Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa canım sen yeni evlisin daha. Canım bir yıla kadar bebek olmaması normalmiş ama :)) gönlünü ferah tut
Canim Yen'i evliyim iste 30 da anca evlenebildim :( ama yasım geçiyor bide yas ilerledikçe hastalıklar çıkıyor hashimoto falan yoktu bende ocağa kadar hiç bilmezdim hastalık falan :( Ocak'ta çıktı o yüzden elimi çabuk tutmak istiyorum :( ama kısmetten öte yol gitmiyor neyseki doktorum 1 yıl bekleyelim demedi :) hatta atamam olabileceğimi söyledim Eylül de o zamana kalmaz bi sorun olacağını düşünmüyorum dedi ama Of bilmiyorum

Canim Yen'i evliyim iste 30 da anca evlenebildim :KK43: ama yasım geçiyor bide yas ilerledikçe hastalıklar çıkıyor hashimoto falan yoktu bende ocağa kadar hiç bilmezdim hastalık falan :KK43: Ocak'ta çıktı o yüzden elimi çabuk tutmak istiyorum :KK43: ama kısmetten öte yol gitmiyor neyseki doktorum 1 yıl bekleyelim demedi :) hatta atamam olabileceğimi söyledim Eylül de o zamana kalmaz bi sorun olacağını düşünmüyorum dedi ama Of bilmiyorum
Canım ne sorunlar var aşılıyor. Doktorlara göre bizim problemlerimiz cok basit geliyor. Canım biraz da kafada bitiyor her şey. Cok takınca olmuyor. Biz biraz fazla üstüne düsüyoruz. Bak ben sürekli araştırma yapıyorum. Buraya girip duruyorum :))

Kızlar cok soluk çizgi. Yine de yükleyim dedim. Belki çözünürlügü düşmüş olabilir, göremeyebilirsiniz

Eklentiler

• 02C217AE-FF83-42BE-AAB3-DE5363C722D4.jpeg
    02C217AE-FF83-42BE-AAB3-DE5363C722D4.jpeg
    38,4 KB · Görüntüleme: 51
Evet canım test bozuk çıkmıştı sonra yapmaya cesaret bulamadim yapmadım bi daha iki gündür kahverengi geliyodu şimdi söküldm doktorumu aricamm
Canım ya insan umut ediyor demi. Benimki de seninki gibi olcak muhtemelen. İki günden beri test yapıyorum, aradan zaman geçince silik çıkıyor. Yarın da kan vercem

Back