Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar moralim altust oldu gecen hafta cuna gunu 20mm ve 17mm 2 yumirtam vardi ignemi oldum cok agrili 4 gun gecirdim ve sali doktora gittim 2 yumurta 25mm olmis ama catlamamisdi doktor catlayabilir dedi bu buyukdeyken catlarmiki

Kızlar moralim cok bozuk. Negatif cıktı. Aglayarak uyumuşum. Şimdi kalktım baktım cokk silik şekilde çizgi cıkmış. Test bozuk olabilir mi. Ya da ilacın etkisi geçiyodur
ya kuzum sen neden kendine işkence ediyorsun bi beta hcg baktırsana 1 saate alırsın sonucunu. bak ben ikinci kimyasal gebeliğimi böyle yaşadım Allah kimseye de yaşatmasın bi git baktır dr unla görüş sonra da bu kadar yıpratma kendini kuzum yaaa

ya kuzum sen neden kendine işkence ediyorsun bi beta hcg baktırsana 1 saate alırsın sonucunu. bak ben ikinci kimyasal gebeliğimi böyle yaşadım Allah kimseye de yaşatmasın bi git baktır dr unla görüş sonra da bu kadar yıpratma kendini kuzum yaaa
Cok umutlanmıştım. İnan cok zormuş. Aglıyorum sabahtan beri. Olmadı öyle yapayım, eşim gelsin de

büyük ihtimalle kanda çıkar canım geç döllenme de olabilir hiç olamayabilir de elbetteki ilk an insan çok sarsılıyor ama toparla lütfen kendini böyle olma bu inan ya hamileysen yazık değil mi boşa üzüyorsun kendini
hı olmaya da bilir ama bu asla olmayacak anlamına gelmez ki nazım tuzuummm
toparla hemen kendini bakim

Kızlar moralim cok bozuk. Negatif cıktı. Aglayarak uyumuşum. Şimdi kalktım baktım cokk silik şekilde çizgi cıkmış. Test bozuk olabilir mi. Ya da ilacın etkisi geçiyodur
İlk 5dk san sonrasını dikkate almayın diyolsr bmde merakla senin sonuca bakmak için girdim en iuisi kan vermek moral bozmak yok cnm hayırlısı neyse o olsun yoksa da üzülme yolumuz uzun daha

Back