Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gebelik testi aldım kızlar 2 adet, laboquick marka :)
Hadi güzel haberini bekliyorum Cnm :).
yok yapılacak ama klomen başlamak istiyordum ya adetin 3. günü başlanıyor diye biliyordum doktor olmayınca kullanamam diye düşündüm ama 4. günü başlamış kızlar icim rahatladı.
yok Cnm stres yapma 3 cu yada 5 ci günü başlanıyor klomen e stres yapma rabbim kısmet ettikten sonra emin ol her şekilde olur Cnm hakkında hayırlısı

Hadi güzel haberini bekliyorum Cnm :).
yok Cnm stres yapma 3 cu yada 5 ci günü başlanıyor klomen e stres yapma rabbim kısmet ettikten sonra emin ol her şekilde olur Cnm hakkında hayırlısı
sen nasilsin canım? taze taze gebelik belirtileri başladı mı hiç? ailene veya arkadaslarına vs söyledin mi?
biraz anlatta bizde mutlu olalım ya :) en güzel havadisler sen de şu anda.

sen nasilsin canım? taze taze gebelik belirtileri başladı mı hiç? ailene veya arkadaslarına vs söyledin mi?
biraz anlatta bizde mutlu olalım ya :) en güzel havadisler sen de şu anda.
Cnm kasigimda sancı var akıntı bel agrisi birde göğüslerim agiriyo çok güzel daha keseyi görmeden kalp atışını duymadan rahatlayamiycam Cnm kimseye söylemedim daha kalp atışı duyulsun soyliyeyim diyorum korkuyorum :)

Doktora ne zaman gideceğimi bilmiyorum korkuyorum kızlar iki hafta sonra mi gitsem diyorum
Canım hiç korkma içini ferah tut, strestte zarar verir bak haline. Zoru başardın sen şimdi, biraz daha bekleyeceksin artık son 10 gün. Sonra keseyi de görürsün, kalbi de duyarsınız insallah.

Kızlar ben bu ay ilk kez klomene başlıcam. Ama adetim düzensiz bazen çok geç oluyorum bazen 30 günde. Adetim yine gelmedi doktorum duphaston verdi adetin sökülsün 3. Günüde klomene başla dedi. İlaç bitmeden adet oldum dün ama miktarı çok az bugün ikinci günüm daha bi ped dolmadı acaba başlasam mı yarın klomene

Benimde adetleriö düzensiz sizin gibi bende bu ay söktürücü ile adet oldum ve çok az oldu benimde leke geldiği günden beri 3. Gün başladım. Az çok bakmadan :)

Yumurta takibi için daha gitmediniz değil mi
Ben 1.5 senedir korunmuyorum ama malesef olmadı ara ara doktorlara gittim ultrasonda bişey yok diyorlar hormon testide öyle ama adetlerim düzensiz hala. eşimde test yaptı onunda güzel çıktı değerleri. Ama artık tak etti iyi bi doktor buldum. O bana direk glifor ve elevit diye ilaç verdi bunu sürekli kullan dedi. Adet olunca gel dedi ama 70 gün sürdü bu sefer stresten söktürücü ile oldum ve tekrar gittim klomen verdi 5 gün kullan günde 1 tane dedi bi hafta sonra gel dedi. Gittim baktı güzel olmuş yumurtalae çatlatmaklık dedi iğne verdi dün iğnemi oldum bekliyorum. Hsg çektirmedim daha ama

Benim 7 aydır olmuyor prolaktin yüksek çıktı düşürdük ona rağmen hala adet düzensiz olunca yumurtlamada sorun var dedi söktürücü ve klomen verdi ama bana beş gün boyunda sabah akşam kullan ve adetin 13 ya da 14. Günü gel dedi ne güzel oluşmuş yumurtalarınız şu an bırakın bebek yumurtam oluşup çatlada sevinecek moddayım. İğneden 36 saat sonra mı ilişki önerdi bide

Bugün benim için geçmek bilmedi. İçim çok sıkılıyor, ne yapacağım bilmiyorum. Uyumak istesem uyuyamıyorum, dizi film açtım izleyemiyorum, midem bulanıyor akşam yemeği bile yiyemedim. Of ya.

Aynı bu dediğini dedim canım ben de, ben kendi kendime adet de göremiyorum. Yıllardır ilaç kullanırım. Ve bunu dediğimin peşine yumurtam kendi kendine büyümüş ve çatlamış, doktor bile beklemiyordu. O ay tutmadı ama hamile kalmış kadar sevindim kendi kendine olunca..

Gerçekten o kadar sıkıntılı bişey ki düzenli adet olamamak hatta kimi zaman ilaçsız asla olamamak. Doktorun yumurtlamıyorsun ya da çok düzensiz yumurtluyorsun demesi. Çocuk sahibi olma ihtimalin düşmesi. İnsanlar gebelik testini pozitif görse sevinecek biz ovülasyon :)

Aynen öyle canım. Seni çok iyi anlıyorum. Kendimi bildim bileli böyleyim ama alıştım takmıyorum, takmamaya çalışıyorum artık. Ne yapayım Allah böyle yaratmış beni diyorum. Elimde olsa ben de isterim günümü bileyim, adetim saat gibi olsun, pko olmasın, insülin direnci, kilo olmasın vs. ama ben tedavim için elimden geleni yapıyorum, gerisi Allah'ın takdiri. Çok şükür kanser değil, ölümcül bir hastalık değil...

Evet canım çok şükür halimize. Allah dermansız dert vermesin. Eşimde de sperm hızında problem çıktı, lökosit fazla ama önce varikosel diye korktuk şükür en azından ilaçla çözülebilecek şeylermiş. Çatlatma iğnesi ve klomen kaçıncı kullanışın senin

Toplamda 1,5yıldır istiyoruz. Süreçte 3kez klomen kullandım, birinde çatlatma iğnesi kullandık yumurta gelişmedi diğerinde. Bu ay femara ve çatlatma iğnesi (inofolic combi+grlifor+progestan bunları devamlı içiyorum zaten) yaptık.

Bizde de ileri hareket ve morfoloji sıkıntısı var eşimde canım. Varikosel bizde de yok elhamdulillah. O da promotil diye bir ilaç içiyor, suya atılan vitamin tozu gibi bir şey. Eşine ne ilaç verdiler canım?

Ben daha yolun çok başındayım demek Allah daha fazla özletmesin inşallah eşime Trental vermiş takviye gıda olarakta bi kaç seçenek söylemiş bunlardan birini al demiş o da Combi Fertil almış. Klasik şeyler bide keçi boynuzu kürü bal fındık fıstık ceviz kuru üzüm kabak çekirdeği bol bol tüket demiş. Orayı serin tutmaya özen göster sıkacak çamaşırlar giyme demiş canım

Tekrardan çok geçmiş olsun. İyi gelecektir eminim. Gönlünü ferah tut canım. Canlı bi tane bile olsa yetiyor zaten. Rabbim nasip edince...

Benim doktor demedi ama ben eşimden keçiboynuzu pekmezi yemesini rica ettin günde bir yemek kaşığı sabahları yiyordu aç karnına. Kilo aldı filan. Ben de internette yüksek kolesterole sebep veriyormuş diye okumuştum, kilo alınca hemen kestik onu, korktuk... Sadece cevizli sucuk, incir, kuruyemiş filan yiyor akşamları şimdi.

Evet 36 saat sonra ilişki dedi :) hayırlısıyla inşallah ama çok zor stresli bekleyiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…