- 23 Kasım 2016
- 1.209
- 1.296
- 133
- 32
- Konu Sahibi denizyildizi001
Canım kaçıncı gününErken gebelik testim var en erken ne zaman yapsam acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kaçıncı gününErken gebelik testim var en erken ne zaman yapsam acaba
10.günüm bgn cnm hayrlısı olsn üzülme sende yinede kan verckmsn yarınCanım kaçıncı günün
Evet canım, dünki testle bugünki testte silik cıktı ya ikinci çizgi. Belki vardır10.günüm bgn cnm hayrlısı olsn üzülme sende yinede kan verckmsn yarın
Akşam ya da sabah yapmanın bi farkı var mı acabaEvet canım, dünki testle bugünki testte silik cıktı ya ikinci çizgi. Belki vardır
Sabah ilk idrar yada uzun süre sıvı tüketmeyip yaklaşık 4.5saat gibi bi süre öyle yapın diyolar bmce yinede çok bi farkı yok zaten normal idrar testleri kanda değern 20-30 un üsütnde olca gösteriyorAkşam ya da sabah yapmanın bi farkı var mı acaba
Anladım kuzum. Napalım kısmet artık. Yarın belli olurSabah ilk idrar yada uzun süre sıvı tüketmeyip yaklaşık 4.5saat gibi bi süre öyle yapın diyolar bmce yinede çok bi farkı yok zaten normal idrar testleri kanda değern 20-30 un üsütnde olca gösteriyor
Aynen cnm haber ver bizleredeAnladım kuzum. Napalım kısmet artık. Yarın belli olur
Ederim canım. Sizle konuşmadan duramıyorum artık :))Aynen cnm haber ver bizlerede
Hayırlısı olsun canim bu ay uğurlu gelmedi banaEderim canım. Sizle konuşmadan duramıyorum artık :))
Canım benim iğne oldugum gün de ilişki oldu. Doktorum öyle demişti. Ve o günün sabahı cok sancım vardı.Kizlar bende ilk defa yumurta takibi yaptirdim adetin 5.gununden baslayip 5 gun gunde iki tane klomen hapi ictim bugun adetimin 15 gunu doktora gittim iki tane yumurtam buyumus sagda ve solda biri 20mlde bir 30mlde trivlle catlama ignesi oldum bugun 1de insallah tutar hepimizin ben dun iliski oldu bugunde olsammi acaba cunku doktor 36 saat snra iliski dedi ama bazi yorumlari okuyunca hemen iliski yapanlar var
Peki sonuc nasil oldu bana 36 saat snra iliski ol dedi doktor yumurta catladigi zaman cok agrin olcak haberin olsun dedi ben yarin aksam ve 2 gun daha ust uste iliski dusunuyorum byle tutarmi sizceCanım benim iğne oldugum gün de ilişki oldu. Doktorum öyle demişti. Ve o günün sabahı cok sancım vardı.
Bide bugun oglen 1de catlatma ignesi oldum 36 saat snra ne zamana denk geliyor bir turlu hesaplayamadimCanım benim iğne oldugum gün de ilişki oldu. Doktorum öyle demişti. Ve o günün sabahı cok sancım vardı.
Canım öğlen birden yarın öglen bire kadar 24 saat yapar. Üstüne 12 saat ekle. Gece bir civarı oluyor sanırımBide bugun oglen 1de catlatma ignesi oldum 36 saat snra ne zamana denk geliyor bir turlu hesaplayamadim
Bide bugun oglen 1de catlatma ignesi oldum 36 saat snra ne zamana denk geliyor bir turlu hesaplayamadim
Ben yarın kan vercem, bakalım artık tuttuysaPeki sonuc nasil oldu bana 36 saat snra iliski ol dedi doktor yumurta catladigi zaman cok agrin olcak haberin olsun dedi ben yarin aksam ve 2 gun daha ust uste iliski dusunuyorum byle tutarmi sizce
Insallh tutar canim benim rabbim fazla bekletmez insallh senin yumurtalarin kac ml olmustuBen yarın kan vercem, bakalım artık tuttuysa
Canım inan onu sormadım. O an baktı ultrasonda zaten bi yumurtam vardı. Yeterli olgunlukta dedi, hemen iğne aldık yaptı.Insallh tutar canim benim rabbim fazla bekletmez insallh senin yumurtalarin kac ml olmustu
Hm anladim canim insallh tutar benim doktorum biraz ilgisiz gibi geldi hep ben srdm yumurtam kac boyutta kac tane var diye snra gel bile demediCanım inan onu sormadım. O an baktı ultrasonda zaten bi yumurtam vardı. Yeterli olgunlukta dedi, hemen iğne aldık yaptı.
Canım devlete mi gidiyorsunHm anladim canim insallh tutar benim doktorum biraz ilgisiz gibi geldi hep ben srdm yumurtam kac boyutta kac tane var diye snra gel bile demedi
Ayyyy hadi canim insallh tutar yazini simdi farkettimBen yarın kan vercem, bakalım artık tuttuysa