- 23 Kasım 2016
- 1.209
- 1.296
- 133
- 32
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Canım olmaZsın inşallah ya. Allah yüzümüze baksın. Canım kaç yaşındasın sorması ayıp. Kaç yıl oldu evleneliAnladim canim hayırlısı olsun umudunu kaybetmeben de adet bekliyorum
30 yaşındayım canim :) niye ayıp olsun ekimde evlendimCanım olmaZsın inşallah ya. Allah yüzümüze baksın. Canım kaç yaşındasın sorması ayıp. Kaç yıl oldu evleneli
Aaa canım sen yeni evlisin daha. Canım bir yıla kadar bebek olmaması normalmiş ama :)) gönlünü ferah tut30 yaşındayım canim :) niye ayıp olsun ekimde evlendim
Canim Yen'i evliyim iste 30 da anca evlenebildimAaa canım sen yeni evlisin daha. Canım bir yıla kadar bebek olmaması normalmiş ama :)) gönlünü ferah tut
Canım ne sorunlar var aşılıyor. Doktorlara göre bizim problemlerimiz cok basit geliyor. Canım biraz da kafada bitiyor her şey. Cok takınca olmuyor. Biz biraz fazla üstüne düsüyoruz. Bak ben sürekli araştırma yapıyorum. Buraya girip duruyorum :))Canim Yen'i evliyim iste 30 da anca evlenebildimama yasım geçiyor bide yas ilerledikçe hastalıklar çıkıyor hashimoto falan yoktu bende ocağa kadar hiç bilmezdim hastalık falan Ocak'ta çıktı o yüzden elimi çabuk tutmak istiyorum ama kısmetten öte yol gitmiyor neyseki doktorum 1 yıl bekleyelim demedi :) hatta atamam olabileceğimi söyledim Eylül de o zamana kalmaz bi sorun olacağını düşünmüyorum dedi ama Of bilmiyorum
Evet canim gözüküyor hemen mi çıkıyor peki ?Kızlar cok soluk çizgi. Yine de yükleyim dedim. Belki çözünürlügü düşmüş olabilir, göremeyebilirsiniz
Canım hemen cıkmadı. Sabah yapmıştım. Aradan bayagı zaman geçti öyle gördüm.Evet canim gözüküyor hemen mi çıkıyor peki ?
anladım canım kan verdin miCanım hemen cıkmadı. Sabah yapmıştım. Aradan bayagı zaman geçti öyle gördüm.
Yok canım yarın vermeyi düsünüyorumanladım canım kan verdin mi
Canım çok üzüldüm ya. Hayırlısı olsun. Test yapmış mıydınAdet oldum arkadaşlar iğnenin 20. Gününde
Evet canım test bozuk çıkmıştı sonra yapmaya cesaret bulamadim yapmadım bi daha iki gündür kahverengi geliyodu şimdi söküldm doktorumu aricammCanım çok üzüldüm ya. Hayırlısı olsun. Test yapmış mıydın
Canım ya insan umut ediyor demi. Benimki de seninki gibi olcak muhtemelen. İki günden beri test yapıyorum, aradan zaman geçince silik çıkıyor. Yarın da kan vercemEvet canım test bozuk çıkmıştı sonra yapmaya cesaret bulamadim yapmadım bi daha iki gündür kahverengi geliyodu şimdi söküldm doktorumu aricamm
Üzülme canim hayırlısı üzülerek vücudumuzu iyice yoruyoruzAdet oldum arkadaşlar iğnenin 20. Gününde
Kan ver emin ol ben bu testlere güvenemiyorum artık yaa kafayı yemişlerrrCanım ya insan umut ediyor demi. Benimki de seninki gibi olcak muhtemelen. İki günden beri test yapıyorum, aradan zaman geçince silik çıkıyor. Yarın da kan vercem
Test yap kuzum istersen ama bu ay kafama takmamayi düşünüyorum bakalım bi de böyle denicemm:)Üzülme canim hayırlısı üzülerek vücudumuzu iyice yoruyoruzbenim de öyle olacak muhtemelen 15. Günüm test de yapmadım umudum yok ztn bekliyorum
Yok yapmam canim :) gerek Yok hiç belirtim falan Yok adetimi bekliyorumTest yap kuzum istersen ama bu ay kafama takmamayi düşünüyorum bakalım bi de böyle denicemm:)
Canım ya keşke sabah yapsaydın. Ben de az önce eczaneye gitmeyi düsündüm ama cok sıcakDayanamayıp test yaptım ve negatif :) şaşırdık mi hayiiir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?