gündür yapıyorum ama sanırım iğneden dolayı öyle o. Çünkü 3 gündür koyu benim dün gece çatlamış olması lazım. Bgn doktora gittm o da çatlamış dedi. Eve geldim test yaptım en koyu bugündu :)
bat ne zamandı cnmYa bende 3 gündür yapıyorum ama sanırım iğneden dolayı öyle o. Çünkü 3 gündür koyu benim dün gece çatlamış olması lazım. Bgn doktora gittm o da çatlamış dedi. Eve geldim test yaptım en koyu bugündu :)
Ya sorma ödev gibi oluyor ama bebişler için değer. Valla bende o akıntı olmadı gibi ama olduysa bile ben hissetmedm. Sadece kasıklarımın doluluğunu hissediyorum kasık ağrımda var. Ve içimde inanılmaz bi kıpırtı var o da heyecan kıpırtısıÇatlayınca 24saat de canlı kalıyor saygıdeğer yumurtamızben hem hissettim çatlağını belirtleri yaşadım yani. Ama çift çizgi çıkması garip neyse olmadı bugünüde değerlerym :) artık makina gibi olduk bu işinde tadı kalmıyor böyle olnca
Ben 4yıllık evliyim 3yıldır olmadı yapacak bişe yok umut fakirin ekmeğidirBilmem ki canim 4-5 ay oldu hiç kalamadım
25 mayıs daha çooookkkk var. Senin ne zamanbat ne zamandı cnm
Haklısın canim daha önce dedim ya hashimoto olunca ben korkuyorum yoksa daha erken biliyorum çok zaman olmadı :/Ben 4yıllık evliyim 3yıldır olmadı yapacak bişe yok umut fakirin ekmeğidirolacak bi gün
bende öyle 2gün şeffaf akıntı oldu ama bnce tek yumurtada öyle oluyor 2gün sürüyodurKızlar ben geçen hafta perşembe yaptırdım ve cuma akşamüstü inanılmaz kasik ağrısı oldu bıçak saplandı gibi lavaboya gittim ve o şeffaf akıntı gelmiş ertesi gün yanı cumartesi de ayni şekilde bıçak gibi saplandı lavaboya gittim ayni şekilde akıntı bilmiyorum iki kez mi catladi yumurtam yanı tek yumurta görmüştü ama doktor anlamadım
22-23-24 mayıs bende o aralar bekliyorum ay inş pozifleri paylaşırız burda :)25 mayıs daha çooookkkk var. Senin ne zaman
İnşalllaaahhhh. Belli ki önce senden alıcaz haberi Allahın izniyle. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun22-23-24 mayıs bende o aralar bekliyorum ay inş pozifleri paylaşırız burda :)
Canim akıntı geldi bi daha gelmedi ertesi gün gene bıçak saplanır gibi bi ağrı oldu ve o şeffaf akıntı geldi Oyle iste :) ama ztn 24 mm çok büyük dediler canim biraz zor yanı :)bende öyle 2gün şeffaf akıntı oldu ama bnce tek yumurtada öyle oluyor 2gün sürüyodur
troidle ilgili sanırım değil mi bi arkadşmda diyordu troid var hamile kalmam zor diye ama bi baktı hamile sende umudunu hiç kaybetmeHaklısın canim daha önce dedim ya hashimoto olunca ben korkuyorum yoksa daha erken biliyorum çok zaman olmadı :/
Erken gebelik testim var 12.günde ayın 20snde falan düşünyorum sen ?İnşalllaaahhhh. Belli ki önce senden alıcaz haberi Allahın izniyle. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Valla dayanabilirsem adet gününe kadar beklicem. Pek sanmıyorum amaErken gebelik testim var 12.günde ayın 20snde falan düşünyorum sen ?
Evet canim maalesef :) Yen'i çıktı bende de evlendikten sonra yanı :) çok pozitifsin maşallah :) ben biraz karamsarımtroidle ilgili sanırım değil mi bi arkadşmda diyordu troid var hamile kalmam zor diye ama bi baktı hamile sende umudunu hiç kaybetme
Ahh ah hepimizin varmış demekki inş cnm olurda paylaşırızValla dayanabilirsem adet gününe kadar beklicem. Pek sanmıyorum amaahtım var gebelik olursa tüm yaşadıklarımı yazıcam buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?